צפייה בגרסה מלאה : מחפש המלצה לצמיג 265/65/17 לפאג'רו BK
מחפש המלצה לצמיג 50/50 לפאג'רו BK.
265/65/17
בי.אף עולים 4000 ש"ח לרביעיה!!!
היום אני עם קופר s/t Maxx pro. אחלה צמיגים, אבל אין להשיג בארץ....
אז על מה ממליצים?
מקסיס 811?
מקסיס 980?
מישהו שמע על ראדר רנגייד?
אמר לי מישהו על קנדה r/t אבל אני לא מוצא עליהם מידע
אז יש המלצות?
מחפש המלצה לצמיג 50/50 לפאג'רו BK.
265/65/17
בי.אף עולים 4000 ש"ח לרביעיה!!!
היום אני עם קופר s/t Maxx pro. אחלה צמיגים, אבל אין להשיג בארץ....
אז על מה ממליצים?
מקסיס 811?
מקסיס 980?
מישהו שמע על ראדר רנגייד?
אמר לי מישהו על קנדה r/t אבל אני לא מוצא עליהם מידע
אז יש המלצות?
אני עם הקנדה ומאד מרוצה. גם הרבה כאן בסביבה... סבבה לגמרי בשטח (סלעים בעיקר...בוץ פחות) וגם לגמרי נעימים על הכביש (אין וויברציות)
קצת שורקים בנסיעה מהירה אבל סהכ לא נורא.. מתרגלים מהר.
יש להם דופן משולשת מחוזקת - אני בשטח נוסע איתם על 18-20 וזה ממש אחלא.
יש עליהם לא מעט חוו"ד חיוביים סה"כ ברשת:
https://www.motortrend.com/reviews/kenda-klever-rt-tire/
והמחיר סבבה...
חפש טויו 50/50
כמעט חצי מחיר מה BF
צמיג מעולה! מנסיון.
אני עם הקנדה ומאד מרוצה. גם הרבה כאן בסביבה... סבבה לגמרי בשטח (סלעים בעיקר...בוץ פחות) וגם לגמרי נעימים על הכביש (אין וויברציות)
קצת שורקים בנסיעה מהירה אבל סהכ לא נורא.. מתרגלים מהר.
יש להם דופן משולשת מחוזקת - אני בשטח נוסע איתם על 18-20 וזה ממש אחלא.
יש עליהם לא מעט חוו"ד חיוביים סה"כ ברשת:
https://www.motortrend.com/reviews/kenda-klever-rt-tire/
והמחיר סבבה...
הקוד מהירות שלו הוא R ולא S כמו הbf.
אני לא יודע כמה מקפידים אבל עקרונית לא עובר טסט…למי שמוטרד מדברים כאלה.
הקוד מהירות שלו הוא R ולא S כמו הbf.
אני לא יודע כמה מקפידים אבל עקרונית לא עובר טסט…למי שמוטרד מדברים כאלה.
ברישיון של הפאג'רו שלי לא מופיע קוד מהירות
ברישיון של הפאג'רו שלי לא מופיע קוד מהירות
לדעתי התחיל להופיע רק ב2008, מה שאומר שבbk כמו ששאל פותח השרשור כבר יש…
לדעתי התחיל להופיע רק ב2008, מה שאומר שבbk כמו ששאל פותח השרשור כבר יש…אני בעל הרכב ;)
אין קוד מהירות ברישיון
Sent from my Pixel 5a using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230128/7593a106c55539b44e44d5f81bbd09dd.jpg
אחרי סיבובים וחיפושים ובדיקות וסיפורי אלף לילה ולילה הורכבו היום bf ko2 אצל אליאס, בעלות של 3700₪.
החלפתי גם את הספייר בbf משומש שהיה אצלו.
הספייר שירד מהרכב הוא המקורי שהגיע מהמפעל מ2008. תעודת עניות עבורי. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230128/f5e0c84557f45f619fc843afc2ffd722.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20230128/8e733d62b7b081f671d432c88e87d1d8.jpg
תתחדש
להבא, שקול לשים את הצד הלבן (עדיין כחול אצלך) בחלק הפנימי ולא החיצוני.
תתחדש
מעניין. למה?
כיוון שתמיד ראיתי את הצמיג מותקן עם האותיות כלפי חוץ, חשבתי שזו צורת ההתקנה
אני בעל הרכב ;)
אין קוד מהירות ברישיון
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230128/7593a106c55539b44e44d5f81bbd09dd.jpg
אצלי ב2014 בהחלט יש…
מעניין. למה?
כיוון שתמיד ראיתי את הצמיג מותקן עם האותיות כלפי חוץ, חשבתי שזו צורת ההתקנה
מכיוון שהלבן הוא שכבה בפני עצמו, המחופה עם עוד שכבה שחורה. בשלב מסוים, בחלק מהצמיגים זה מתחיל להשתפשף ואז יש צמיג לבן מקולף.
