צפייה בגרסה מלאה : מה המדיניות של אליאקספרס לגבי זיופים שנמכרים כמקוריים
האם יש מצב לקבל החזר ללא החזרה על חשבוני?
ומה לגבי פייפאל ?
בקצרה מדובר בכלי של מקיטה שנמכר כמקורי במחיר יקר ביחס לזיופים הרשמיים , הגיע במקומו כלי גנרי מזוייף עם מדבקה של מקיטה.
היו חוות דעת חיוביות אבל מעטות, כולל מישראל מהזמן האחרון, עם תמונות , ככה שלא חשדתי בסיכוי גבוה לזיוף
תתחיל בפניה item not as described
Sent from my T40Pro using Tapatalk
פתחתי מחלוקת כמובן, בקשה להחזר ללא החזרה.
GodsFather
02-02-23, 19:59
אני מכיר חנות אחת לפחות שנסגרה בעקבות תלונה על זיוף. באסה, דווקא היה זיוף טוב
Sent from my HD1903 using Tapatalk
אני פתחתי מחלוקת בפייפאל לגבי מוכר שהבנתי מייד שהוא נוכל, ברגע שסיפק את מספר המעקב ... לא חיכיתי לסוף מסגרת הזמן שהוקצב באלי אקספרס. בתוך ימים נסגרה החנות שהייתה עדיין חדשה ולא פורסמו תלונות לגביה.
אין לי בעיה עם מכירת חיקויים, אבל במחיר של חיקויים וכשיש לי אפשרות להחליט אם אני מעוניין בחיקוי.
קניתי רמקול סטייל jbl כשבתמונות באתר זה נראה ממש מקורי אבל המחיר היה זול מידי.
הזמנתי, הגיע, נתחיל מזה שהוא לא עבד טוב, מלא ניתוקים וקטיעות, חפרתי קצת בגוגל ומצאתי אתר השוואה בין מקורי וזיוף, מרמת הלייבל הלוגו ולחצנים. שלחתי לחנות בטענה שהם רימו אותי, המוצר בתמונות באתר לא זהות למוצר שהגיע, אמרו תחזיר נזכה אותך. אמרתי שלשלוח יעלה יותר מהמוצר עצמו, אמרו טוב, נזכה בלי שתחזיר.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
פתחתי מחלוקת כמובן, בקשה להחזר ללא החזרה.
ניסוח הפנייה חשוב,
תתאר במלל בנוסף שמה שהגיע לא תואם לפרסום.
תצלם מה שמראה שזה לא זהה.
תבקש ללא החזרה ״כי המוכר לא עמד בתנאי המכירה״.
כשקונים מותג באלי אקספרס, צריך לצאת מתוך הנחה שהוא מזוייף ושהאיכות לא ידועה.
לי אישית אין בעיה עם בגדים ומוצרים בדולרים בודדים. לא טוב - זורקים.
כל מוצר אחר שצריך לעמוד בעומס, חשמלי (לא בטריאות או מוזן USB) מוצר שצריך לשמור לי על הבריאות וכו' אני לא נוגע באלי אקספרס.
בשביל אלי זה - מדבקות, מחברים זולים (לא 220), כובע, חולצה, מוצרי פלסטיק זולים וזהו...
מצבך טוב
הזמנתי תיק לפקל קפה וקיבלתי מחזיק מטאטא
מזכיר לי משהוא מרחוב סומסום
אבל לפחות הגיע תוך 11 ימים142435142436
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
אני משתדל לרכוש מאמאזון, אבל לא חסרים מוצרים זהים שנמכרים באלי ובאמאזון. כשההפרש לא מהותי או כשזמן האספקה קריטי אז כמובן אמאזון,
אבל נניח סורק תקלות, כלי עבודה סיניים או מערכת מולטימדיה לרכב ושאר דברים שמעל רף המכס ההפרש הוא לעיתים מאות רבות של ש"ח וגם זמן האספקה באליאקספרס הוא מהיר באותה מידה כשמדובר במוצרים יקרים. רק שכבר תקופה אלי מוצף בנוכלים - חיפשתי מערכת מולטימדיה לרכב של הבן עם מתאם ספציפי ולא מצאתי מוכרים עם מספיק וותק ומוניטין, העדיף לשלם בארץ פי ארבע מאשר להזמין ואולי להתבדות ואז להמתין להחזר במשך מספר חודשים...
