צפייה בגרסה מלאה : (עריכה) טרופר צמה ראשית - האם לרכוש סינית?
הי חברים,
ברצוני להחליף צמה ראשית (חלק מהתפסנים כבר פחות תקינים וכן האטימה של חלקם נראה כבר על הגבול).
בקיצור בארץ ע
עולה בשמיים. בחול מקורי עולה משהו כמו 370 דולר וצריך להוסיף לזה את המיסים וההובלות וזה מתחיל להתכנס לכיוון
אבל יש גם סיני שעולה סדר גודל של 250 ש"ח אחרי הכול
האם מישהו ניסה סיני ? הרי צמה ניתן לבדוק לפני שמחברים
אמשח להתייחסותכם
תודה חברים
ערכתי את הכותרת כדי שתהיה משמעותית לפי חוקי הפורום.
כנראה שבכל מקרה החוטים או הצמה היקרה מיוצרת בסין, כמו כל דבר בעולם, לכן אין שום קשר למוצא הסיני, אלא לאיכות, אם יש חוות דעת חיוביות על המוצר, לא הייתי חושש.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
ערכתי את הכותרת כדי שתהיה משמעותית לפי חוקי הפורום.
בנוסף האם מדובר בטרופר? דימקס? רודיאו? - אוסיף גם את זה לכותרת, אולי מישהו עם ניסיון ספציפי יוכל לענות.
תודה רבה,מדובר בטרופר 4jx1,דיזל 3.0
התכוונת לצמת מנוע או צמת מזרקים?
אם צמת מנוע, קח בחשבון שהצמה הזאת משותפת למנוע ולגיר, שים לב לפי הדגם וגם לפי המנוע(יורו2 או יורו 3), כי יש הבדלים.
חוץ מיזה,(החלפתי צמה כזו בעבר בגלל שריפה מהסטרטר) זה חתיכת עבודה.
התכוונת לצמת מנוע או צמת מזרקים?
אם צמת מנוע, קח בחשבון שהצמה הזאת משותפת למנוע ולגיר, שים לב לפי הדגם וגם לפי המנוע(יורו2 או יורו 3), כי יש הבדלים.
חוץ מיזה,(החלפתי צמה כזו בעבר בגלל שריפה מהסטרטר) זה חתיכת עבודה.
וואו מתברר שאני לא מספיק חד אבל מדובר בצמה של המזרקים.אצלי זה יורו 3 אבל לא ראיתי מספר מקט שונה ליורו 2.טת המקט לקחתי מהאתר מהאמירויות לפי מספר השלדה שלי.מקווה לא להגיע לצמה של המנוע
ושוב תודה רבה.
צמת מזרקים יש הבדל קטן מאוד בין יורו 2 ל 3, בעיקר באורך של החיבור קונקטור הגדול, יורו 2 הצמה יותר ארוכה קצת, ב 3 קצרה מעט, בכל מקרה אמור להתאים ללא בעיה.
צמת מזרקים יש הבדל קטן מאוד בין יורו 2 ל 3, בעיקר באורך של החיבור קונקטור הגדול, יורו 2 הצמה יותר ארוכה קצת, ב 3 קצרה מעט, בכל מקרה אמור להתאים ללא בעיה.
פיקס ,תודה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.