Jake
06-02-23, 15:22
אשתדל לפרט. ביום ראשון אחרי הגשמים סלעי הגיר בחורשן היו ספוגים כהלכה וחלקלקים מאוד. במעלה סמ"ש ירוק שיוצא דרום מזרחה מחניון אלונה שמתחת לב"ש, לא בהתחלה אלא אחרי העיקול ימינה והפיצול מהשחור, זו אמנם עליה אבל בימים יבשים אפשר אפילו בלי 4X4, הבהמה רקדה וקפצה כעיזה פזיזה משל הטרופר חשב שהוא ג'ימני, ורק אחרי הורדת אוויר נוספת והרבה התעקשות ותנופה עלתה עם המון מחאה גליצ'ות ותמרונים (צמיגי טויו MT 31 חדשים, בלי נעילות).
בערב נסיעה מנהלתית כ-20 ק"מ בכביש והכל בסדר.
היום באמצע נסיעה בכביש אני חש דפיקות חזקות, עוצר מייד. הממצאים:
גלגל שמאל קדמי כל האומים משוחררים בין 1/8 ל- 1/4 סיבוב.
גלגל ימיני קדמי 4 משוחררים כ-1/16 עד 1/8 סיבוב ואחד חסר לגמרי.
גלגלים אחוריים במ"פ (הכל בסדר).
מודה שכשמילאתי אוויר ביציאה מהשטח היה גשם חזק ולא בדקתי כלום.
רקע: 4 צמיגים הוחלפו לפני כחודש. יתכן שלא סגרו מספיק חזק בצמיגיה, ורק הלחצים של ה"ריקוד" שחררו את האומים? בדרך כלל הם סוגרים בלי חשבון.
אני צריך להבין אם יש לי תקלה וצריך לבדוק את הגוז'ונים או להחליף אומים או שמה שקרה, קרה, וללמוד לבדוק תמיד ביציאה מהשטח. אבל למה הכל היה בסדר 20 ק"מ מנהלתיים אתמול?
הרכב עם 216KKM ואצלי כחודשיים. יש לוקרים ידניים אם זה משנה, שתופעלו כמובן.
תודה רבה!
בערב נסיעה מנהלתית כ-20 ק"מ בכביש והכל בסדר.
היום באמצע נסיעה בכביש אני חש דפיקות חזקות, עוצר מייד. הממצאים:
גלגל שמאל קדמי כל האומים משוחררים בין 1/8 ל- 1/4 סיבוב.
גלגל ימיני קדמי 4 משוחררים כ-1/16 עד 1/8 סיבוב ואחד חסר לגמרי.
גלגלים אחוריים במ"פ (הכל בסדר).
מודה שכשמילאתי אוויר ביציאה מהשטח היה גשם חזק ולא בדקתי כלום.
רקע: 4 צמיגים הוחלפו לפני כחודש. יתכן שלא סגרו מספיק חזק בצמיגיה, ורק הלחצים של ה"ריקוד" שחררו את האומים? בדרך כלל הם סוגרים בלי חשבון.
אני צריך להבין אם יש לי תקלה וצריך לבדוק את הגוז'ונים או להחליף אומים או שמה שקרה, קרה, וללמוד לבדוק תמיד ביציאה מהשטח. אבל למה הכל היה בסדר 20 ק"מ מנהלתיים אתמול?
הרכב עם 216KKM ואצלי כחודשיים. יש לוקרים ידניים אם זה משנה, שתופעלו כמובן.
תודה רבה!