- - - Updated - - -
מצבך טוב
הזמנתי מאמאזון צינור צורתי למערכת החימום ברכב, הוספתי עוד דברים שאני לא צריך כדי לעמוד ב 49$ ... הצינור נשלח מאמאזון עצמם בנפרד והגיע בתוך שבוע וקצת , רק שבדרך עבר טרנספורמציה והפך לתיק כלי רחצה. טוב אולי זה תיק רחצה שמגדיר את עצמו כצינור גומי, בכל זאת אמריקה. עכשיו לך תסביר לאיזה בוט שאתה מעוניין בצינור ולא בהחזרה וקבלת זיכוי.
אליאקספרס מציע החזרה על חשבון המוכר וזיכוי מלא, לא יודע עדיין איך זה בדיוק עובד.
אליאקספרס מציע החזרה על חשבון המוכר וזיכוי מלא, לא יודע עדיין איך זה בדיוק עובד.
עדין תבזבז על זה חצי יום ברוטו.
מילא, כשהמוצר מדויק ואתה לא הבנת/פער הציפיות, אבל כשזה לא תואם בכלל, לא מתכוון לטרוח.
במקרה דומה, ביקשתי החזר בלי משלוח בנימוק שהמוכר כלל לא עמד התנאי במכירה.
בכל זאת אמריקה. עכשיו לך תסביר לאיזה בוט שאתה מעוניין בצינור ולא בהחזרה וקבלת זיכוי.
תכתוב לצ'אט בוט שאתה רוצה לדבר עם בן אדם. תוך דקות יעלה מולך הודי והוא ישלח לך את המוצר הנכון בלי לחשוב יותר מדי.
דיברתי עם הודי, מחכים לתגובת המוכר בלה בלה..., אולי הייתי צריך לפנות לפני פתיחת המחלוקת, בכל אופן לא מתכוון לטרוח לגשת לדואר.
במקביל, אמאזון שולחים אלי DHL על חשבונם כדי לאסוף את התיק רחצה ששלחו במקום החלק שהזמנתי, מטופש ... אבל שיהיה.
- - - Updated - - -
על הפנים כל האונליין הזה, סתם ממכר יותר וזמין יותר מפחמימות.
מוצא את עצמי מזמין ערכות לתיקוני פחחות ללא צבע, בזמן שעוד אין לי שום נזק שדורש תיקון ... אין לזה סוף.
"most of what America is now is just boxes going back and forth" s.griffin
https://youtu.be/P8EjyGEg2CU
אז מסתבר שהקדמה הגיעה גם לישראל. קשקשתי קצת עם השליח של DHL שהגיע לאסוף את תיק הרחצה, סיפר לי שהוא אוסף מאנשים זבל בדולר וחצי שהם הזמינו ומעוניינים להחזיר כי לא בא להם טוב ויש להם החזרה בחינם ללא סיבה כהטבה למנויי פריים. אם חשבתי שזה רק ישראלים חארות אז כנראה שלא אנחנו המצאנו את זה. שורה תחתונה שורט אמאזון לונג DHL
הבאסה של כל עידן המשלוחים האלה זה הכמות אריזות שסתם הולכת לפח או במקרה המעט יותר טוב למחזור/פח כתום בשאיפה שבאמת ממוחזר מזה משהו. ערימות של ניילון /פצפצ /קרטונים וכו.
GodsFather
06-02-23, 08:56
הבאסה של כל עידן המשלוחים האלה זה הכמות אריזות שסתם הולכת לפח או במקרה המעט יותר טוב למחזור/פח כתום בשאיפה שבאמת ממוחזר מזה משהו. ערימות של ניילון /פצפצ /קרטונים וכו.
Sent from my SM-N986B using Tapatalkשום דבר. הכל הולך לגן /בית הספר לפעילויות של הילדים וחוזר כפסל שנשאר על המדף עד שעוברים דירה או חג הפסח הקרוב
Sent from my HD1903 using Tapatalk
מצבך טוב
קטע, אני פעמים הזמנתי את התיק הזה וקיבלתי בלי שום בעיה
Sent from my iPhone using Tapatalk
ולכן הזמנתי
גם הביקורות היו טובות
יתכן ונגמר המלאי וכמיטב המסורת הסינית שלחו מה שהיה על המדף.....
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
שום דבר. הכל הולך לגן /בית הספר לפעילויות של הילדים וחוזר כפסל שנשאר על המדף עד שעוברים דירה או חג הפסח הקרוב
Sent from my HD1903 using Tapatalkואז הולך לפח [emoji23]
על הפנים כל האונליין הזה, סתם ממכר יותר וזמין יותר מפחמימות.
מוצא את עצמי מזמין ערכות לתיקוני פחחות ללא צבע, בזמן שעוד אין לי שום נזק שדורש תיקון ... אין לזה סוף.
לגמרי! כל המחסן שלי מלא בדברים "שאולי אצטרך יום אחד" מזל שלפחות זה זול :(
ליאור
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.