צפייה בגרסה מלאה : בגי"ה - מבקש המלצה לשואב רובוטי
שלום לכולם,
קיים מבחר עצום.
אשמח לקבל המלצה לשואב רובטי שידע להתמודד עם נשירת שיער כלב.
אגב, אין צורך ביכולת שאיבת שטיחים.
תודה מראש למשיבים
רענן
אנחנו בערך שנה וחצי עם רובורוק s6.
בית קרקע. יש כלב וילדים בבית.
מנקה טוב מאוד. כמעט ולא נתקע.
תפעול נוח עם אפליקציה של שיאומי.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
+1 לרובורוק, אצלי 5S וה6 עוד יותר טוב.
עוד + לשיאומי, היה 6 ועכשיו 7 אחרי שה 6 ניסה לעבור שלולית (רכב אוטונומי, מה יש לצפות?) וכצפוי הלכה כל האלקטרוניקה שם.
לדעתי ה 7 לא ממש יותר טוב, ה 6 גם יותר נוח לתפעול.
ארנון
גם אנחנו עם הרובורוק
הייתי קונה כזה עם מיכל מרכזי שלא צריך לרוקן כל יום
גם אנחנו עם הרובורוק
הייתי קונה כזה עם מיכל מרכזי שלא צריך לרוקן כל יום
אני עם ROBOROCK S6 VMAX (הדגם עם המצלמות) - בשימוש יומיומי מיוני 2021, בהתחלה התלהבתי מהאפשרות לשטיפה עד שהוא נתקע לי באיזה מקום וטפטף על הפרקט (והשאיר מעט נזקים) - אז כיום משתמש רק בשאיבה.
תקלה משביתה עד כה - ERROR 3 - הרובוט חושב שאחד הגלגלים כל הזמן באויר, מהיבואן בארץ ("רשמי") הבנתי שלא לצפות ליותר מדי (תקראו תגובות בגוגל על שירות המעבדה שלו) - הזמנתי 2 גלגלים חדשים (לא היה לי סבלנות לפרק אותו לגורמים רק בשביל לגלות באיזה גלגל התקלה) - שירות הלקוחות שלחו לי וידאו די מפורט של איך לפרק את הגלגלים (מדובר על עשרות ברגים, אבל לא סיפור)
אחרי החלפת הגלגלים - חזר לעבודה, התקלה היא באיזה מיקרוסוויץ' שיושב על הגלגל (ועולה חצי דולר ל-10 בעליאקספרס) שלא נלחץ ושידר כאילו הגלגל באויר. בקיצר - אם מישהו צריך 2 גלגלים תקינים לדגמי 5/6/7 אז יש לי :)
רוצה לומר - התרגלנו שהוא עובד כל יום ושואב את שיערות החתולים / חולות הילדים שלא יכולנו בלעדיו כמה ימים..
המצלמה בדגם הV היא פלוס, אפשר להשתמש בה כמצלמת אבטחה + הרובוט לומד לזהות עצמים ולא להתנגש בהם (יעה, מטאטא, נעליים..)
תודה רבה למשיבים !
בקיצור, רומבה OUT
אז רובורוק S7 maxV ultra יהיה הבחירה היקרה
רענן
boaz avrahami
27-11-22, 20:52
אנחנו כבר כמה שנים עם הרובורוק 5s.
התלונה היחידה היא לגבי האביזר שטיפת רצפות. זה אף פעם לא באמת עשה עבודה.
מלבד זה יופי של דבר
אני חייב לתהות אם לא אכפת לכם שיש בבית רובוט עם מצלמה שמחובר לרשת וכל זה מיצרן שאנחנו לא יודעים עד כמה השקיע בחסינות מפני פריצה מרחוק.
אסף.
boaz avrahami
02-12-22, 17:00
יש כאלו שיש בהם רק Lidar ובכל מקרה זה חונה עם הפנים אל הקיר.
אם אתה רוצה לדבר על כשלי האבטחה על המידע ברשת האישית כדאי לפתוח על זה דיון נפרד.
זה לא הפרצה היחידה וכנראה גם לא המסוכנת ביותר וכנראה שכולנו חשופים באופן כזה או אחר ולבטח הרבה מעבר שרובנו מבינים עד כמה אנחנו חשופים.
כמעט בלתי אפשרי אם ננסה להגן על כל המרחב האישי בעידן הזה.
