צפייה בגרסה מלאה : רכבי השטח שמגיעים לכאן ב 2023
https://www.ynet.co.il/wheels/news/article/hkzwnr0ko?utm_source=m.ynet.co.il&utm_medium=social&utm_campaign=whatsapp
Sent from my iPhone using Tapatalk
יהיו מבחני דרכים מעניינים השנה
g wagon, עם סרנים פורטלים?
ביבוא סדיר?
בישראל?
1 באפריל הגיע מוקדם השנה...
מתלהבים מזה שאמריקאים עושים מגיפ נתונים של רכב ספורט , רכב שטח מוגבה שעושה 0-100 ב6 או 4 שניות ....לאן הגענו מלטייל בטבע ולראות נוף ישראל ...
לעשות תחרות עם RAZR ולשלם 800K ומעלה על זה ...בשביל זה יש באגי (ultra4 וכו ולא)
מה שמדליק זה הדגם של הגימני של 5 דלתות ועוד 2 דגמי שטח שמתווספים של חברה שאני לא מכיר ועוד טנדר ...= זה מעניין
כל השאר לא יעזור לשוק בכלום אלא בראייתי רק לוקח אותו אחורה ומוסיף להתייקרות שלו שמחזקת רק יבואנים מסויימים
נקווה לטוב שנוכל תמיד לטייל
g wagon, עם סרנים פורטלים?
ביבוא סדיר?
בישראל?
1 באפריל הגיע מוקדם השנה...
יש בישראל לפחות אחד, ועוד משופר על ידי בראבוס.
יש בישראל לפחות אחד, ועוד משופר על ידי בראבוס.יש גם ״פשוט״142118
צולם במרץ 2021 בדבירה
ברונקו רפטור VS רוביקון 392 אקסטרים ריקון- יאמיייי של מבחן השוואתי....
מחזיק אצבעות לעצמי שבפנסיה אחד מהם יהיה לי...
יש בישראל לפחות אחד, ועוד משופר על ידי בראבוס.
ראיתי גם אחד,
באזוה"ת החדש בין כפ"ס לניר אליהו.
אבל ביבוא סדיר?
וחוקי?
יבוא סדיר של הG וואגן הזה מניח שלא היה עד כה (אולי בהזמנה מיוחדת)
אבל למה שלא יהיה חוקי? - זה רכב שמיוצר על ידי היצרן באופן סדרתי ולא איזה רכב שעבר סדנת שיפורים. זה מפרט הרכב מהיצרן...ממש כשם שהרפטור מגיע כסטנרדט עם צמיגי 37" מהיצרן.
מניח שזה לא המפרט שקיבל תקינה ע"י היבואן, לא נראה לי שאפשר להיכנס לסוכנות הקרובה ולהזמין g בריבוע
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
ואני חשבתי שיש הרבה G 63 בארץ.
אבל טוב, אני אוסף את הילדים בערב מהחברים ב... קיסריה
שם הוא לא כל כך נדיר.
יש גם ראםTRX
יש רפטור
והיה גם שלבי קוברה עם יותר מ 1000 סוסים (אחד מ 50 שיוצרו)
אני דיברתי על הg ארבע על ארבע בריבוע
לא ה63...
ראם trx ...תמצא גם בראש העין.
וגם הוא לא ביבוא סדיר.
כשזה יגיע .. יהיה יותר מעניין
https://carnewschina.com/2023/01/03/byd-yangwang-r1-off-road-suv-will-unveil-on-january-5-in-china/
Sent from my DN2103 using Tapatalk
כשזה יגיע .. יהיה יותר מעניין
https://carnewschina.com/2023/01/03/byd-yangwang-r1-off-road-suv-will-unveil-on-january-5-in-china/
Sent from my DN2103 using Tapatalk
אולי את בעלי הדיפקברים…
GodsFather
04-01-23, 21:00
18 אלף אירו + משלוח ויש לך קיט פורטלים לg-wagon שלך142132
Sent from my HD1903 using Tapatalk
GodsFather
04-01-23, 21:53
פרוטות כשיש לך כזה רכב
Sent from my HD1903 using Tapatalk
מניח שזה לא המפרט שקיבל תקינה ע"י היבואן, לא נראה לי שאפשר להיכנס לסוכנות הקרובה ולהזמין g בריבוע
אז זהו, שדווקא אפשר.
