צפייה בגרסה מלאה : (פוצל) מחפש סטיישן בכ-50 אש"ח
geva dover
08-12-22, 14:10
מתעלק על השרשור אבל עם פרטים קצת שונים.
בגדול אנחנו קצת אבודים בחיפוש אחרי הרכב הבא שלנו, מחפשים סטיישן סביב ה50,000 שקל כמו יד/ קמ נמוכים ככל האפשר.
יד 2 מעלה כמה ממצאים בתקציב ולכן אשמח לעזרת ההמונים בבחירת הרכב.
1. קיה סיד 2017-2018 אפשר להכניס עם קצת לחץ
2. יונדאי I30 סביב 2016
3. פורד פוקוס 2017 ( קשה למצוא אחד אם מתחת ל150,000 קמ)
4. אופל אסטרה 2017-2018 ( יש לא מעט באזור ה100,000 קמ)
5. הונדה סיווק טורר 2015-2017
6. לאון 2016-2017 ( קשה ונדיר למצוא אחת מתחת ל170,000 קמ)
לצערי הטיוטות לא מצליחות להיכנס פנימה לתקציב
אשמח לחוכמת ההומנים
גבע,
לא מצאתי כל קשר בין ההודעה שלך לשרשור שבו רשמת אותה ועסק בייעוץ לרכישת רכב חדש ב- 190 אש"ח...
התגובה גם הלכה ונעלמה בתוך אותו שרשור אז פיצלתי לשרשור יעודי שאולי יעזור לך לקבל המלצות לשאלה שלך...
geva dover
08-12-22, 16:10
גבע,
לא מצאתי כל קשר בין ההודעה שלך לשרשור שבו רשמת אותה ועסק בייעוץ לרכישת רכב חדש ב- 190 אש"ח...
התגובה גם הלכה ונעלמה בתוך אותו שרשור אז פיצלתי לשרשור יעודי שאולי יעזור לך לקבל המלצות לשאלה שלך...
תודה על הפיצול לצורך כך שלא תבלע שם.
בכל מקרה הקשר היה חיפוש רכב, פשוט לא חדש ותקציב אחר. לא רציתי לפתוח ששור חדש בנושא שכבר דנים בו.
תתרחק מהאופל אסטרה כמו מאש.
הדבר היחיד שגרמני באוטו הזה הוא המחיר של התיקונים.
geva dover
08-12-22, 16:36
אני נוטה ללאון, מתקשה למצוא משהו עם קמ סביר..
כבר 3 שבועות מחפש בשנתונים 16-17, ויתרתי כבר על ידיים פרטיות (99% מהן התחילו כליסינג/השכרה וכיום ביד פרטית)
השאלה עם הקמ הגבוהה בהם זה משהו שצריך מאוד להיזהר ממנו..
הצפי נסיעה של הרכב אצלי יהיה סביב ה 500 לחודש
אתה יכול לקחת פוקוס, בפרט בקילומטרז המתוכנן שלך.
אין בעיות מיוחדת, למעט אוטו נמוך.
סיד סטיישן דיזל אם תמצא בקמ ראוי
למרות שאתם הולכים לנסוע ככ מעט…
Asaf-a
אסף.א
שחר גרינברג
08-12-22, 19:18
סיד סטיישן דיזל אם תמצא בקמ ראוי
למרות שאתם הולכים לנסוע ככ מעט…
Asaf-a
אסף.א
+1
Sent from my iPhone using Tapatalk
אתה יכול לקחת פוקוס, בפרט בקילומטרז המתוכנן שלך.
אין בעיות מיוחדת, למעט אוטו נמוך.
לפוקוס אקובוסט (דור 3.5) דווקא יש בעיה מאוד מיוחדת ודי חמורה - סיפור בלוק המנוע עם מעברי המים בעלי התכנון הלקוי.
שווה רכישה אך ורק בתנאי שעברה את החלפת המנוע לכזה בעל בלוק משופר במסגרת האחריות.
הגיר בדגם הזה הוא פלנטרי, ללא בעיות, להבדיל מהגיר הרובוטי הדו-מצמדי המקולל של דור 3.