צריך לבחור מה חשוב ועליו להגן.
לשם הרפרנס, רוב העולם נושא מכשירי טלפון מהמזרח הרחוק הכוללים מכשירי ציטוט צילום ומעקב שאנחנו נושאים איתנו כמעט לכל מקום והם און ליין ויש בחלקם הגדול אם לא לרובם כל מיני תוספות במערכות ההפעלה בקוד פתוח שגם ככה היא מאוד בעיתית. ועדיין הרוב רוכשים אנדרואיד ולא אייפון
לשם הרפרנס,
לעובדים בגופים בטחוניים אסור להחזיק טלפון של שיאומי, וגם לא את הרובוט מנקה שלהם.
בעז. על העניין של איפה להתאמץ להגן ואיפה לא - אני מדבר
כשהרובוט מסתובב בבית שלך ומצלם כשאתה לא שם - זה לא עם הפנים לקיר.
מציע לכם לחפש את הדו"ח של צ'קפוינט על חוסר האבטחה של יצרן קוריאני דווקא. לא סיני.
כל נושא הפרטיות זה עניין רחב. אבל ספציפית לשים בבית רובוט עם מצלמה שסתם גנב טכנולוגי לא מאוד מתוחכם יכול להשתמש בו - אני לא מת על זה.
אסף.
תודה רבה למשיבים !
בקיצור, רומבה OUT
אז רובורוק S7 maxV ultra יהיה הבחירה היקרה
רענן
הרובוט שאב ושטף לכבוד שבת.
האמת, הפתיע לטובה ! ציפיתי לפחות.
הדבר הטוב שיש תחנת עגינה עם מיכל גדול שבסיום מועבר אליו כל האבק והג'יפה.
בנוסף יש מיכל מים נקיים ומיכל מים מלוכלכים ,
איך שהוא בזמן השטיפה הוא יודע מתי לחזור לבצע החלפות מים וניקוי הסחבה.
גם מיפה ושרטט את הבית כולל הרהיטים (מזל שהוא לא פותח ארונות ומבצע שמאות תכולה).
רענן
יש כאלו שיש בהם רק Lidar ובכל מקרה זה חונה עם הפנים אל הקיר.
אם אתה רוצה לדבר על כשלי האבטחה על המידע ברשת האישית כדאי לפתוח על זה דיון נפרד.
זה לא הפרצה היחידה וכנראה גם לא המסוכנת ביותר וכנראה שכולנו חשופים באופן כזה או אחר ולבטח הרבה מעבר שרובנו מבינים עד כמה אנחנו חשופים.
כמעט בלתי אפשרי אם ננסה להגן על כל המרחב האישי בעידן הזה.
צריך לבחור מה חשוב ועליו להגן.
לשם הרפרנס, רוב העולם נושא מכשירי טלפון מהמזרח הרחוק הכוללים מכשירי ציטוט צילום ומעקב שאנחנו נושאים איתנו כמעט לכל מקום והם און ליין ויש בחלקם הגדול אם לא לרובם כל מיני תוספות במערכות ההפעלה בקוד פתוח שגם ככה היא מאוד בעיתית. ועדיין הרוב רוכשים אנדרואיד ולא אייפוןועוד דבר חשוב. הטלפונים מאוד מוגנים. מי שיכול לרגל דרכם זה ארגונים גדולים ברמה של מדינה או יצרן הטלפון.
מכשירים ביתיים - לא מאוד. קל לפרוץ אליהם.
אסף.
בעז. על העניין של איפה להתאמץ להגן ואיפה לא - אני מדבר
כשהרובוט מסתובב בבית שלך ומצלם כשאתה לא שם - זה לא עם הפנים לקיר.
מציע לכם לחפש את הדו"ח של צ'קפוינט על חוסר האבטחה של יצרן קוריאני דווקא. לא סיני.
כל נושא הפרטיות זה עניין רחב. אבל ספציפית לשים בבית רובוט עם מצלמה שסתם גנב טכנולוגי לא מאוד מתוחכם יכול להשתמש בו - אני לא מת על זה.
אסף.ב S7 כבר אין מצלמה.
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
boaz avrahami
02-12-22, 21:29
בתור התחלה, אני לא עסוק בזה יותר. הפרטיות מתה כמעט לחלוטין. גם בבית וגם במרחב.
