צפייה בגרסה מלאה : מאזור עדולם לאזור בר גיורא
צהרים טובים,
מחפש מסלול בעבירות קלה (מאוד) באזור לרכב בודד (ויטארה מוגבה, ממוגן).
מצרף כאן תכנון על בסיס חיפושים קודמים בפורום:
https://off-road.io/track/6625738943365120
אשמח להערות, דברים לשים אליהם לב בתקופה הזו.
תודה רבה!
המסלול יפה והתקופה טובה בהחלט (ואולי עוד חודש יהיה בכלל מושלם, בשיא הפריחה).
שים לב בעיקר לא להסתבך עם בוץ... נסה לחבור לרכב נוסף ובכלל תוכל להיות רגוע.
ישנם מספר מקומות שאני מניח שתעשה מסלול רגלי - ח' בורגין, ח' עטרי, תל עדולם, גבעת הקרב בהר סנסן - לעצמי - הייתי מחלק לשני טיולים נפרדים (את אזור הר סנסן משאיר לטיול שני, אפשר בשילוב עם אזור מטע והמעיינות שלידו), כדי לעשות הכל בצורה רגועה ולא להילחץ ולוותר על השיטוט במקום היפה הזה.
נקודה אחת שצריך לשים לב - בסיום המסלול שלך, יש יציאה לישוב שבדרך כלל סגורה וצריך לנסות לתאם עם הסיור של הישוב. נסה להתעדכן קודם מה מצב היציאה (אם יש שער סגור). אתה מדבר על סוף שבוע או בימי חול?
עוד נקודה שנזכרתי בה - אזור סנסן מהווה נקודת מעבר יבשתית לשב"חים... לפעמים בשעות הערב אתה מוצא עצמך באמצע נחיל מסתננים העוברים שם. נדמה לי שאני חוויתי זאת במוצאי שבת, לא יודע מה המצב כיום.
תודה רבה. חשבתי על יום שישי.
אנסה ליצור איתם קשר לפני.
לדעתי אין שום בעיית בוץ.
עד החצייה של הכביש ליד אדרת, אתה כמעט כל הדרך על דרך סלולה.
יש מקטע קצר שאתה מקצר בין בורגין לדרך של עיתרי, גם שם זו דרך שלא אמורה להיות מלכודת בוץ אם בכלל יהיה בוץ.
העליה מהכביש לצור הדסה היא על מסלע, עליתי שם עם חיפושית ביום גשם ולא היה מאתגר במיוחד.
אז אם לא קרה שם משהו מיוחד בעשור האחרון, עם כל 4*4 עם צמיג סביר זה יהיה קל.
הקטע היחיד שאני לא בטוח לגביו זה הקטע בין הדרך הזו לגבעת הקרב, אבל אני מניח שזו דרך דומה והיא תהייה פשוטה לGV.
תהנה.
הקטע היחיד שאני לא בטוח לגביו זה הקטע בין הדרך הזו לגבעת הקרב
אין בעיה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.