צפייה בגרסה מלאה : (נערך) בגי"ה - טבלט לסינכרון עם OneNote
אני בן אדם של פתקים. כותב בשביל לזכור אבל בסוף הפתק נעלם או שאני לא מבין את הכתב של עצמי.
בעבודה אני עם O365.
אני מחפש טבלט סביר ומעלה, שאוכל לכתוב עם עט, ומה שאני כותב יסתנכרן עם ה- OneNote של המשרד.
זה מן הסתם הרבה יותר פשוט וטריוואלי ממה שנדמה לי, אבל מעשית עד היום לא הגעתי ללמוד את הנושא.
עזרתכם תתקבל בברכה.
אתה מחפש גם תוכנה מתאימה...
לעבודה עם "עט" על טאבלט, אין הרבה מתחרים לאייפוד של אפל או דגמים בודדים של אנדרואיד. אם זה משמעותי עבורך.
נשלח מהנייד
כן, ברור לי שצריך תוכנה.
ועדיף OCR, בסוף אני כותב באנגלית.
אם מישהו יכול לאפיין את כל החבילה (מכישר+ תוכנות נדרשות) זה יעזור.
היה על זה דיון לפני כשנה…
בכל אופן, נגמלתי מפתקים והיום הכל בענן.
אתה צריך להחליט כמה סדרי עדיפויות:
1. חשוב לך שהפתק יהיה נגיש גם מהטלפון וגם מטבלט? וגם במחשב וינדוס
2. שישאר כתב יד או חשוב לך שיעבור לטקסט?
3. אתה איש אפל או אנדרואיד?
ישנם מספר פתרונות טובים.
אני באפל ועם אותו אפל id במספר מוצרי אפל.
כותב בכתב יד באייפד (אפל) בתוכנת הפתקים החינמים שמספקת אותי ולא רציתי להשתעבד לתוכנת צד ג, ושם מנהל ספריות לפי נושאים/אנשים/פרויקטים/חברות, וגם מצרף לפי הצורך תמונות לפתק (צילום לוח ישיבה למשל)
הפתקים נגישים גם מהאייפון ודרכו ניתן להוסיף רק בהקלדה (משמש לי בעיקר לצפייה, כי העיפרון לא עובד באייפון).
הרבה פעמים כותב באייפד באופליין ורק בערב מסנכרן אותו לרשת.
זה מאפשר לי לערבב מכשירים פרטיים (אייפד) וטלפון עסקי (אייפון) בלי טובות של אנשי it.
אני יכול לצפות בפתקים במחשב דרך itune ובפועל לא משתמש בכך.
אני מכיר מי שעובד עם טבלט אנדרואיד, טלפון אנדרואיד דרך one note גם למחשב וינדוס ומרוצה.
אסף,
לאחרונה הוסיפו לאייפד משהו שנקרא freeForm
זאת בעצם אפליקציה של פתקים אבל עם "פתק" ענק, כמעט אינסופי.
שווה לך לתת מבט.
בא להחליף את נוטביליתי, רק שתומך ימין לשמאל.
לטובת השאלה המקורית, אני משתף בקלות בין האייפד ( אפל ) הטלפון ( אנדרואיד ) והלפטופ ( חלונות ) ועוד לפטופ ( לינוקס ) פתקים של גוגל google keep
תמיכה מלאה בעברית, הוספת קבצים וכו' .. יש כמובן שיתוף וגיבוי על חשבון הגוגל שלי.
חשוב להגדיר אם יש אילוץ של אנדרואיד או אפל.
אם אין לך בעיה עם מכשירי אפל, אזי אייפד עם עט עובד מצויין, כולל תוכנת oneNote שציינת שמתאימה לסנכרון בין מחשבים שונים ופלטפורמות שונות.
אצלי במשפחה הסטודנטית בחנה תוכנות שונות ולבסוף (האמת כבר די בהתחלה) התיישרה עם התוכנה הטובה ביותר, כפי שציין גיא - נוטבילטי, למרות שהיא לא סטנדרטית ונושא החיבוריות / קישוריות שלה למוצרים האחרים ואופיס 365 חלש יחסית (מאפשרת שמירה בענן, אבל לא הרבה יותר מזה).
אם אתה חייב אנדרואיד, יש פתרונות סבירים לסמסונג וכנראה גם לאחרים, ואז כנראה שתרצה לעבוד עם oneNote ולא על פלטפורמה ייעודית של סמסונג (אבל אני מסייג כי אין לי ממש היכרות עם היכולות והמוצר).
לצערי, טאבלטים זולים יחסית ועטים פשוטים יחסית - מתכון די בטוח לכישלון של המהלך, במיוחד בעת שימוש בכתב יד, מהר מאד תהיה מתוסכל.
