צפייה בגרסה מלאה : דיפרנציאל מוגבל החלקה טורסן לסרן קדמי של היילקס?
האם לדעתכם, יש יתרון או חיסרון לנעילת טורסן כנעילה קידמית? פחות תיקתוקים? עמידות וחוזק מוצר?
https://eastcoastgearsupply.com/i-23994138-t8-clamshell-torsen-posi-3-73-down.html
חנן-ג'יפולוג
13-12-22, 20:25
במובן העבירות, חסרון, ללא ספק. עובדת דרדלה ללא מודולציה, ומודולציה רק מחרבנת את כל העבודה מול המכשול. ברכבים מודרניים שבהם דוושת הבלם מבטלת את דוושת ההאצה יתכן שלא תוכל לבצע מודולציה בכלל.
אפשר להדיוטות? [emoji4]
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
ברכב אוטומטי מי שיודע לעשות מודולציה כהלכה - טורסן עובד נהדר.
הנסיון היחיד שלי עם טורסן לאורך זמן והרבה מעברים (ואני מניח שגם של חנן) הוא בהאמר ושם ממש צריך לדעת איך כן ואיך לא אבל ברגע שמפעילים את הטורסן נכון זה עובד. נסיון טרי יותר על לנדקרוזר מראה שיחד עם בקרת האחיזה שעושה הלכה למעשה מודולציה מושלמת - מראה שזה עובד הרבה יותר טוב.
בקיצור.... שלא כמו חנן - אני דווקא מאוד בעד. אבל עם כוכבית. נעילה רגילה פשוט עובדת. טורסן צריך להפעיל בעזרת רגל שמאל. זה שונה.
אסף.
חנן-ג'יפולוג
13-12-22, 21:09
קטונתי, מול הנסיון של אסף, לא בקטע של הצטנעות. אמיתי. אני ברומן עם ה"נעילה" הזו מגיל 38 בלבד. 14 שנים. לאסף יש לפחות פי שתיים ותק בשנים וכנראה שגם בשימוש אינטנסיבי בהרבה.
אבל השותפים שלי לנהיגות הם נהגים מנוסים מאוד, ועדיין, אם לא היו להם צמיגי 37" ההיילקס שלי נותן להם בראש בכל המתארים הרלוונטיים, נהוג ע"י אחת הבנות שלי, רק בזכות הנעילות שלו, שהן אמיתיות.
ולמי שיש זכרון טוב, אז תועד כאן נסיון לעלות את מעלה הנזירים בצד הימני ע"י ההיילקס שלי, כשימים ספורים קודם לכן ההאמרים חרבנו שם קוביות לפני שהצליחו לעלות. נהגי ניוד ותיקים. אולי לא אסף, אבל ותיקים. אני עוד לא נהגתי שם בשלב ההוא. רק הוצאתי היתר אז לא נתנו לי. ההיילקס לא הרגיש שיש שם עלייה בכלל.
רוצה לומר, כן, אפשר לעשות עם החרא הזה משהו, אם אתה נהג על, מה שבנעילות אמיתיות בכלל אין צורך בזה, וגם אז, זה פשוט לא אלגנטי כמו לעזוב הכול ולתת למנוע לטרטר את הדרך למעלה בסרק.
אז תהיה כן עם עצמך, אתה אסף?
תודה רבה.
הבנתי שאני צריך נעילה אמיתית. 😊
זה בדיוק מה שכתבתי. כשזה עובד זה נהדר. אבל כדי לגרום לזה לעבוד......
ונעילה אמיתית - פשוט נעולה.
אסף.
boaz avrahami
13-12-22, 22:43
תודה רבה.
הבנתי שאני צריך נעילה אמיתית. [emoji4]
רוצה, רוצה…
ממש לא צריך
רוצה, רוצה…
ממש לא צריךהמשפט הזה נכון פה ל90 אחוז מהשרשורים.
האם לדעתכם, יש יתרון או חיסרון לנעילת טורסן כנעילה קידמית? פחות תיקתוקים? עמידות וחוזק מוצר?
https://eastcoastgearsupply.com/i-23994138-t8-clamshell-torsen-posi-3-73-down.html
היתרון הגדול של נעילות אוטומטיות הוא, מבחינתי, המחיר הזול והפשטות של ההתקנה בעבודה עצמית, ללא כיוון קורונה פיניון. הנעילה שאתה קישרת אליה לא כזאת. אם כבר מחליפים קייס ומשלמים על עבודה של קורונה פיניון, לך על נעילה נשלטת.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.