צפייה בגרסה מלאה : טאבון פיצה
היי קיבלנו טאבון גז מתנה לחתונה.. מפה לשם אנחנו מנסים להפעיל אותו והוא לא מוכן לעבוד.. הגז מגיע עד הברזים ועדיין משום מה הוא לא עובר.. השאלה אם זה יכול להיות כי התנור הזה צריך ווסט אחר או שהוא צריך לעבוד בלי ווסט.. לא מצליח להעלות תמונה.. אז אם יש פה מישהו שאני יכול לשלוח לו בפרטי.. 😅
איזה טאבון זה?
לי יש כזה שבתמונה, לעיתים לא מרגיש שמגיע גז וקשה לו להניע. אבל אם שקט שומעים את הגז יוצא, אני נותן לגז לזרום כמה שניות ונותן ניצוץ.
142289
זה טאבון שנקנה בשטחים.. מאלומיניום..
אני חושב שאולי זה בגלל שזה הווסת שלי.. אבל לא מצליח להבין אם זה באמת הבעיה.. כי כן עובר גז עד הברז..
יכול להיות שבגלל שיש ווסת כזה הברז גז לא מעביר מספיק גז?
גם לי יש טאבון דומה, נראה שכל תואמי האוני מגיעים מאותו מפעל בסין על שמות שונים, גם אצלי לוקח זמן להתנעה, יתכן בגלל מיקום המצת.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
142294142291142295142292142296142293התמו נות של התנור שרק רוצה להכין פיצות אבל משהו בו לא עובד..
זה נראה כמו פח מגולוון ולא אלומניום.
תעשה לעצמך טובה ואל תשתמש בזה. הגלוון נשרף בחום של הטאבון ומאוד לא בריא.
הלמעלה נראה לי כמו נירוסטה.
הדלת והריתוכים כמו משהו שצבוע בספריי גילוון קר.
רמי,
זה לאו דווקא בגלל מיקום המצת, הגז מתפשט מהר.
הבעיה בדרך כלל בטרמו קאפל שמונע הזרמת גז אם אין להבה.
צריך להדליק ולהשאיר את הכפתור לחוץ מספר שניות.
בדכ הוא ידלק בניסיון השני-שלישי.
אני מנסה להפעיל את זה וזה לא נדלק גם אחרי כמה דקות של ניסיון.. אשמח אם אתה יודע להסביר לי יותר בבירור מה אפשר לעשות..
בבדיקה שלי הגז מגיע לברזים, וכנראה לא יוצא משם מספיק גז כדי להדליק את המבערים..
לגבי הבריאות.. יום יבוא ואני אכין לי טאבון מאבן.. אבל לבנתיים מקווה שזה יספיק..
אם מישהו יכול אפילו להתקשר אני אשמח.. 0503320550
טרמוקאפל?
התנור הזה בגן חובה ואתה קפצת לתיכון...
בטאבונים הללו צריך וסת שנותן לחץ/ספיקה גבוהים יותר.
וסת רגיל אמור להידלק אבל האש תהיה חלשה.
צריך וסת עם ברז.
אצלי, 3/4 סיבוב לפתיחה של הברז נותן כבר תוצאה טובה.(אצלי טאבון "ערבי" - פתוח עם מגש מסתובב)
יכול להיות שיש אוויר בצנרת ולכן לא נדלק?
כשאתה פותח את הברז במיכל הגז ואחריו את הברז של הטאבון - שומעים גז?
אם לא - יש איפשהו סתימה.
אם כן - צריך לתת לאוויר לצאת מהצינור.
יש לך גפרורים גדולים?
תדליק אחד, תניח קרוב לפתח האש ותפתח (מעט) את הברז, חכה כמה שניות - אמור להידלק (בהנחה שזרם האוויר לא כיבה את הגפרור...).
חשוב מאוד - לא משאירים גז בצנרת. הכיבוי ע"י סגירת בלון הגז.
הווסת הזה נראה שלא מתאים?
יש לו אופציה להיות פתוח יותר ויש לו אופציה להיות סגור יותר.. (בשניהם הוא עובד..)
142297
בעבר עם טאבון דומה יחסית לשלך הפעלתי עם ווסת 110 ולא 30. אבל לדעתי זה אמור לעבוד. אתה מחזיק את הגפרור (ממליץ על מצית ארוכה) ממש על פתח הגז ולא נדלק כלום?
מדליק פותח את כל הברזים.. שומע שיש זרימה ליד הברז.. ושם גפרור פה..(בתמונה) ועדיין לא עובד.. משהו מוזר..142298
יכול להיות שפספסתי משהו.. וצריך לשים את הגפרור במקום אחר?
ובתחתון גם לא קורה כלום כשאתה פותח רק אותו?
לא קורה כלום בשניהם... כנראה זה באמת הווסת.. למרות שכשאני מחבר אותו למנגל הוא עובד.. אבל כנראה זה לא מספיק לתנור כזה..
איזה טאבון זה?
לי יש כזה שבתמונה, לעיתים לא מרגיש שמגיע גז וקשה לו להניע. אבל אם שקט שומעים את הגז יוצא, אני נותן לגז לזרום כמה שניות ונותן ניצוץ.
142289
מקפיץ:
אתה מרוצה ממנו? (זומם על ה16 אינץ' שלהם)
כן... אני מרוצה. פיצות קטנות ושאר סמבוסקים זה אחלה. אבל אני מודה שלעמוד מול טאבון חם בקיץ זה פחות להיט בשבילי, במיוחד כשיש פיצרייה מתחת לבית.
חפש כזה עם ידית סיבוב של האבן, משדרג מאוד את הנוחות ואת התוצאה
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
לא קורה כלום בשניהם... כנראה זה באמת הווסת.. למרות שכשאני מחבר אותו למנגל הוא עובד.. אבל כנראה זה לא מספיק לתנור כזה..קצת בדיליי מתנצל, מאמין שהסתדרת...אבל למען הדורות הבאים.
ווסת מתכוונן זה הפתרון שעבד אצלי עם טאבון זהה.
וממליץ בחום להוסיף 2 אבני שמוט ב2 הקומות.
עריכה: יצאתי דביל .. ראיתי שהמליצו כבר על ווסת מתכוונן (:
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.