צפייה בגרסה מלאה : יש למישהו ניסיון בצביעת הגה (עור) ?
הבן קנה רכב משומש, הצבע על ההגה נשחק די ביסודיות והמגע דביק ולא נעים ... מישהו התנסה בצביעה עם ספריי ויניל ?
מגע דביק יכול להפתר עם מגבון ניקוי טוב...
כיסוי הגה מ"עור" תעשיתי סיני עולה בערך 15 שח ושעה של עבודת תפירה.
מרגיש איכותי מספיק לטעמי.
החיסרון שלו הוא שהוא לא עמיד בפני מלחם :(
(אל תשאל איך אני יודע :) )
זה מה שתפרתי בויטרה ובסוואנה:
₪ 11.87 52%OFF | DIY 38cm Steering Wheel Covers soft Leather braid on the steering-wheel of Car With Needle and Thread Interior accessories
https://a.aliexpress.com/_Ey72GL5
האיכות תימדד רק לאורך זמן.
סה"כ, בשביל 15 שקל זה אחלה.
למי שמפונק ומתעצלן לתפור גובלנים, יש כל מיני חבר'ה שמגיעים אליך הביתה ותופרים על ההגה שלך. חפש בפייסבוק "חן ההגה" וכו'
מתחיל בכ-300-350 שקל לעור תעשייתי ומטפס כלפי מעלה בהתאם לחומר שתבחר (עור אמיתי, זמש, אלקנטרה, צבעים, צבעים לתפרים, טקסטורות מיוחדות וכו'). היתרון שלהם שזה לא כיסוי אוניברסלי פשוט אלא כזה שתפור לצורה של ההגה באוטו שלך, מכסה באמת הכל ובכלל לא נראה כמו כיסוי אלא כמו הגה-עור אורגינל מהיצרן, כולל בחיבורי החישורים והיכן שנדרשות צורות קצת יותר מורכבות. התוצאה יפה מאוד אבל כאמור - זה רבה יותר יקר ובעבודות היותר מורכבות עם חומרים איכותיים יכול להגיע גם לאיזור 700-750 שקל.....
על הגאים ישנים שכבר החלו להתקלף/להישחק מהשמש/להתפורר מזיעה/שנים, הם ישתמשו גם בסוג של הדבקה. על הגאים חדשים הם עובדים ללא הדבקה (כלומר - זה הפיך וניתן להסיר אם נמאס).
שרשור בנושא מהזמן האחרון:
סרט ליפוף להגה
https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?share_fid=22239&share_tid=117915&url=https%3A%2F%2Fwww%2Ejeepolog%2Ecom%2 Fforums%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D117915&share_type=t&link_source=app
אצלי יש כיסוי עור מעלי, תפור ידנית.
תהליך פשוט ושווה.
כשנה על הרכב, עדיין נראה חדש.
דרור,
לגבי האיכות, בדיסקו תפרתי כזה מעט אחרי הרכישה.
4 שנים ומרגיש סבבה.
נראה לי סבבה ל 12 ש''ח ;)
דרור,
לגבי האיכות, בדיסקו תפרתי כזה מעט אחרי הרכישה.
4 שנים ומרגיש סבבה.
נראה לי סבבה ל 12 ש''ח ;)
ל-12 שקל זה סבבה לגמרי גם אם מחזיק רק שנה.... אבל ברצינות - האוטו דיילי? נוסע כל יום?
אחת האינדיקציות לבלאי ברכב שנסע הרבה והתחיל להתעייף זו השחיקה בציפוי גלגל ההגה. לא, זה לא רק שמש. הזיעה בכפות הידיים לא עושה שום דבר טוב לגלגלי ההגה המודרניים. ויותר מזה?.... נשותינו היקרות משתמשות בקרם לידיים - שהוא כבר ממש הרסני לציפוי של גלגלי הגה.
האוטו לא דיילי אצלי. זה נכון.
עדיין, הסיכון הוא 12 ש''ח...
תופרים את זה על העור המקורי ? או שצריך לקלף אותו קודם גדי לקבל תוצאה יפה ולא הגה עבה מדי?
תופרים את זה על העור המקורי ? או שצריך לקלף אותו קודם גדי לקבל תוצאה יפה ולא הגה עבה מדי?
שמתי על המקורי.
נתן עיבוי קטן נוח יותר ביחס למקור אצלי.
מניח שתלוי במצב הקיים אצלך.
תפרתי כיסוי מאליאקספרס, כזה של הביוקר שמותאם לגלגל ההגה הספציפי- 50 ש"ח, התוצאה מרשימה מאד.
הבן קנה רכב משומש, הצבע על ההגה נשחק די ביסודיות והמגע דביק ולא נעים ... מישהו התנסה בצביעה עם ספריי ויניל ?
לא לצבוע לכסות בתפירה!
אני רכשי ב EBAY מעור איטלקי אמיתי . מחזיק מעמד כבר שנים
שרשור קצר, 10 תגובות קצרצרות מלפני חצי שנה - אם היית קורא היית מבין שהתגובה הזו לא רלוונטית :)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.