הלקוחות של דגמי הקצה של מרצדס ושאר מותגי היפר-יוקרה שמיועדים לאלפיון העליון, הם אנשים שבלקסיקון שלהם אין דבר כזה לקבל "לא" בתור תשובה לשאלה/בקשה/דרישה כלשהי. הם עשירים מאוד והכל מגיע להם. אם הם רוצים, הם מזמינים והם משלמים - ויקבלו כל מה שירצו. אבל באמת כל מה שירצו. בלוולים האלה של כסף ועושר, חוקים ותקנות הם משהו שאפשר להחריג ולכופף כרצונך.
אז G בריבוע, כמו כל דגם-קצה אחר של המותג, אולי לא נמצא במלאי ואולי ייקח לו קצת זמן להגיע, אבל כעקרון, כלמוביל יביאו לך כל דגם של מרצדס בו נפשך חושקת ועומק ארנקך מאפשר. וכבר הגיעו לכאן לא מעט יצירות נדירות ממש מסדרות ייצור מוגבלות עבור לקוחות ספציפיים. המחיר של G בריבוע בישראל מונה 7 ספרות ואני מנחש שחוצה קידומת 2 ולא במעט.
יש אחד בכפ"ס. צבע מטאלי כהה כלשהו - גוון מאוד יפה שבחושך התקשיתי להחליט אם הוא חום-ברונזה כהה או אחד מגווני הירוק-בקבוק, אבל אל תתפסו אותי בקטנות כאלה, אני עיוור גוונים.
יש עוד אחד לבן. כמובן מכוער טילים כמו כל אוטו לבן בעולם ובמיוחד G.
היה עוד אחד שחור, אבל הוא לא היה G בריבוע מקורי, אלא כזה ששופר בסדנא ישראלית מוכרת בקיט הפורטלים של טיבוס (שמספק את הפורטלים למרצדס עבור הדגם המקורי של G בריבוע). למה "היה" בלשון עבר?.... כי הוא הושמד כליל בטיול הבכורה שלו. טוטאל לוס עוצר נשימה אחרי הרבה גילגולים (מין הסתם לפורטלים יש גם צדדים מאוד לא יפים. כמו העלאת מרכז הכובד והרגישות לשפ"צים למשל?....).
בכל מקרה, היה מחזה כואב. במיוחד כשהשאריות הגיעו לאותה סדנא כדי שתפרק מהר את הפורטלים ושאר שינויי מבנה שנערכו ברכב לפני שהשמאי מגיע.... כשמדובר בסכומים כאלה, חברת הביטוח מחטטת בעצבנות בכל בדל-קלמנטינה.
וכמובן, המוני G63AMG וולגריים להפליא שאפשר למצוא בכל כפאר בצפון ובמשולש וגם בכניסה לכל מועדון מוסיקה-מזרחית שמכבד את עצמו.
מכיר את הסיפור של הG הלבן שהתרסק.
החלק המעניין הוא שהוא שופר דווקא בסדנה שמתמחה ב- JEEP....הממממ....
וכמובן, המוני G63AMG וולגריים להפליא שאפשר למצוא בכל כפאר בצפון ובמשולש וגם בכניסה לכל מועדון מוסיקה-מזרחית שמכבד את עצמו.
למה ככה,
דווקא אחד שאני מכיר בכפר קיסריה (ג'אסר דרום?) , נהוג ע"י גברת שנהנית דווקא ממוזיקה קלאסית (באמת), ולוקחת את (לא ברור לי) הילדה/נכדה באוטו הזה לחוג.
איזה סאונד מנוע מדהים...
ברלי, כתמיד, הכתיבה שלך היא כמוזיקה קלסית לאוזניים…
מכיר את הסיפור של הG הלבן שהתרסק.