זה יהפוך לדיון טכני ועדיף לא לחשוב על זה מפני שתתמלא יאוש מכמות הידע שיש עליך וזה רק שאלה של פרופיילינג מה עושים במידע שלך לטובת הגופים החזקים ששולטים במידע.
זה מתחיל מהמדינה שלך וממשיך למדינות נוספות שיש להן עניין עויין בישראל.
זה ממשיך בחברות מסחריות שמתנות את השרותים המודרנים שאתה מקבל מהן בהסכמה לאסוף ולנתח את המידע עליך.
זה ממשיך דרך כמויות המצלמות שיש בכבישים ובערים ( ויש יכולות מעולות של זיהוי פנים) והחשיפה הבלתי מוגבלת של הממסד למידע עלינו בסלולר ובאינטרנט. וזה עוד לפני שאדם בשר ודם נחשף למידע.
כל זה נכנס למאגרי מידע המכונים בעידן המודרני ״ביג דאטה״.
עם השנים התפתחה טכנולוגיה של בינה מלאכותית שמאיימת בעתיד הנראה לעין על מעמדו של המוח האנושי. כבר היום יש לו יכולות לא רעות בכלל.
למי שלא מצוי, בטח שמעתם על מאשין לרנינג ( מכונות לומדות) או AI. זה זה.
עכשיו מתחילים לעבד את המידע הזה לפי הקריטריונים של אלו שמחזיקים במידע.
חלקן משתמשות בו בשביל לשלוט בנו וחלקן בשביל להתעשר מאיתנו.
כך או אחרת, יודעים עלינו כמעט הכול כולל יכולת מתקדמת לחזות את מעשינו.
מי שמפחד מהרובוט פיספס את הטכנולוגיה בכמעט עשור.
זה שתופסים היום מחבל מפגע בתוך שעות וכמעט לא משנה כמה הוא מסתתר טוב לא גרם לכם לחשוב איך זה קורה?
לא, נו באמת, זה לא הרובוט אלא הרבה מעבר.
בעז. אני לא מדבר - כמו שכתבתי קודם - על איסוף מידע ברמת מדינה.
אני מדבר על מל"מ שאוספים עבריינים מן המניין. וזה לא מופרך.
אסף.
GodsFather
02-12-22, 22:44
אסף, איזה אינטרס יש לזב-חוטם לחטט לך ברובוט/פרטיות?
אלא אם אתה פשוט לא רוצה שהבן של השכן יראה אותך בתחתונים, ואת זה אפשר להבין, ממש כמו כל מצלמת אבטחה ממוצעת.
אם אתה עובד מגזר בטחוני - האיום ברור ויש אינטרס מובהק לאיסוף מל"מ ולכן יש הנחיות ויעוץ בכל גוף מונחה, גם אם אתה חפ"ש ולא לוחם סתרים.
אגב, מי שרשם פה על שיאומי, צר לי אבל זה לא מדויק.
לא הצדקתי את רכש הרובוט, אבל הפניקה סביב זה, קצת מוגזמת בעיני.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
למה זה מעניין? לא מופרך כבר עכשיו שבעזרת מעט מאוד מידע אפשר לגנוב זהות ולהתחזות לך ולקחת לך כל מה שיש לך בלי לקום מהכיסא. עברייני סייבר גונבים יותר כסף מאשר החבר'ה עם אמצעי הפריצה הפיזיים. וגם להם יועיל לדעת איפה הכספת ומה אתה מקיש על הקודן.
וגם בלי תרחיש ספציפי - אני לא מרגיש נוח לדעת שיש לי רובוט ריגול בבית.
אסף.
boaz avrahami
02-12-22, 23:10
הרובוט הוא כמעט האחרון בשרשרת הדברים שמהם אתה חושש.
כל רכישה טלפונית או אינטרנטית מסכנת אותך יותר.
כל מצלמת אבטחה ביתית חושפת בעת ההתחברות את הרשת שלך..
בלה בלה בלה
והעיקר נמצא במוסדות ולאו דווקא מוגן.
רוב מכשירי הריגול נמצאים במקומות שמעוררים אצלך פחות התנגדות ועדיין, זכותך לרכוש דייסון אלחוטי במקום.
לכאורה מדינה חופשית עוד כמה ימים
אני רק אומר.... מה שאפשר - ולא חייבים - בינתיים להשאיר לאחרים. ..