אם כמות הכתיבה מועטה ועיקר העבודה הוא שרבוט / סימון על גבי טקסטים והוספת הערות קצרות - אולי גם פתרון מבוסס מכשיר טלפון איכותי תומך עט (Note?) יתן מענה.
אסף,
לאחרונה הוסיפו לאייפד משהו שנקרא freeForm
זאת בעצם אפליקציה של פתקים אבל עם "פתק" ענק, כמעט אינסופי.
שווה לך לתת מבט.
בא להחליף את נוטביליתי, רק שתומך ימין לשמאל.
לטובת השאלה המקורית, אני משתף בקלות בין האייפד ( אפל ) הטלפון ( אנדרואיד ) והלפטופ ( חלונות ) ועוד לפטופ ( לינוקס ) פתקים של גוגל google keep
תמיכה מלאה בעברית, הוספת קבצים וכו' .. יש כמובן שיתוף וגיבוי על חשבון הגוגל שלי.
תודה, בעקבות ההמלצה שלך התחלתי לשחק איתה ונראה נחמד, אבל לא ראיתי איך ניתן (לפחות לא בקלות כמו ב note) לפתוח ספריות שזה חובה מבחינתי.
חשבתי שאין לי העדפה בין אייפד לאנדרואיד, עד שראיתי כמה עולים אייפד. וצריך להוסיף להם עט שכעלה כמו עוד טאבלט .
אז נראה לי שאחד מהסמסונגים הקטנים עם העט יעשו את העבודה .
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
ישנם עטים תחליפיים שעולים סביב 25 דולר שעושים עבודה נהדרת
יש לי 2 כאלו.
עם כל הכבוד לאנדרואיד. יש דברים שאפל עושים יותר טוב .. גם שקשה לי להודות בזה.
Sent from my DN2103 using Tapatalk
האם אפשר מהטאבלט להתחבר לחשבון ה onenote של העבודה?
אם כן זה אמור להיות פשוט, אתה יכול לכתוב עם העט ישירות ב one note ולהשתמש ב ocr המובנה שלו.
מעת לעת אני עושה את זה מהטלפון גלקסי note
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
היום נחשפתי למכשירים יעודיים לשימוש הרלוונטי, נניח משהו בסגנון של Onyx Boox Nova air 2.
לי זה נראה אחלה למה שאני צריך.
ברור לי שזה לא מחליף אייפד, אין את שפע האפליקציות, לא אוכל לנווט איתו בשטח ופחות מתאים לסרטים וכו', אבל בשביל לרשום לעצמי הערות וסיכומי פגישות זה עושה רושם של פתרון מנצח.
יש משהו שאני מפספס?
כנראה שכן.
לא מכיר את המכשיר שציינת אבל מחיפוש זריז ברשת - זהו קורא ספרים אלקטרוני, מסך לא צבעוני עם תמיכה בעט.
אני מציע לך קודם לעשות בדיקה (אם תצליח למצוא מישהו שיש לו מכשיר כזה) לשימושים שאתה צריך - נסה להוסיף הערות / מסמך שאתה כוצב בכתב יד בעזרתו אל ה- oneNote שלך - לא אתפלא אם תגלה שאיכות הכתיבה בינונית ומטה, אתה צריך לכתוב לאט ולהיזהר לא לגעת עם היד במסך בזמן שאתה כותה ועוד תקלות דומות (באייפד זה עובד מצויין).
ראה למשל - https://www.youtube.com/watch?v=0foP4YqzUQw
הוא מעיד שהעבודה עם OneNote מאד מקרטעת
דרך אגב, ערכתי את כותרת השרשור שלך - אתה מחפש פתרון לסנכרון עם ה- OneNote ולא סנכרון עם מערכת ההפעלה חלונות :)
התקנתי one note באייפד וניסיתי קצת לשחק איתו, אז הסינכרון עובד, אבל OCR בעברית לא עובד.
לפחות לא משהו שהצלחתי להבין או למצוא בתמיכה של אפל. ( הם אומרים ברור שזה לא תומך עברית כרגע )
מבחינת לכתוב סתם בכתב יד עם העט ואז להעביר את זה להתקן אחר, זה עובד בכל האפליקציות.
מבחינת המערכת זה קשקוש .. זה לא שפה.
ועדיף OCR, בסוף אני כותב באנגלית.
אז אני מניח שאין בעיה עם זה:
אבל OCR בעברית לא עובד.
באנגלית וגאומטריה עובד נפלא.
החלטתי לקפוץ והזמנתי Onyx Nova 2 Air.
מבטיח לעדכן כאן אחרי כמה שבועות של שימוש.
תתחדש
אני בינתיים ובאיחור אמליץ למתלבטים לבחון מכשירים מסוג eink (כמו שיובל קנה) שזה כמו טאבלט אבל מיועד לכתיבה וקריאה. הרבה יותר מוכוון להיות מחברת רשימות. וההבדל בחוויות השימוש גדול בצורה מפתיעה לעומת טאבלט רגיל.
