צפייה בגרסה מלאה : ברקס דיסק מאוורר הוחלף וחורק חצי שנה
גלגלים קדמיים, דיסקברי 2, מעל 2 טון.
החלפתי רפידות
והחלפתי דיסקים לדיסק מאוורר כזה עם חריצים וחורים
לפני חצי שנה.
לפע ים יותר ולפעמים פחות,
אבל הברקסים חורקים לי וזה לא עובר.
רעיונות מה הסיבה?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230129/85f94c7d23c2dcd85a4a80831172b34a.jpg
Sent from my SM-G970U using Tapatalk
נסה למרוח גריז נחושת בצד של מגע הבוכנה בדסקיות
אני משתדל לא להיות טרחן מידי בענייני בטיחות, אבל אני לא רואה בוק בתמונה שמחזיק את הרכב, אלא ג'ק וצמיג מתחת, תיזהר לך אם זה נכון. (ואם לא, מתנצל על החפירה ועל החשד בכשרים)
בקצרה: ביום שישי עבדתי על הדיסקו, בשלב מסוים הרכב נפל מהג'ק וצנח את ה-20ס"מ האחרונים. - לא קרה לי כלום, שמרתי על בטיחות וכו', אבל שלא תחלום להכניס ס"מ מהגוף שלך מתחת לרכב שמוגבה עם ג'קים.
אאריך קצת:
ביום שישי עבדתי על הדיסקו, ג'ק מכאני כפול בגבוה על קורת 10X5ס"מ מתחת לביצה של הסרן האחורי יחד עם עוד ג'ק כי הביצה לא באמצע.
המטרה הייתה לפתוח את הקפיצים למקסימום, ככה שהרמתי מהסרן, הכנסתי בוקים של 6 טון מתחת לשלדה והוצאתי את הג'קים.
בסיום העבודה שוב הרכב הוגבה מהסרן, הבוקים הוצאו החוצה ואז הגעתי להוריד את הרכב (הגלגלים מורכבים)
בנקודה זמן מסויימת הרכב פשוט החליק מהג'ק ונפל את ה-20 ס"מ האחרונים בנפילה חופשית - אם היה אדם מתחת לאוטו, ולמרות שהאוטו היה עם גלגלים, זה היה נגמר רע.
כמובן שבהורדת והעלאת הרכב אין חלק בגוף שלי שנמצא מתחת לרכב, על הגלגלים שנשארו על הקרקע יש סדי עצירה כדי שהרכב לא יברח קדימה ואחורה, ובכל רגע שהרכב מורם מהקרקע, בין אם יש לו גלגלים או בלי, יש בוקים מתחת.
(ולא שאני צדיק, הרכש המידי הבא יהיה ג'ק מאסיבי עם בסיס רחב הרבה יותר שיודע לעלות לגובה גבוה כך שיהיה אפשר להרים את הרכב מהשלדה למצב שבו הסרן באוויר)
לעניין החריקות:
רפידות וצלחות מאותה החברה?
נסה למרוח גריז נחושת בצד של מגע הבוכנה בדסקיותתודה רענן.
אנסה את זה.
אריאל,
לא אותה חברה.
Sent from my SM-G970U using Tapatalk
חריקות נובעות הרבה פעמים מסוג הרפידות.
אני גם התקנתי דיסקים ורפידות מאווררים ומחורצים ואין לי חריקות.
ממה שקראתי בפורומים לפני הקניה, הבנתי שצריך לקנות רפידות שמתאימות לסוג הזה של הדיסקים...
חריקות נובעות הרבה פעמים מסוג הרפידות.
או מהפאזה בקצוות.
בגלל זה מוסכים מסויימים משחיזים שיפוע קטנטן בקצה הרפידה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.