שימו לב, וזה בהקשר של השרשור ההוא וגם של השרשור הזה, כי פות"ש מחפש סיאט לאון סטיישן (מנוע TSI1.2 עם גיר DSG) - מנועי טורבו קטנים וגירים דו-מצמדיים הם מכלולים מועדים לתקלות יקרות לא רק ב-VAG ופורד אלא אצל עוד הרבה יצרנים. עצתי - שמרו מרחק מהחרא הטכנולוגי הזה, בטח כשמדובר ברכב משומש עם פז"מ רציני, למען שלמות חשבון העו"ש.
geva dover
08-12-22, 20:21
לצערי דיזלים לא באים בחשבון אחרת גם הייתי מנסה להתאמץ לרנו גרנד קופה סטיישן ( רכב מצויין) אז נשארנו עם בנזינים.
קיה סיד/ יונדאי I30 אחלה רכבים, כמעט כולם פליטי ליסינג והשכרה בשנתונים 15+
פורד פוקוס היה בחיפוש הראשוני עם המנוע 1.5 אקו בוסט עם גיר פלנטרי אבל המחירים של אלה שמתחת ל200,000 קמ הוא בחלקו העליון של התקציב והדגם מתחת ידוע במחלות גיר שלהם.
אופל ירדתי ממנו אחרי שראיתי היום 3 והבנתי שיש להם בעיות קשות עם המשאבות שמן ( רכבי 2017-2018 אחרי החלפת מנועים ואובראול אחרי אותו סיפור)
מבחינת תמורה לכסף הVAG עושה אחלה תמורה, אפילו ראיתי אוקטביה אחת שנכנסה אבל כולם עם קמ של מעל 150,000.
מחר הולך לראות סיאט (2017) אי שם בלבד המדבר עם 160,000 קמ, נהג יחיד, יד ראשונה. נסיעה של שעה ביום לכיוון ( שדה בוקר-באר שבע), ככה שאין הרבה משחקים של גז ברקס שדופק את הגיר. נקווה לטוב..
מה שכן בVAG הרמת אבזור ונוחות גבוהה בהרבה מכל האפשרויות שאני שוקל.
בסיווק הבנתי שיש שלל של תקלות חשמל ותנוחת ישיבה נמוכה ולא נוחה אז כנראה ירדתי ממנה גם כן.
אני רחוק מהאנטיגוניזם של ברלי על הקומבו של vag אבל לא הייתי נוגע בליאון עם כזה קילומטרז.
אני מניח שהצורך בסטיישנים הוא בגלל הכלבים?
שקלת סטיישנים קטנים יותר שיאפשרו רכב צעיר יותר?
למשל איביזה flow או פאביה סטיישן?
או סוזוקי קרוסאובר שלא רחוק מסטיישן אמיתי?
Asaf-a
אסף.א
geva dover
08-12-22, 20:46
אני רחוק מהאנטיגוניזם של ברלי על הקומבו של vag אבל לא הייתי נוגע בליאון עם כזה קילומטרז.
אני מניח שהצורך בסטיישנים הוא בגלל הכלבים?
שקלת סטיישנים קטנים יותר שיאפשרו רכב צעיר יותר?
למשל איביזה flow או פאביה סטיישן?
או סוזוקי קרוסאובר שלא רחוק מסטיישן אמיתי?
Asaf-a
אסף.א
הכלבים הוא חלק גדול בשיקול, חושבים לטווח רחוק (4-5 שנים). 2 כלבים של 50 קילו+ זעטוט בעתיד יצריכו או מיני וואן או סטיישן מרווח.
האמת שלא שקלנו סוזוקי קרוסאובר, הפאביה הרגיש לנו קטן קצת
yochaytzur
08-12-22, 22:02
סובארו אאוטבק. יש הרבה בתקציב. תא מטען ענק. יכול לשמש לשטח קל.
Sent from my SM-A736B using Tapatalk
GodsFather
08-12-22, 22:45
סובארו אאוטבק. יש הרבה בתקציב. תא מטען ענק. יכול לשמש לשטח קל.
Sent from my SM-A736B using Tapatalkיוחאי, ממך כזו המלצה?
אין אאוטבק ב50 אשח בשנתון 2015 ומעלה. אלא אם זה לימון מוסתר או רכב מאד מאד שחוק, למשל מונית לשעבר.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
תראה, אתה יכול לבחון גם יצירות קצת מוזרות קוביתיות עם מרחבים כגון:
טויוטה יאריס ורסו
קיה סול
ואולי אולי קיה קארנס
אסף-א
Asaf-a
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.