התחברות

צפייה בגרסה מלאה : (נערך) שברולט קפטיבה 2011 - בעיית חום מנוע

yanivfi
11-12-22, 14:03
׳™׳© ׳œ׳™ ׳©׳‘׳¨׳•׳œ׳˜ ׳§׳₪׳˜׳™׳‘׳” 2011 ׳¢׳ ׳×׳§׳œ׳” ׳ž׳•׳–׳¨׳”.
׳”׳ž׳›׳•׳•׳Ÿ ׳©׳œ ׳”׳—׳•׳ ׳ž׳*׳•׳¢ ׳ž׳×׳—׳™׳œ ׳×׳§׳™׳Ÿ, ׳׳ž׳*׳Ÿ ׳*׳ž׳¦׳ ׳¨׳§ ׳‘׳¨׳‘׳¢ ׳”׳¨׳׳©׳•׳Ÿ ׳׳‘׳œ ׳*׳¨׳׳” ׳×׳§׳™׳Ÿ. ׳׳—׳¨׳™ ׳*׳¡׳™׳¢׳” ׳©׳œ ׳‘׳™׳Ÿ 10-15 ׳“׳§׳•׳× ׳”׳ž׳›׳•׳•׳Ÿ ׳*׳•׳₪׳œ ׳•׳”׳¦׳’ ׳—׳•׳ ׳—׳™׳¦׳•׳*׳™ ׳•׳—׳•׳ ׳ž׳*׳•׳¢ ׳ž׳¨׳׳” ׳œ׳™ F
׳׳—׳¨׳™ ׳–׳” ׳׳*׳™ ׳*׳›׳*׳¡ ׳“׳¨׳š ׳”׳׳₪׳œ׳™׳§׳¦׳™׳” ׳©׳œ ׳” OBD ׳©׳™׳© ׳œ׳™ ׳‘׳˜׳œ׳₪׳•׳Ÿ ׳•׳ž׳—׳•׳‘׳¨׳× ׳œ׳¨׳›׳‘, ׳ž׳§׳‘׳œ ׳×׳§׳œ׳” ׳©׳œ ׳—׳™׳™׳©׳Ÿ ׳˜׳ž׳₪׳¨׳˜׳•׳¨׳” P0128
׳¢׳•׳©׳” ׳¨׳™׳¡׳˜ ׳”׳—׳•׳ ׳—׳•׳–׳¨ ׳œ׳ž׳¦׳‘ ׳×׳§׳™׳Ÿ ׳•׳׳– ׳×׳§׳™׳Ÿ ׳›׳œ ׳”׳–׳ž׳Ÿ. ׳‘׳*׳–׳™׳¢׳” ׳—׳“׳©׳” ׳©׳•׳‘ ׳—׳•׳–׳¨׳× ׳”׳×׳§׳œ׳”
׳œ׳¦׳™׳™׳Ÿ ׳©׳œ׳₪׳¢׳ž׳™׳ ׳”׳×׳§׳œ׳” ׳œ׳ ׳*׳¨׳׳™׳× ׳•׳”׳›׳œ ׳×׳§׳™׳Ÿ.
׳”׳•׳—׳œ׳£ ׳—׳™׳™׳©׳Ÿ ׳˜׳ž׳₪' ׳”׳•׳—׳œ׳£ ׳˜׳¨׳ž׳•׳¡׳˜׳˜ ׳•׳¢׳“׳™׳™׳Ÿ ׳×׳§׳œ׳”.
׳–׳” ׳’׳ ׳ž׳©׳₪׳™׳¢ ׳¢׳œ ׳”׳ž׳–׳’׳Ÿ ׳›׳™ ׳›׳œ ׳¢׳•׳“ ׳™׳© ׳×׳§׳œ׳” ׳”׳¨׳›׳‘ ׳—׳•׳©׳‘ ׳©׳”׳•׳ ׳‘׳ž׳¦׳•׳§׳” ׳•׳œ׳›׳Ÿ ׳œ׳ ׳ž׳›׳*׳™׳¡ ׳׳× ׳”׳ž׳“׳—׳¡ ׳œ׳₪׳¢׳•׳œ׳”.
׳׳©׳ž׳— ׳׳ ׳œ׳ž׳™׳©׳”׳• ׳™׳© ׳¨׳¢׳™׳•׳Ÿ

ובעברית (באדיבות https://www.pixiesoft.com/flip/)

יש לי שברולט קפטיבה 2011 עם תקלה מוזרה.
המכוון של החום מנוע מתחיל תקין, אמנן נמצא רק ברבע הראשון אבל נראה תקין. אחרי נסיעה של בין 10-15 דקות המכוון נופל והצג חום חיצוני וחום מנוע מראה לי F
אחרי זה אני נכנס דרך האפליקציה של ה OBD שיש לי בטלפון ומחוברת לרכב, מקבל תקלה של חיישן טמפרטורה P0128
עושה ריסט החום חוזר למצב תקין ואז תקין כל הזמן. בנזיעה חדשה שוב חוזרת התקלה
לציין שלפעמים התקלה לא נראית והכל תקין.
הוחלף חיישן טמפ' הוחלף טרמוסטט ועדיין תקלה.
זה גם משפיע על המזגן כי כל עוד יש תקלה הרכב חושב שהוא במצוקה ולכן לא מכניס את המדחס לפעולה.
אשמח אם למישהו יש רעיון

erezgur
11-12-22, 14:46
ברוך הבא לפורום,

יש לנו לפעמים "באג" שבו ההודעה מופיעה כגיבריש, וזה קורה ברוב המקרים לאותם האנשים - אז אם אתה רואה שההודעה שלך לא קריאה, אתה מוזמן "לתרגם" אותה לעברית כפי שעשיתי עבורף הפעם, או לנסות לכתוב את ההודעה מדפדפן אחר וכו'.

בהזדמנות זו - כותרת ההודעה צריכה להיות אינפורמטיבית, שאפשר יהיה להבין ממנה במה עוסק הדיון. אם כל אחד יתן כותרת שמכילה רק שם של יצרן או דגם של רכב, כל הפורום יהיה מבורדק ולא ניתן יהיה למצוא בו את הדיונים הרלוונטיים. ערכתי עבורך גם את הכותרת.

לגבי הבעיה עצמה - האם התקלה היחידה שאתה קורא ממחשב הרכב היא מה שציינת או יש הודעות נוספות?

-->