התחברות

צפייה בגרסה מלאה : סוזוקי גרנד ויטרה מיגון לאגזוז

12-11-22, 20:34
שלום לכולם יש ברשותי סוזוקי גרנד ויטרה קצרה 2011 יש לי מיגון מנוע ישר ועוד איזה משהו לדעתי יש לי חצי מיגון והחלק של האגזוז לא ממוגן ואני רוצה למגן את הכל מה העלות שלו ואיפה ניתן לעשות זאת במחיר סביר יחסית אשמח לעזרה ויעוץ

Asaf-a
12-11-22, 20:53
מיגון דוד המפלט האחורי מיותר ומפריע בויטרה קצרה.
עלות החלפת דוד נמוכה מעלות המיגון הזה.

בויטארה הקצרה שבמשפחה, ניסינו בעבר מיגון מבית גתוס, למעשה המיגון הראשון שיוצר הותקן ברכב שלנו.
לא עזרו כל השיפורים ובסוף הגענו למסקנה שעדיף בלעדיו.

Asaf-a
אסף.א

שחר גרינברג
12-11-22, 20:57
בעברי הייתי בעלים של גרנד ויטרה 2009

אחד השיפורים שנעשה על ידי הרבה מחברי קבוצות הגרנד ויורה היא החלפת הדוד אגזוז לאחד קטן יותר כך שאינו יפגע בשטח .

מתאר לעצמי שהרבה אגזוזנים יכלו לעשות שינוי כזה

Sent from my iPhone using Tapatalk

12-11-22, 21:08
בעברי הייתי בעלים של גרנד ויטרה 2009

אחד השיפורים שנעשה על ידי הרבה מחברי קבוצות הגרנד ויורה היא החלפת הדוד אגזוז לאחד קטן יותר כך שאינו יפגע בשטח .

מתאר לעצמי שהרבה אגזוזנים יכלו לעשות שינוי כזה

כל חנות של אגזוזים יכולה לעשות דבר כזה מה עלות שלו ואם יש לך חנות מומלצת במרכז אני אשמח לקבל וללכת לשם לטיפול

שחר גרינברג
12-11-22, 23:01
אני יכול להמליץ על שימי אגזוזים בבאר שבע
לא מכיר מקומות במרכז
אבל בטוח עוד מעט מישהו יכתוב המלצה

erezgur
13-11-22, 08:47
חפש "סלינס אגזוזים" בחולון.

ליאורר
14-11-22, 17:21
היי, אחרי כמה שנים עם הרכב הזה ממליץ פשוט להותיר את האגזוז כמו שהוא. מיגון מיותר ורק מקטין את המרווח וגם החלפת דוד עמם לדוד קטן יותר מיותרת, אלא אם האסתטיקה מצדיקה את זה בעינייך .

adiavisar
15-11-22, 08:39
היי, אחרי כמה שנים עם הרכב הזה ממליץ פשוט להותיר את האגזוז כמו שהוא. מיגון מיותר ורק מקטין את המרווח וגם החלפת דוד עמם לדוד קטן יותר מיותרת, אלא אם האסתטיקה מצדיקה את זה בעינייך .
+1
גם לא קריטי, גם עולה יותר מהדוד עצמו.

Pageup
15-11-22, 12:45
חפש "סלינס אגזוזים" בחולון.

נסגר מתישהו בשנה האחרונה

-->