צפייה בגרסה מלאה : דיבלים לבלוק איטונג ?
שלום לכולם,
רוצה לתלות מדפים ומוט לוילון על בלוקים איטונג.
האם יש דיבלים יעודיים לאיטונג ?
פשוט מרגיש לי (מכמה דברים קלים שתליתי) שדיבלים רגילים לא מספיק מהודקים לבלוק.
תודה מראש
רענן
יונימוג אדום
22-11-22, 20:28
ישנם דיבלים מיוחדים לאיטונג .
זה דיבל פלסטי עם תבריג חיצוני אשר יש צורך לקדוח בבלוק ולהבריג את הדיבל עם מפתח אלן ( עבודה מייגעת במקצת ) ולפעמים האלן מתחיל להחליק , לאחר מכן מבריגים פנימה בורג .
במקרים של תליית חפצים קלים או תמונות - אני פשוט מבריג עם מברגה בורג עץ ישר לתוך הקיר ( ללא דיבל כלל ) מחזיק מצויין .
אילן
דיבמקרים של תליית חפצים קלים או תמונות - אני פשוט מבריג עם מברגה בורג עץ ישר לתוך הקיר ( ללא דיבל כלל ) מחזיק מצויין .
אילן
מצד שני, ראיתי בלוק כזה נבקע בגלל הברגה של בורג ארוך מסוג זה ללא חור מוביל מקדים.
אני משתמש בדיבלים רגילים, בד"כ 7 אבל לדברים קלים גם 6 זה בסדר.
אם מחליק לך אתה יכול לשים ליפוף אחד או שניים של איזולירבנד, או "להזריק" טיפה סיליקון לחור לפני שאתה מכניס את הדיבל, ולחכות שיתייבש לפני שאתה מבריג את הבורג (בעיניי זה אוברקיל, אני משתמש בזה רק כשאני תולה מאוורר תקרה, אבל מהיכרותי איתך...)
ליאור
יש לפישר מוצר טוב, עם הספירלה הגדולה, היא מתחפרת באיטונג.
boaz avrahami
23-11-22, 17:10
לפישר יש מוצרים נהדרים. ברוב המקרים הם קטגוריה בפני עצמם. בהחלט מומלצים בחום רב.
יש גם חנות ואתר שמתמחים בנושא.
מיתד- בית הדיבל
http://www.mytad.co.il
לא מנסיון אישי אבל לפעמים אני נעזר בקטלוגים שלהם
מניסיוני הלא מקצועי בעליל:
לרוב הדברים (מדפים, חפצי נוי, סניטריה, תאורה וכו' וכו') אני משתמש בדיבל 7מ"מ רגיל (האדומים בטמבוריה הקרובה לבית) לבטון , בלוק ואיטונג.
לדברים כבדים יותר (מסכים, מאווררי תקרה וכד') אני משתמש בדיבל ניילון 10 מ"מ (אלו שמגיעים עם זרועות הברקן) עבור בטון, בלוק ואיטונג, ואם יש קצת חשש מהמשקל אז עובר לג'מבו עבור בטון.
בשביל דברים באמת כבדים על תשתית בטון אני משתמש בעוגני חץ.
עד היום, לא התקבלו (הרבה) תלונות.
תודה רבה למשיבים !
לבסוף הותקנו דיבלים ניילון מסיביים (בצבע אפור) קוטר 8 אורך 80
אובר קיל לוילונות עבור חלון 1200 ממ''
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.