צפייה בגרסה מלאה : פוליגל/קרבונט לחממה בחצר.
polar bear
03-11-22, 09:03
כמו בכותרת - איפה ניתן לרכוש חיפוי קשיח לחממה בכמויות קטנות? עדיף באיזור מודיעין.
תודה.
אני מכיר את מרזבית ועץ המחלף. שתיהן לא באיזור שעליו שאלת.
עץ המחלף נחשבים בין הזולים בארץ
ליאור
polar bear
05-11-22, 20:36
תודה. מה שמופיע אצלם ואצל רוב הספקים זה סנטף כזה או אחר. הסנטף BH יכול לשמש לגג של החממה. לדפנות אני מעדיף משהו שפני השטח שלו שטוחים. דומה לפוליגל של העבודות יצירה רק יותר עמיד ושקוף.
תרים טלפון לפלזית-פוליגל... שיפנו אותך לספק:
https://plazit-polygal.co.il/%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7% 91%d7%95%d7%a0%d7%98-%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%9e%d7%94/
תודה. מה שמופיע אצלם ואצל רוב הספקים זה סנטף כזה או אחר. הסנטף BH יכול לשמש לגג של החממה. לדפנות אני מעדיף משהו שפני השטח שלו שטוחים. דומה לפוליגל של העבודות יצירה רק יותר עמיד ושקוף.
במרזבית יש פוליגל, החל מעובי 6 מ"מ נכון לחמישי שעבר. המחיר סביב 160 ש"ח למ"ר (ל-6 מ"מ)
אם תבנה חממה שכולה סנטף או פוליקרבונט כזה או אחר, ברגע שמזג האויר יתחמם הגידול יסבול. לפעמים מספיק בחורף יום בהיר עם שמש כדי שהשהות בחממה תהיה בלתי נסבלת.
אני הייתי מחפה את כל החממה ברשת 50 מש (רשת נגד מזיקים. מש הכוונה למס' חורים באינץ ברשת ארוגה .) ועליה בחורף פורש ניילון.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
polar bear
07-11-22, 20:44
תודה על העצות. מצאתי ספק של פלזית שפעם ב.. יוצא לי לעבור לידו { במישור אדומים } , בסופו של דבר לא היתה לי אפילו דקה לבדוק מה יש/אין ומחירים...
לגבי חום - אני מתכנן להתקין אוורור. אולי אוטומטי. לא מספיק? יכול להיות שאלך על קונפיגורציה הפוכה - פלסטיק אטום שקוף כלשהו והצללה מתי שיש הרבה שמש.
חלונות גג נפתחיםזה ואפשרות להשאיר דופן פתוחה. לתחלופת אויר. גם פסיבית.
אם תבנה חממה שכולה סנטף או פוליקרבונט כזה או אחר, ברגע שמזג האויר יתחמם הגידול יסבול. לפעמים מספיק בחורף יום בהיר עם שמש כדי שהשהות בחממה תהיה בלתי נסבלת.
אני הייתי מחפה את כל החממה ברשת 50 מש (רשת נגד מזיקים. מש הכוונה למס' חורים באינץ ברשת ארוגה .) ועליה בחורף פורש ניילון.
סנטף על הגג, ודפנות ניילון שאפשר לגלגל ולווסת תנועת אויר.
polar bear
11-11-22, 09:19
לגבי הניילון - יש תקופות, כמו למשל בשבוע האחרון ואולי גם בשבועות הבאים שיש לי מעט מאד זמן פנוי ואין בבית מי שבאמת יתעסק עם זה, לכן ניילון יורד מהפרק כי ברוב הזמן אין מי שיתעסק איתו, אם לוויסות חום ואם לתיקון קרעים.
מניסיון של חודשיים בערך, הסנטף BH (השקוף!) מוריד את הקרינה בצורה משמעותית.
החיסרון, עולה יותר מכפול מהסנטף הרגיל.
ליאור
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.