החלק המעניין הוא שהוא שופר דווקא בסדנה שמתמחה ב- JEEP....הממממ....
שחור
למה ככה,
דווקא אחד שאני מכיר בכפר קיסריה (ג'אסר דרום?) , נהוג ע"י גברת שנהנית דווקא ממוזיקה קלאסית (באמת), ולוקחת את (לא ברור לי) הילדה/נכדה באוטו הזה לחוג.
איזה סאונד מנוע מדהים...
ממש לא מזמן, הגעתי לקבל G63AMG לנסיעת התרשמות לקראת הדרכות נהיגה על הדגמים האלה וה-63AMG היה ה-G היחיד שלא הכרתי ממש טוב. לכלמוביל אין רכב הדגמה כזה, ולכן נשלחתי אחר כבוד לסוכנות מאוד גדולה באחד הכפארים הגדולים בצפון (כבר לא כל כך כפר. יותר עיר), אולי הסוכנות הכי גדולה והכי מקצועית של מרצדס בישראל, פועל יוצא של כמות לקוחות המותג באיזור שלה - ואצלה יש דברים כאלה. שם הפקידו בידי בנונשלנטיות את המפתחות של G63AMG שחור דנדש. בלי איש שלהם שישמור עלי. רק חייכו ואמרו לי "סע ותהנה". אהבתי.
גילוי נאות - הG63 "שלי" לא היה היחיד במגרש.
עליתי למפלצת בחרדת קודש. בכל זאת רכב שצריך להימסר ללקוח שבוודאי קיבל איזה שהוא מערוף יפה תמורת הסכמתו שברכב שלו ייערכו נסיעות הדגמה.
הסאונד והביצועים כצפוי - וואו. עם 585 כ"ס, זה יצר הרע בהתגלמותו. כבר נהגתי במכוניות יותר חזקות והרבה יותר מהירות ויותר מוזיקליות גם בז'אנר הזה של כביש-שטח (מי אמר גרנד צ'רוקי TRACKHAWK שעושה עיגולים סביב G63...), אבל הטרקהוק הוא עדיין "רק" גרנד-צ'רוקי, ומרצדס G הוא, בכן, מרצדס G.... וזה באמת מרשים.
כמובן שאי אפשר לומר מילה רעה אחת על איך שהדבר השטני הזה נוסע. עקיפות שגם בלא מעט מכוניות ספורט חזקות מוגדרות כאבודות מראש מבוצעות כאן כלאחר יד. עליות? פשוט לא קיימות. כדור הארץ שטוח.
צריכת דלק? זה פשוט מצחיק. מי ששואל, זה כמובן לא בשבילו.
גם אין טענות על יכולות השטח המסורסות שאין מה לדבר עליהן עם הצמיגים שלו וכל ערכת הפלסטיקים הנמוכה והפגיעה שבטח עולה כמו הכנסתי השנתית.
ועל איך שזה נראה ומרגיש.... לא מתחבר לי ביצועים של סופרקאר עם תנוחת ישיבה גבוהה כמו במשאית, וברור שצבעים ואבזור שזה עניין של טעם ושל ריח וכל אוטו כזה שתראו על הכביש אינו "סדרתי" מהמלאי אלא נבחר והוזמן ספציפית ע"י הקונה שלו ורוב החבר'ה האלה, מציגים טעם.... איך נאמר? "שונה". ה-G "שלי" (למשך כמה שעות) השוויץ בסלון עור עם פופים ותפרים בדוגמת מעויינים בצבעי אדום-שחור נוסח קזינו בדובאי (עוד לא הייתי שם, לא בוער לי משום מה. אבל זה היה משתלב שם בטבעיות כנראה).
מה שהכי הדהים ב-G63AMG השחור, זה כמות הכבוד שעושים לך בכביש כשאתה נוהג בדבר כזה. אנשים אשכרה פוחדים ממך, אבל ממש. הם מגניבים אליך מבטים מהוססים, אבל לא מסתכלים לך ישר בעיניים. מין הסתם בטוחים שאתה קשור איכשהו למשפחת פשע. אין מה לעשות, במכוניות כאלה, התדמית הפלילית-מפוקפקת נדבקת כמו כתם זפת עקשני וקשה לא לחשוב על זה. ככה בכל העולם, לא רק בישראל. אני לא יכול להכחיש שחלק מהסלידה/חוסר משיכה שלי ל-G ולשאר דגמי היפר-יוקרה, נובעת מהתדמית הזו שלהם.
