התחברות

צפייה בגרסה מלאה : הגנה מגניבות?

nerin
18-12-22, 08:50
אשמח לעזרתכם...
שדרגתי את הגימני לל.ק. קצר (2017), ברוב המובנים אכן שדרוג אבל ישן פחות טוב בלילה מחשש לגניבות ...
כמובן שיש איתורן שמשתדרג כל הזמן אבל מנסה לחשוב על משהו מעבר- שיקשה עוד קצת על הגנב. מפסק סודי על משאבת דלק ( קצת שנות השמונים , לא?) הגיוני בדיזל? גם אם יעשה את העבודה, הבנתי שאם אשכח להחזיר את המפסק (וזה יקרה) אני אתקע ואז צריך להוציא אוויר מהמערכת. חשבתי להוסיף אימובלייזר אקטיבי שיחבר את המשאבה רק בנוכחות המפתח ( להוסיף תג\שלט לצרור נראה לי סביר לא חושש מגניבת הצרור). הגיוני?
מבין שעקב רגישות הנושא לא יתפתח פה שרשור רב תגובות , אבל אשמח לרעיונות בפרטי, הפנייה לבעלי מקצועה שיזרמו איתי באזור המרכז
תודה

erezgur
18-12-22, 09:36
ניסית לחפש בפורום (זה לא שייך דווקא לטויוטה)?
יש לא מעט שרשורים על אמצעים שקצת יקשו וקצת יעכבו גנבים מזדמנים.
כנראה שאם מישהו החליט לגנוס דווקא את הרכב שלך אז הוא יגיע מוכן ויהיה קשה מאד למנוע, אבל אפשר לעכב קצת - אולי זה יעזור לך.
יש שרושרים הדנים באמצעי איתור ומעקב, יש שרשורים על פתרונות "ברזל" - שרשראות, סנדלים, מנעולי דוושות והגה,...

בקיצור - היו כבר כאi לא מעט חברים ששאלו שאלות דומות ואני מציע ללמוד מהתשובות שהם קיבלו.

nerin
20-12-22, 13:21
תודה
דווקא בנושא זה הבנתי שחברים פחות משתפים בפומבי (וכנראה מובן...)- ברזלים למינהם לא ישים לדעתי ברכב שמשמש בעיקר ליום יום

-->