התחברות

צפייה בגרסה מלאה : היברידי פלאג אין בלי אפשרות טעינה.

איל מ
21-11-22, 20:18
אחרי מספר רכבים חלופיים הובהר לאשתי שהאלנטרה (רכב חברה "על מלא") שהיא אמורה לקבל לא תגיע. במקומה קיבלה קיה נירו פלאג אין.
מכיוון שהיא לא אמורה לשלם על דלק, ומכיוון שבעבודה אין תשתית לטעינה, פשוט לא סיפקו את הרכב עם כבל טעינה. אם ממש יהיה חשוב לנו לשלם על חשמל בעצמנו, אולי נוכל להשיג כבל,
אבל השאלה היותר דחופה היא מה קורה לרכב כזה שנוסע אך ורק על בנזין.
המנוע, אגב הוא 1600.
נ.ב.
כמובן שמגיע בלי גלגל רזרבי (וממש חסרים אימוג'ים כועסים באתר הזה).

assafy
21-11-22, 21:19
יש לי חבר שבדיוק באותו מצב. נוסע על המנוע כרכב היברידי.
למה שתהיה בעיה?

גיא
21-11-22, 22:53
אשתך תראה את המצבר / סוללה תמיד על מצב טיפה מעל לקו האפס. ו.. זהו .. משקל מת באוטו. צריכת דלק .. וזהו ...

Sent from my DN2103 using Tapatalk

Snir
22-11-22, 01:12
אני סוגר עכשיו 30,000 על קיה נירו פלאג אין, גם כן רכב חברה שלא משלם דלק.
החסרון המשמעותי בחוסר טעינה היא שהרכב פשוט עגלה כשאין לו סוללה. אני עולה כל בוקר לירושלים, המנוע צורח ואתה לא מתקדם... כשיש סוללה (מספיק אפילו רבע סוללה שהרכב "טוען בעצמו" בירידות ובלימות) - זה מרגיש אחרת.
(אגב, גם עם סוללה מלאה, בהאצות כבדות או בעליות תלולות הוא מפעיל את מנוע הבנזין).
התחלתי לאחרונה להטעין פעם-פעמיים בשבוע את הרכב אבל לשים אותו על מצב היברידי ולא חשמלי. זה שומר על הסוללה למשך זמן יחסית טעונה ומשאיר כח זמין לרכב כשצריך.
לגבי הגלגל ספייר - אחרי שאחד הסמנכלים נתקע על כביש 90 3 שעות שחיכה לגרר ורכב חלופי בגלל םנצ'ר, הביאו לנו מחברת הליסינג סטים של גלגלי בייגלה וכלים - הבאסה שהגלגל תופס חצי מנפח תא המטען שקטן גם ככה בגלל הסוללות.

חנן-ג'יפולוג
22-11-22, 06:08
לא התנסיתי עם רכב פלאג אין, אבל באיוניק ההיברידי, אם רציתי למלא סוללה לפני עלייה, הייתי מעביר את הגיר למצב ידני והיא היתה נטענת למאה אחוז.

אייל
24-11-22, 23:05
זה פשוט מקלט מס ששווה 500 ש"ח כל חודש.
אצלנו המכוניות מחוברות לשקע כוח ביתי חד פאזי שטוען את הסוללה הצנועה שמספיקה ל-80 ק"מ או משהו כזה.

-->