למען ההגינות, שובעיים אחר כך הדרכתי יום נהיגת שטח לשני בעלי G350 "רגיל" שהם לחלוטין לא מהמילייה המדובר. סתם אנשי עסקים מצליחים עם הרבה כסף, שאוהבים חיים טובים והם גם אוהבי שטח, אשכרה מטיילים בפרצים עליון ובמסלולים אתגריים בנגב ברכב-שטח שעולה כמו דירה ונהנים בטירוף מהיכולות שלו. והיכולות האלה כמובן מרשימות מאוד כשהמגבלה היחידה היא באמת שריטות ונזקים שבאוטו כזה עולות הרבה יותר מאשר בלנדקרוזר או רוביקון - וה-G לא יישרט בשטח יותר מלנדקרוזר, אבל ההבדל הוא בסכומים שיידרשו כדי לתקן אותו ובעובדה שהעלויות האלה קטנות עליהם. באמת.
ואני לא מקנא, כי האוטו הזה לחלוטין לא לטעמי. אבל נהניתי איתם מאוד ביום הזה כי הם היו אנשים נחמדים שכיף להיות איתם בשטח ולהם אני כן מפרגן. אפילו מאוד.
אבל עזבו מרצדס G. הוא פחות מעניין אם לא ממש "לא מעניין".
ממה שיגיע השנה, אני מחכה בקוצר רוח להניח יד על ההגה של:
1. ברונקו ראפטור. מול רוביקון 392 כמובן.
2. אינאוס גרנדיר. מול דיפנדר חדש ודיפנדר קלאסי מצד אחד, מול ברונקו בדלנדס וג'יפ רוביקון מצד שני.
אלה הכלים שראויים למבחנים של יומיים רצופים במדבר עם כל המסביב. לא פחות מזה.
דרור,
הg האלה (לא ה63) מגיעים גם עם מידות צמיגים הגיוניות?
כאלו שאפשר יהיה לטייל איתן עוד איזה 15 שנה?
וגם,
ממה שאתה רואה,
קונים יותר עם מנועי דיזל או בנזין? (מה האופציות בכלל).
יש סיבה (לא קונקרטית, אלא זיוני שכל) לשאלות.
לשמחתי יצא לי לנהוג בg צבאי. מין שילוב של מליון כוכבים שהתיישרו בצירוף מקרים בלתי אפשרי, שנתן לי את האופציה להשתתף ביום אחד מתוך מבחן ארוך שעשו לו. אחר כך במשך תקופה יצא לי לקחת סיבובים עליו פה ושם.
האוטו ממש הרשים אותי. ממש. בנוי לתלפיות. אמנם הוא התחרה בסופה 2, ובדיפנדר td5 , שגרמו לו לזרוח, אבל עדיין, כל פרט בו היה מסיבי, ומוצק ונכון. הנסיעה בו בכביש היתה טובה לא פחות, וזה למרות שהיה בגרסת ברזנט.
שורה תחתונה,
הכמה חודשים האלו הספיקו כדי להותיר לי שריטה בחלק האחורי של המוח. מהסוג שעלול לגרום לי יום אחד לשפוך הרבה כסף מיותר על נבלה שתמצוץ לי את הפנסיה. (שריטה דומה אגב, גרמה לי לרכוב על כרכרות בעשרים שנה האחרונות).
בתור בעלים של כמה G, ואף אחד מהם לא חדש, יש סיבות למחיר ולשם הרע של הבעלים של G63AMG...
דרך אגב, הG בריבוע היה 500, ולא AMG, מסיבות ברורות.
הדגמים החדשים לא יכולים לקבל מידות צמיגים בעלי בשר רב מדי, בגלל גודל הדיסקים.