142388
מכיוון שהלבן הוא שכבה בפני עצמו, המחופה עם עוד שכבה שחורה. בשלב מסוים, בחלק מהצמיגים זה מתחיל להשתפשף ואז יש צמיג לבן מקולף.
142388+1
תמיד.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
142388כלומר - עניין אסטטי?
מעניין, יכול להוות אינדיקציה לשחיקה של הדופן
עניין אסטטי עם השלכות פוטנציאליות - כשהייתי עם התקנה דומה (כיתוב חיצוני) ותוך כמה חודשים הופיעה השכבה הלבנה, לא מעט אנשים אמרו לי שהצמיג שלי כבר בסוף דרכו. באחד הטסטים הצמיגים גם עוררו עניין מיותר והבוחן קרא לממונה עליו להתייעצות שנגמרה בהערה כלפי שאשים לב למצב הצמיג (שהיה תקין והחזיק עוד הרבה זמן לאחר מכן).
במילים אחרות, לצערנו, אנחנו לא מעוניינים גם בעניינים אסטטיים המושכים גורמים שונים להתעניין ברכב.
מאז משתדל לבקש בכל החלפת צמיגים לשים את הכיתוב בצד הפנימי ובא לציון גואל.
תתחדש
צמיג זב פריט בטיחות עם כיוון ומתוכנן לעבוד נכון כאשר מרכיבים אותו נכון. כל אחד שיעשה מה שהוא מבין, אבל להמליץ להרכיב צמיג הפוך מהוראות היצרן נשמע לי הזוי. מדובר באביזר בטיחותי, אל תשחקו עם זה, וספק טם תמצא בעל מקצטע שיסכים להרכיב הפוך.
חפש טויו 50/50
כמעט חצי מחיר מה BF
צמיג מעולה! מנסיון.
אני עם bk ארוך 2009 ו וסע על טויו שהיו די טריים כשקניתי את הרכב. הסט הבא שלי לא יהיה טויו מהסיבות הבאות:
1. בכביש, אם לא מעלים לחץ אויר לפחות ל 35 הצמיג לא נעים לנסיעה, וההיגוי יותר מעורפל עד לרמה של רעידות קטנות בהגה, וזו לא בעיה של איזון גלגלים, אך כן נפתר עם לחץ אויר יותר גבוה.
2. הצמיג מרעיש.
3. בשטח מדובר בצמיג טוב.
מניסיוני ברכבי שטח אחרים מאד ממליץ על הקופר at3 שכנראה יהיה הצמיג הבא שלי. החסרון של צמיג הזה היא דופן רגישה יותר מה bf ko2, אבל ראיתי אצל חבר שגם ה bf, יודע ל יקרע בדופן. על הכביש הקופר יותר שקט ונעים מה bf לטעמי האישי ומרגיש כמעט כמו צמיג כביש ובשטח יש לו אחיזה מצויינת. בכל מקרה אישית אני אפילו לא שוקל את הטויו בסט הבא.
אם לא כתוב this side out או משהו דומה או חץ שמראה כיוון סיבוב (כמו לדוגמא לגרסת של יוקוהומה שהיו עם חץ כיוון), אין משמעות לכיוון ההרכבה
זה רק עניין אסתטי, יש כאלה שאוהבים לבן ויש כאלה שלא.
לדוגמא, בגרסת mt אין לבן בכלל
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
צמיג זה פריט בטיחות עם כיוון ומתוכנן לעבוד נכון כאשר מרכיבים אותו נכון. כל אחד שיעשה מה שהוא מבין, אבל להמליץ להרכיב צמיג הפוך מהוראות היצרן נשמע לי הזוי. מדובר באביזר בטיחותי, אל תשחקו עם זה, וספק טם תמצא בעל מקצטע שיסכים להרכיב הפוך.
לא כל צמיג הוא כיווני.
כאשר יש משמעות לכיוון זה יהיה מצויין על הצמיג.
במקרה המדובר למיטב ידיעתי הוא לא כיווני. אם אתה יודע אחרת - נשמח לראות אסמכתא
נשלח מהנייד
בגראנד ויטרה של אבא יש סימון outputhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20230426/dfee1e21adf9e1c5edbf6c70e33e1d81.jpg
צמיג זב פריט בטיחות עם כיוון ומתוכנן לעבוד נכון כאשר מרכיבים אותו נכון. כל אחד שיעשה מה שהוא מבין, אבל להמליץ להרכיב צמיג הפוך מהוראות היצרן נשמע לי הזוי. מדובר באביזר בטיחותי, אל תשחקו עם זה, וספק טם תמצא בעל מקצטע שיסכים להרכיב הפוך.
אתה צודק בעקרון אבל טועה ומטעה במקרה הנ"ל. הצמיג הספציפי הזה הוא לא כיווני, ועניין הכיתוב שחור/לבן הוא קוסמטי להעדפת הלקוח. אלו הוראות היצרן.