אסף.
אגב, מי שרשם פה על שיאומי, צר לי אבל זה לא מדויק.
.
ברור שאדם לא יכול להקיף את כל גופי הבטחון 360 מעלות. תמיד יהיו כמה שימצאו סדק דרכו הם יכולים להתגלות...
אבל אני מכיר מאוד מקרוב אחד שכן, ספציפית לגבי הטלפון וגם השואב של שיאומי (שיצא מהסיבה הזאת מרשימת המתנות לחג).
ושוב. זה בגלל חשש ממעקב / ריגול על ידי הסינים עצמם.
אני מדבר על כל המכשירים הביתיים שלא מיישמים שיטות אבטחה כדי להגן על המשתמשים מפני כל מיני סוגים של מניאקים.
אסף.
GodsFather
03-12-22, 10:46
ושוב. זה בגלל חשש ממעקב / ריגול על ידי הסינים עצמם.
אני מדבר על כל המכשירים הביתיים שלא מיישמים שיטות אבטחה כדי להגן על המשתמשים מפני כל מיני סוגים של מניאקים.
אסף.בזה אני מבין אותך אסף ואם לא ברור, אני איתך בדעה שלא לתת עוד כלים לזבי חוטם לחדור לפרטיות שלי.
אבל כמו שבועז הוסיף - את הזהות שלך אפשר למצוא ממצלמת הקיוסק מתחת לבית ועד המאגרים השונים בעיריה ומשם לעשות מה שרוצים.
איל, אחלה, עכשיו שיגידו משהו על המכוניות החכמות כמו טסלה וג'ילי, שנכנסות למשרד עם מצלמות ואיכונים מובנים שלא ניתנים לכיבוי.
סטינו מנושא השרשור, קלאסי
אני נטו בנושא השרשור.
התועלת שבמצלמות על רובוט שואב אבק לעומת הסכנה במצלמות הללו.
אסף.
לפחות המנייקים זבי הלוטם יראו רצפה נקייה. וזה היה נושא השרשור...
נשלח מהנייד
boaz avrahami
03-12-22, 13:27
לא הבנתי, Lidar זה מצלמה?
להבנתי זה רק ליזר ויש רובוטים שמשתמשים רק בזה
שלא בטעות יתפרש לא נכון.
אני מוכן למכור את הפרטיות שלי לכל המרבה במחיר.
ב S7 כבר אין מצלמה.
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
ב S7 יש שני חיישני לייזר למיפוי.
ובנוסף מצלמה HD , מיקרופון ורמקול .
מעולה לתת לכלב פקודות לא לכרסם את רגלי הספה...
ואני מניח שיש עוד רעיונות לאחרים.
רענן
אני חייב לתהות אם לא אכפת לכם שיש בבית רובוט עם מצלמה שמחובר לרשת וכל זה מיצרן שאנחנו לא יודעים עד כמה השקיע בחסינות מפני פריצה מרחוק.
אסף.
הפוך.. דווקא השקיע לא מעט כדי שבהגדרת דיפולט שולח לאימא את נתוני השימוש לו כשהוא מוצא wifi או נקודה חמה אקראית.
לא הבנתי, Lidar זה מצלמה?
להבנתי זה רק ליזר ויש רובוטים שמשתמשים רק בזה
זה כבר לא לידר לבדו ישכון.
לצעצועים האלו יש יכולות טכנולוגיית שפעם היו רק לארגוני ביון.
boaz avrahami
03-12-22, 15:39
כל המכשירים כמעט שיש לנו בבית, החל מראוטר וכלה בכל מה שמתחבר בוויפי לרשת, יודע מה סיסמת הרשת שלנו ומכאן נגמרה ההגנה באופן הכי גס שיש.
יש להם עותק של המפתח לכספת שלנו וזכות לפשפש בה כשאנחנו בבית בלי שנשים לב.
עזבו. השטות הזו פרטיות רלוונטית במקומות מאוד מושקעים או בעולם נטול אינטרנט שבו אתם לא רוצים לחיות.
פשוט אל תחשבו על זה.
החיים שלכם לא באמת שלכם מהרבה סיבות. סתם משחקים לכם במוח.
כל המכשירים כמעט שיש לנו בבית, החל מראוטר וכלה בכל מה שמתחבר בוויפי לרשת, יודע מה סיסמת הרשת שלנו ומכאן נגמרה ההגנה באופן הכי גס שיש.
