PDA

צפייה בגרסה מלאה : נזילת מים מהחלון הקדמי - מחפש זגג

yogibear
08-02-23, 18:02
האמת ש-ברברה , הסופה שנחתה עלינו בימים האחרונים גרמה לי להבין שיש גשמים בהם איטום החלון הקדמי לא משהו ...
גם גומיות הדלת האחורית לא הפגינו חסינות יתרה בפני הגשם שצלף בעוז.

לבנתיים, שמתי איזולירבנד חבלה על חלון הקדמי שמפחית את כמות המים הנכנסת.
צד ימין (נוסע) לא נכנסים מים כלל, צד שמאל יש רטיבות בתקרה.
הרכב : דיסקו 2 שנת 2004.

1. מחפש זגג אמין ומקצועי באזור שבין אשקלון לפ"ת ואפילו כ"ס (אני גר ליד אשדוד) , אין בעייה עוד כמה ק"מ לכאן או לשם.
2. אם כבר אגיע לזגג - החלונות המקומרים בגג הרכב מעל תא המטען (לא גג שמש ) , האם כדאי להסיר ולהתקין מחדש למרות שכרגע אין משם (לכאורה ) בעייה?
3. גומיות דלת אחורית - ראיתי בכמה אתרים גומיות , לא התעסקתי בכך מעולם האם מסובך להחליף גומיות לבד?
4. מפשיר האדים (פסים) ע"ג החלון האחורי עובד חלקית, האם ניתן להחליף ? איך מתקנים אותו ?

תודה מראש לעונים.

asafk
08-02-23, 18:09
א. אצל רבים מחברי הפורום שנתקבלו בבעיה הזו - הפתרון נמצא אצל בני זגגות רכב ברעננה.
ב. ומשזה נאמר עבודה יסודית יותר תהיה על ידי פירוק החלון ותיקון המסגרת על ידי פחח.

אסף.

נדב ש.
08-02-23, 18:26
1. לא מדובר רק בהסרה ואיטום, כמו שציין אסף, כנראה שתזדקק גם לפחח לתיקון המסגרת, כל ניסיון להדביק אותה בחזרה בלי תיקון המסגרת יכשל, שלא ישכנעו אותך שלא.
2. ייתכן וכן, ברכב בן כמעט 20 רק אחרי שתפרק תראה מה היה.
3.לא מסובך.
4.לדעתי זה כל החלון, אבל תבדוק, יש מצב שאני טועה.

יונימוג אדום
08-02-23, 18:32
א. אצל רבים מחברי הפורום שנתקבלו בבעיה הזו - הפתרון נמצא אצל בני זגגות רכב ברעננה.
ב. ומשזה נאמר עבודה יסודית יותר תהיה על ידי פירוק החלון ותיקון המסגרת על ידי פחח.

אסף.

++++1111 לבני זגגות רכב רעננה .
בעל מקצוע יסודי עם סבלנות של פיל .
לא ישחרר אותך לפני שהוא בטוח שהבעיה נפתרה .
גם כלכלית - הגון מאוד .

אילן

yogibear
08-02-23, 18:42
תודה - לא מחפש קיצורי דרך וסיליקון, אוודא שהוא מסיר את החלון ובודק מה קורה מתחת.

אסף.

1. לא מדובר רק בהסרה ואיטום, כמו שציין אסף, כנראה שתזדקק גם לפחח לתיקון המסגרת, כל ניסיון להדביק אותה בחזרה בלי תיקון המסגרת יכשל, שלא ישכנעו אותך שלא. אכן , זו הכוונה, אחרת הייתי לוקח סיליקון ומורח.
3.לא מסובך. זה רק הדבקה ? ואם כבר הרכב אצל זגג האם זגג עושה את זה או פחח ...
4.לדעתי זה כל החלון, אבל תבדוק, יש מצב שאני טועה. כלומר צריך לחפש קיט כזה ולהדביק מחדש על החלון .. .
תודה לתשובות.

ד ו ר ו ן
08-02-23, 19:27
1. לא מדובר רק בהסרה ואיטום, כמו שציין אסף, כנראה שתזדקק גם לפחח לתיקון המסגרת, כל ניסיון להדביק אותה בחזרה בלי תיקון המסגרת יכשל, שלא ישכנעו אותך שלא.
3.לא מסובך.
4.לדעתי זה כל החלון, אבל תבדוק, יש מצב שאני טועה.

זו שמשה מודבקת או גומיה היקפית?

אם גומיה, לא בהכרח בעיה בגג עצמו.
אצלי, לפני כמה שנים בגלל צורך בהחלפת חלון, נכנסנו לסרט נזילות בגלל שהגומיה לא ישבה טוב, למרות מסגרת חלון נקייה.
הגומיה החליפית פשוט לא התיישבה טוב.
הזגג טען גם שזו פעולה שעדיף לא לבצע ביום קר, כשהגומיה קרה, קשיחה ולא מתיישבת יפה.

נדב ש.
08-02-23, 20:16
שמשה מודבקת. יש פס קישוט למעלה.

מיכה100
08-02-23, 22:21

+100

Sent from my HD1903 using Tapatalk

סולי
09-02-23, 07:25
זו שמשה מודבקת או גומיה היקפית?

אם גומיה, לא בהכרח בעיה בגג עצמו.
אצלי, לפני כמה שנים בגלל צורך בהחלפת חלון, נכנסנו לסרט נזילות בגלל שהגומיה לא ישבה טוב, למרות מסגרת חלון נקייה.
הגומיה החליפית פשוט לא התיישבה טוב.
הזגג טען גם שזו פעולה שעדיף לא לבצע ביום קר, כשהגומיה קרה, קשיחה ולא מתיישבת יפה.ואולי זו הגומיה התחליפית ?
מניסיון אישי בכמה רכבים, להתעקש על הגומייה המקורית.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

ד ו ר ו ן
09-02-23, 07:54
ואולי זו הגומיה התחליפית ?
מניסיון אישי בכמה רכבים, להתעקש על הגומייה המקורית.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

בדקנו גם עם מקורית.
מסתבר שזה לא מובן מאליו להחזיר חלון כמו שצריך.

לזכותו יאמר, הזגג לא ויתר ועבד בסבלנות עד שישב במקום.

-->