"...ולכן, כל אחד שיעשה מה שהוא מבין, אבל לכתוב דברים בג'יפולוג ללא מידע או נסיון נשמע לי הזוי. מדובר בפורום מקצועי, אל תשחקו בו, וספק אם תמצא מנהל פורום שיסכים למחוק את מה שכתבת..." (אם להשתמש במילים שלך).
(וסליחה על העוקצנות. זה נכתב בקריצה ובמצב רוח היתולי של יום העצמאות. התוכן אגב רציני).
ehudzeelim
26-04-23, 16:39
אתה צודק בעקרון אבל טועה ומטעה במקרה הנ"ל. הצמיג הספציפי הזה הוא לא כיווני, ועניין הכיתוב שחור/לבן הוא קוסמטי להעדפת הלקוח. אלו הוראות היצרן.
הוא לא צודק אפילו בעיקרון,
כי אין קשר בין צמיג כיווני לבין הצד שהאותיות מופיעות. פשוט תעביר צמיג שמותקן בצד שמאל של הרכב, עם האותיות כלפי חוץ, לצד ימין של הרכב, ועדיין הכיווניות תישמר ורק האותיות יחליפו צד.
כלומר אפשר לעשות את השינוי גם בצמיגים כיווניים.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
אולי אני מפספס משהו, אבל נניח שמתקינים צמיג כיווני ורוצים שכולם יהיו עם לבן בחוץ, אז צריכים להיות 2 "שמאל" + 2 "ימין" ?
או שפשוט אין להם "לבן" וזה פותר את כל הבעיה?
אין לבן.
או שיש לבן והיצרן מחליט בשבילך.
אגב, אם כבר נכנסנו לזה,
יש צמיגים כיווניים עם צד חיצוני/פנימי, וכאלו ללא צד כזה.
אני מכיר צד חיצוני ופנימי בעיקר בצמיגי כביש. לעתים בצמיגי ht, ומעט אם בכלל בצמיגי at. אם מסתכלים על רכב בסיבוב חריף, ומסתכלים על צורת המריחה של הצמיגים (במיוחד החיצוני), גם מבינים היטב למה.
גם צמיגי גודייר למשל - צמיגי שטח מכובדים - יש להם צד חוץ צד פנים. אבל זה באמת היוצא מהכלל.
דווקא צמיגי שטח כיווניים (כיוון נסיעה) יש יותר, דגמי קצה לרוב
לעומת זאת בצמיגי כביש יש הרבה דגמים עם חוץ-פנים, כל אלו שאני מכיר הם מהסגמנט של סופר ספורט או ספורט -סלון.
צמיגים יהיו או עם חוץ- פנים או עם חץ לכיוון סיבוב. אין גם וגם כי אז זה מקטים שונים לימין ושמאל.
וחזרה לנושא שלנו - אין במקרה הזה משמעות לכיוון ההתקנה. לא חוץ פנים ולא כיוון הסיבוב.
אסף.
אין גם וגם כי אז זה מקטים שונים לימין ושמאל.
בדיוק מה ששאלתי, תודה, וסליחה על השאלה הצדדית
אני עם bk ארוך 2009 ו וסע על טויו שהיו די טריים כשקניתי את הרכב. הסט הבא שלי לא יהיה טויו מהסיבות הבאות:
1. בכביש, אם לא מעלים לחץ אויר לפחות ל 35 הצמיג לא נעים לנסיעה, וההיגוי יותר מעורפל עד לרמה של רעידות קטנות בהגה, וזו לא בעיה של איזון גלגלים, אך כן נפתר עם לחץ אויר יותר גבוה.
2. הצמיג מרעיש.
3. בשטח מדובר בצמיג טוב.
מניסיוני ברכבי שטח אחרים מאד ממליץ על הקופר at3 שכנראה יהיה הצמיג הבא שלי. החסרון של צמיג הזה היא דופן רגישה יותר מה bf ko2, אבל ראיתי אצל חבר שגם ה bf, יודע ל יקרע בדופן. על הכביש הקופר יותר שקט ונעים מה bf לטעמי האישי ומרגיש כמעט כמו צמיג כביש ובשטח יש לו אחיזה מצויינת. בכל מקרה אישית אני אפילו לא שוקל את הטויו בסט הבא.
נסיון מאוד מפתיע. נסעתי על טויו AT שני רכבים שונים ובשתי מידות שונות,
מאוד נעים ואפילו מצויין בכביש, ומפתיע לטובה בשטח (מפתיע כיוון שהפרופיל נראה עדין) למעט בוץ.
ולגבי ה BF , הוא אכן אינו כיווני. לאחרת התלבטות קלה התקנתי אצלי לפני שנה עם הכיתוב פונה החוצה , עדיין נראה תקין, ללא התקלפויות ובעיות קוסמטיות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.