יש להם עותק של המפתח לכספת שלנו וזכות לפשפש בה כשאנחנו בבית בלי שנשים לב.
עזבו. השטות הזו פרטיות רלוונטית במקומות מאוד מושקעים או בעולם נטול אינטרנט שבו אתם לא רוצים לחיות.
פשוט אל תחשבו על זה.
החיים שלכם לא באמת שלכם מהרבה סיבות. סתם משחקים לכם במוח.
ממש לא.
אתה בועז, בלי להעלב כנראה לא מעניין מדינות.. ואם תתחיל להיות מעניין, תנחומיי.
אבל כן אטרקטיבי לפלילי.
ושיומי בהגדרת, בהמשך למה שאסף ציין, וכמו שהם בעצמם לא מסתירים, אוגר מה שסביבו.
ומבחינתם זה כסף להרים מהרצפה כשיגיעו לקובץ שלך.
וזה ממש לא מעסיק אותי ברמת-יום יום, כי אין לי שיומי/דומה בבית.
boaz avrahami
03-12-22, 16:14
אתה מעניין מדינות. לא תמיד כפרט אבל בין אלפי הפרטים ידוגו כאלה שמעניינים יותר.
ארגוני פשע עובדים מעט שונה.
אבל כל החששות הכלליים האלו חוסים תחת הגדרה כללית של פגיעה בפרטיות. לרוב כזו שקשה לפרט אותה.
אף אחד לא דיבר משום מה על המחשב האישי והטאבלט. מצלמה מיקרופון וחשוף לפעילות רגישה שלנו בהרבה ממצלמת הרובוט והם משמשים גם קטינים והם ממש אינם מוגנים שלא לומר פרוצים לרווחה כמעט.
עם אלו אתם חיים בשלום כנראה.
עזוב, הנושא הזה כבר מזמן לא רלוונטי. הסוסים ברחו מהארווה ונמכרו כבר פעמיים או יותר.
זה לא קשור לשיאומי או יצרן ספציפי כזה או אחר.
זה שייך למדינות.
אם יתברר עוד מאה שנה שישראל לא שתלה במעבדי אינטל משהו משלנו זה עלבון לתעשיה הביטחונית הישראלית. אני כבר לא אחיה אז בכדי לקחת את זה אישית אבל הנכדים שלכם שיקחו זאת בשמי
כמה שטויות...
כמעט כל מה שמיוצר היום בעולם מיוצר בסין,
ממשל טראמפ מסיבותיו הכניס לראשי האזרחים שהסיניים מרגלים אחר העולם המערבי באמצעות חברות כמו וואווי, אז וואווי שילמה את המחיר היקר של החרם עליה, אך מה עם כל 99 אחוז מהיצרנים האחרים? כנראה שלסינים יש ביג דאטה על כולם, וגם לאמריקאים וכנראה עוד להרבה מדינות אחרות המשתפות ביניהן את המידע, מה שקרוב למונח ממשל גלובאלי, יש שילטון מערבי ושילטון המזרחי.
ומה למען השם יעזור לפורצים להפעיל את המצלמה של השיאומי, הם יפעילו את השואב בלילה בכדי לראות מי בבית? מקסימום יראו כמה בלטות ורגליים של מזנון.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
למי שזה ממש חשוב, יכול לייצר רשת אלחוטית פרטית שאי אפשר לצאת ממנה לאינטרנט, ולחבר את כל ההתקנים אליה. ואז הם כמובן לא יקבלו עדכוני תוכנה.
כמה שטויות...
כמעט כל מה שמיוצר היום בעולם מיוצר בסין,
ממשל טראמפ מסיבותיו הכניס לראשי האזרחים שהסיניים מרגלים אחר העולם המערבי באמצעות חברות כמו וואווי, אז וואווי שילמה את המחיר היקר של החרם עליה, אך מה עם כל 99 אחוז מהיצרנים האחרים? כנראה שלסינים יש ביג דאטה על כולם, וגם לאמריקאים וכנראה עוד להרבה מדינות אחרות המשתפות ביניהן את המידע, מה שקרוב למונח ממשל גלובאלי, יש שילטון מערבי ושילטון המזרחי.
