צפייה בגרסה מלאה : שאלה על קינגפינים...
אם יש לי קינגפין שבור... אני יכול לפרק אותו ולהחליף מבלי לפרק את הגלגל? (רק 4 הברגים של הקינג פין..)?? בהנחה שזה הקינג פין ולא המייסב שלו...
אם יש לי חופש בגלגל.. ולא ממיסב הגלגל... סביר להניח שזה קינג פין או מיסב קינג פין?? (שעות 6 ו 12)
אני פשוט רוצה לקנות את החלקים לפני הפירוק...
תודה.. עידן
איציק - 4X6ZH
13-04-06, 19:16
לדעתי כדאי לך לפרק לפני שאתה קונה חלקים .
אין לדעת מה בדיוק אתה צריך . רכישת חלקים מראש גורמת להוצאות מיותרות או לתיקון לא מקצועי .
איציק
קינפין שבור יש להחליף בכל מקרה באחד תקין (ניתן ללא פירוק).
אם החופש הוא לא ממיסב הגלגל ב-99% מהמקרים זה מיסבי הקינגפין או הקינגפין עצמו.
נתקלתי כבר במקרים שבית המיסב עצמו טחון(המקום בו יושבת הקאפה),ואז גם החלפת המיסבים לא תבטל את החופש לגמרי.
טוב.. לאחר פירוק... הקינגפינים שלמים! המיסבים (של הקינגפינים) נתפסו והתמלאו בחלודה...
ניקיתי אותם היטב בבנזין ושמן.. ולאחר גירוז.. הם היסתובבו כמו חדשים...
ולאחר ההרכבה.. אין חופשים!
לא ברור לי למה היה חופש רק מליכלוך וחלודה.. אבל מה זה משנה.. זה עובד!
עידן
סוזי המשתוללת
14-04-06, 16:33
עידן
הכל טוב ויפה אבל זוג מייסבים חלודים כאלה הם בדיוק מה שיישבור את ציר הקינגפין
אל תחסוך רוץ ותחליף אותם זוג מייסבים עולה 50 ש"ח קינגפין 250 ש"ח
שמע... כל חלודה אפשר לנקות!
מברשת 4... (פלדה) שמן וחצי שעה של שיפשוף.... תאמין לי.. המיסבים כמו חדשים!
עידן
מסכים עם סוזי.מיסב חלוד שנוקה לעולם לא יחזור למידות של מיסב חדש,וזה רק עניין של זמן קצר לדעתי עד שיהרס מיסב כזה.
סוזי המשתוללת
15-04-06, 00:23
עידן
אתה קורא את מה שאתה כותב?
חצי שעה /שמן/ מברשת?
כל הנ"ל לא שווה 50 ש"ח ואת הסיכוי שהתקלה תחזור בגדול?
איפה שאתה היום אני הייתי וכדי שאני לא אשכח אני שומר את הקינגפין השבור למזכרת בדיוק בשביל חסכנים כמוך :grin:
טוב.. האמת שממש לא ניסיתי לחסוך.. וכבר נסעתי בכל מקרה למכשירי תנועה כדי לקנות מחזיר שמן... זה פשוט נראה לי ממש בסדר... אני אפתח אותו ואחליף אותו ברגע שאסיים אם התקלה החדשה... (ראה פורום..) :-?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.