סתם אנקדוטה,
ה G הכי זול הוא ה400 המפואר, הכי יקר? PUR פשוט ללא שום אביזרי יוקרה.
ברלי, כתמיד, הכתיבה שלך היא כמוזיקה קלסית לאוזניים…
+1
(רוצא לומר, +1 גדול..)
בעצם אני לא כל כך אוהב מוזיקה קלאסית, יותר בלאדות רוק אבל בכל זאת,
דרור,
הg האלה (לא ה63) מגיעים גם עם מידות צמיגים הגיוניות?
כאלו שאפשר יהיה לטייל איתן עוד איזה 15 שנה?
וגם,
ממה שאתה רואה,
קונים יותר עם מנועי דיזל או בנזין? (מה האופציות בכלל).
יש סיבה (לא קונקרטית, אלא זיוני שכל) לשאלות.
לשמחתי יצא לי לנהוג בg צבאי. מין שילוב של מליון כוכבים שהתיישרו בצירוף מקרים בלתי אפשרי, שנתן לי את האופציה להשתתף ביום אחד מתוך מבחן ארוך שעשו לו. אחר כך במשך תקופה יצא לי לקחת סיבובים עליו פה ושם.
האוטו ממש הרשים אותי. ממש. בנוי לתלפיות. אמנם הוא התחרה בסופה 2, ובדיפנדר td5 , שגרמו לו לזרוח, אבל עדיין, כל פרט בו היה מסיבי, ומוצק ונכון. הנסיעה בו בכביש היתה טובה לא פחות, וזה למרות שהיה בגרסת ברזנט.
שורה תחתונה,
הכמה חודשים האלו הספיקו כדי להותיר לי שריטה בחלק האחורי של המוח. מהסוג שעלול לגרום לי יום אחד לשפוך הרבה כסף מיותר על נבלה שתמצוץ לי את הפנסיה. (שריטה דומה אגב, גרמה לי לרכוב על כרכרות בעשרים שנה האחרונות).
ואני כל כך הרבה פחות מתלהב ממנו.
למרות האיכות והמוצקות והטכנולוגיה והלוגו (ואני חובב מרצדס ידוע).
למרות שהגירסה הצבאית היא לכאורה הדבר הנכון והאמיתי.
אבל הצבא דורש מהכלים שלו דברים אחרים. בראשם כושר העמסה. שם רכב קל וקטן כמו הסופה נופל ראשון.
קטונתי מלהתערב בדברים שלא עסקתי בהם, אבל כבר מזמן התרשמתי שמה שצה"ל בכלל רוצה זה משאיות. לא ג'יפים.
כדי להלביש על זה מיגון, שיסחוב כמות לוחמים שמצריכה מיניבוס ועוד כל מיני דרישות שהקשר בינן לבין ג'יפאות הוא מקרי בהחלט.
עובדה שצה"ל לא בחר ב-G. אני מנחש שלמחיר היה חלק גדול בזה.
עם ה-G האזרחי אני מתחכך כבר כמה שנים - ולטעמי הוא האם-אמא של כל המפלצות המוצצות. עזוב עלויות - זה רכב מורכב ואלקטרוני מדי שאני לחלוטין לא סומך עליו.
והוא גם כל כך יקר שמראש אני נרתע פסיכולוגית מלהשליך אותו למסלולים שבהם הוא אמור לכאורה לזרוח.
ה-G350/G400 ה"עממיים" הרגילים מגיעים עם צמיגים בחתך 60. עניין של גודל ברקסים, כפי שהוזכר. לא זוכר מידה מדוייקת, אבל זה סביב 31-32 והדופן בפירוש נמוכה מדי לשימוש שטח אמיתי.
יש דיזל ויש בנזין. לא התעניינתי מה קונים יותר בישראל וזה גם באמת לא משנה לי או לכם. אבל משום מה נדמה לי שבקרב הקהל המסוים בארץ שמעריץ את החיה הזו, רואים יותר G63AMG מאשר G רגילים. לדעתי בהחלט יש לזה קשר לנראות ולתדמית שאנשים כאלה אוהבים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.