ומה למען השם יעזור לפורצים להפעיל את המצלמה של השיאומי, הם יפעילו את השואב בלילה בכדי לראות מי בבית? מקסימום יראו כמה בלטות ורגליים של מזנון.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
בינתיים מי שרגילה על כמעט כל העולם בצמתים של אירופה, זאת אמריקה.
בועז,
קרוב משפחה עושה הההממווןן כסף מהעניינים האלו.
לפי מה שהוא חוקר ומייעץ, בכללי התנהגות פשוטים אתה הופך לפחות זמין לאוספי מידע כאלו.
לא בלתי זמין אוף-גריד, אבל לא אטרקטיבי להתאמץ אם אתה לא מישהו מיוחד.
זה המקבילה למיגון סטנדרטי לרכב מול משהו טיפה שונה שדורש עוד קצת להתאמץ.
יש מספיק שבלונים כדי שיעברו לבא בתור.
׳׳ ׳׳›׳™׳¨ ׳׳× ׳”׳׳›׳©׳™׳¨, ׳׳‘׳ ׳׳×׳¢׳*׳™׳™׳ ׳‘׳¨׳›׳™׳©׳” ׳•׳׳›׳ ׳›׳׳” ׳©׳׳׳•׳×:ײ¿
׳—׳™׳‘׳•׳¨ ׳׳¨׳©׳× ׳”׳›׳¨׳—׳™ ׳׳¢׳‘׳•׳“׳× ׳”׳׳›׳©׳™׳¨?
׳”׳׳ ׳—׳¡׳™׳׳× ׳”- MAC ׳©׳ ׳”׳׳›׳©׳™׳¨ ׳‘׳¨׳׳•׳˜׳•׳¨ ׳”׳‘׳™׳×׳™ ׳׳ ׳׳¡׳₪׳§׳×?
׳‘׳”׳*׳—׳” ׳©׳׳*׳™ ׳׳ ׳”׳•׳׳ ׳¢׳ ׳”׳¨׳•׳‘׳•׳˜ ׳׳‘׳™׳× ׳§׳₪׳” ׳©׳ ׳”׳¨׳©׳× ׳—׳•׳₪׳©׳™׳×, ׳׳™׳ ׳”׳•׳ ׳™׳×׳—׳‘׳¨ ׳׳¨׳©׳×׳•׳× ׳₪׳¨׳˜׳™׳•׳× ׳©׳“׳•׳¨׳©׳•׳× ׳¡׳™׳¡׳׳”, ׳©׳–׳” ׳‘׳¢׳¨׳ ׳›׳•׳׳ ׳‘׳׳–׳•׳¨ ׳”׳׳’׳•׳¨׳™׳ ׳©׳׳™? ײ¿
לגבי השאלה האחרונה,
כמו שאמר המתמטיקאי המתמחה בתורת הכאוס, איאן מלקולם:
life will find a way.
לגבי רמת האבטחה של הרשתות הביתיות יש לי הרבה מה להגיד, גם על הטלפונים והעננים למיניהם כמו photos של גוגל ו icloud של אפל.
אבל מצלמות בבית שמחוברות לרשת לא יהיו בחיים. יש הבדל ברמת החשיפה בין "לשמור על הפרטיות" למישהו שיפרוץ למצלמה/NVR ויפיץ את התמונה של הבת שלכם מתלבשת.
אצלי בבית לא היו ולא יהיו מצלמות שמתחברות למחשבים/לפטופים או כל דבר אחר בטח ובטח לא כאלה שנכנסות לחדרים. גם בקורונה בזום הם היו מנתקים פיזית את המצלמות מהמחשבים בסוף היום. בלפטופ שלי הכיסוי של המצלמה תמיד סגור.
אז להכניס רובוט שמתחבר לשרת חיצוני (סיני או לא) ויש עליו עוד מצלמת HD ? שיהיה לכם בהצלחה.
רענן, הרובוט הזה מחייב חיבור לאינטרנט ?
למיטב זכרוני, כמו במקרים דומים של מוצרים חכמים מיצרנים דומים, בעת ההפעלה אתה נדרש לאפשר לו להתחבר לרשת, בין השאר לצורך הורדת עדכונים וכנראה גם רישום... החיבור דרך אגב מאד פשוט דרך האפליקציה שאתה מתקין בטלפון (עוד נקודה רגישה מבחינת ההרשאות / אבטחה / פרטיות).
ייתכן ולאחר התהליך הראשוני אתה יכול לגרום לו לעבוד ללא חיבור לרשת, אבל אני משוכנע שמדי פעם הוא יציק בנושא... מתגעגע לחברים שנשארו בסין ורוצה מדי פעם לתקשר עימם...
השאלה היתה לגבי הרובוט הספציפי הזה ...
לנושא,
אני עשיתי ניסוי והלכתי על אחד ממש זול שקיבל חוו"ד טובות באמזון וקניתי את ה
Anker eufy 25C Wi-Fi
נמכר עכשיו ב 96 דולר בוולרמרט, אני קניתי באמזון בקצת יותר ושלחתי דרך חברת שילוח, עלה גרושים ויש ל eufy חברת אם טובה וחלפים ללא מחסור באלי אקספרס.
עובד כבר מעל שנה באמינות. לא מתוחכם ואם משאירים נעליים הוא יעצור ויתריע כאשר יסתבך בשרוכים, אכן צריך לנקות המיכל כל כמה סבבים, לא סוף העולם.
בתמורה לעלות אין תחליף.
גם לי יש פשוט של ecovas, עושה את העבודה כבר שנים.
העניין היחיד שיש כיסאות בר עם "רמפה" שהוא מתחיל לעלות ומייד נתקע, איכשהו הוא ממש נמשך לכיסאות האלה 😀
אם מצלמה באמת יכולה למנוע מצבים כאלה אז זה שווה.
boaz avrahami
04-12-22, 20:58
השאלה היתה לגבי הרובוט הספציפי הזה ...
Can robot cleaner work without Wi-Fi?
Yes.
The robot cleaner work without Wi-Fi and can carry out full-home cleanups, spot cleanups, and return to their dock with the push of a button. Connecting to Wi-Fi enables advanced features including scheduled cleaning, suction power strength selection, and more.
מאתר רובורוק
רענן, הרובוט הזה מחייב חיבור לאינטרנט ?
לא !
אפשר להפעיל ידנית אבל אז אתה לא יכול לשלוח לחדר ספציפי או אזור.
מה שכן, בסוף הוא מחפש WIFI כדי לקבל תכנית עבודה שהגדרת באפליקציה.
לדעתי אין שום בעיה לחבר אותו ל wifi ובראוטר לחסום לו גישה לאינטרנט.
אגב,
הפעלת הפונקציה של המצלמה (וידאו ומיקרופון) , דורשת פעולה אקטיבית,
לחיצה על 3 הכפתורים שעל הרובוט בבת אחת למספר שניות .
אין אפשרות להפעיל את הפונקציה דרך האפליקציה.
נדמה לי שכל מחזור ניקוי הפונקציה חוזרת למצב הראשוני של וידאו לא מאופשר.
רענן
לדעתי אין שום בעיה לחבר אותו ל wifi ובראוטר לחסום לו גישה לאינטרנט.
אז הוא ישלח דרך האפליקציה. נראה אותך חוסם את הטלפון לאינטרנט ...
תבדקו טוב שהוא יודע לקבל מידע=תוכנית עבודה ישירות מהאפליקציה ללא חיבור לשרת היצרן בענן. לא אומר שכן או לא,רק מציע לבדוק.
אגב,
הפעלת הפונקציה של המצלמה (וידאו ומיקרופון) , דורשת פעולה אקטיבית,
לחיצה על 3 הכפתורים שעל הרובוט בבת אחת למספר שניות .
אין אפשרות להפעיל את הפונקציה דרך האפליקציה.
נדמה לי שכל מחזור ניקוי הפונקציה חוזרת למצב הראשוני של וידאו לא מאופשר.
רענן
תיאורטית, גם המצלמה והמיקרופון שבסלולרי שלך דורשים פעולה אקטיבית כדי להפעיל אותם...רק אומר
ליאור
GodsFather
12-12-22, 21:38
תיאורטית,
ליאור
....
בהמשך לדיון:
רומבה צילם אישה בשירותים לצורך תיוג – והתמונה הופצה בפייסבוק
https://www.geektime.co.il/irobot-rooma-snapped-a-woman-on-the-toilet-and-the-image-found-itself-on-facebook/?fbclid=IwAR2Rj6RzkgAeH3sW_pTuyi94_1J_Yp BZYNV8OMQ31mUKfh2KfuBeEDnNfaE
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.