יותם משתמש בזה ללימודים - ומרוצה ביותר.
אסף.
אני בינתיים ובאיחור אמליץ למתלבטים לבחון מכשירים מסוג eink (כמו שיובל קנה) שזה כמו טאבלט אבל מיועד לכתיבה וקריאה. הרבה יותר מוכוון להיות מחברת רשימות. וההבדל בחוויות השימוש גדול בצורה מפתיעה לעומת טאבלט רגיל.
יותם משתמש בזה ללימודים - ומרוצה ביותר.
אסף.
Great minds think alike, for 35 years
שברתם אותי ובסוף הלכתי לראות מה זה, אז מתברר שזה טאבלט שחור לבן עם מסך EINK. אוקי ..
מעבר לחיסכון בחשמל, מה כל כך טוב בזה שזה שווה 400$ ?
באמת שואל.
זה נראה לי מקרה שבו וורסיטליות דווקא מפריעה.
לצורך העניין, אם היה לי חתיכת נייר שכל מה שהיא עושה זה ocr לכתב שלי ומשם לאיזה פתקים בענן, זה היה אפילו יותר טוב .
אבל אולי טועה, אני אדע עוד כמה שבועות.
זה נראה לי מקרה שבו וורסיטליות דווקא מפריעה.
לצורך העניין, אם היה לי חתיכת נייר שכל מה שהיא עושה זה ocr לכתב שלי ומשם לאיזה פתקים בענן, זה היה אפילו יותר טוב .
אבל אולי טועה, אני אדע עוד כמה שבועות.
באמת אשמח לדעת, דווקא אני ששנים נמנעתי מטאבלט "כי מי צריך את זה ומה יש לי לעשות עם זה" .. בחצי השנה האחרונה לא עוזב אותו מהיד .. המצאת השנה מבחינתי...
מסכים אתך, גם בעידן הטלפונים הגדולים, טבלט זה תענוג ביום יום, בלי קשר לכתיבה בפתקים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש לנו איזה שני אייפדים בבית ומשתמשים בהם לא מעט. באמת מאוד נחמד.
רק שבשבילי, כשאני ממילא עובד מול מחשב, להחזיק לידי עוד אייפד, על כל האפשרויות שלו, בשביל לרשום - זה סוג של עומס. אבל אתם כנראה צודקים - זה לא הוא, זה אני.
הרעיון הוא שדווקא משהו מוגבל יותר, שחור לבן, יתפוס את המקום של נייר ועט יותר בטבעיות.
נחיה ונראה.
התחושה של הכתיבה / שרטוט/ איור שונה מאוד, יותר תחושה של כתיבה על נייר ולא של החלקה על מסך חלק.
התחושה עבור העיניים - קונטרסט וחדות - גם כן שונה בזכות פחות צבעים במסך מצד אחד וכאמור קונטרסט וחדות טובים יותר, במסך שאיננו מבריק ופולט פחות אור. כאמור כדי לאפשר קריאה נוחה לעיניים ותחושה טבעית של קריאה מדף נייר.
גם אני חשבתי שזה רק עוד טאבלט אבל מנוון - זה לא. זה מסך מסוג שונה.
.אסף.
https://paperlike.com/
הסטונדית שלי (מדמ"ח) פצחה את הסמסטר הראשון עם לפטופ טאץ' 360 כזה מבית טוב, נאבקה בו כמה חודשים ולאחרונה הרימה ידיים וקנתה אייפד עם העט היקר רצח של אפל.
למי שיושב כל היום וכותב וכותב, כנראה שזה מה שצריך.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
רק שתהיו מודעים, יש עטים של יצרנים צד שלישי שעושים את אותו דבר בדיוק. במחירים משעשים של 26-40 USD
רק שתהיו מודעים, יש עטים של יצרנים צד שלישי שעושים את אותו דבר בדיוק. במחירים משעשים של 26-40 USDלינק?
בעצם הממליץ גם טוען בתוקף שדאסטר זה ג'יפ. הממ. [emoji4]
Sent from my HD1903 using Tapatalk
לינק?
בעצם הממליץ גם טוען בתוקף שדאסטר זה ג'יפ. הממ. [emoji4]
Sent from my HD1903 using Tapatalkהממליץ טוען שהדאסטר מתאימה לטיולים.
בחיים לא אמרתי שזה ג'יפ.
יש לי שתי עטים.
Adonit neo pro
https://www.amazon.com/Wireless-Charging-Sensitivity-Rejection-Compatible/dp/B0B9NGZNJ9
https://www.amazon.com/Compatible-Rejection-Detection-Magnetic-Adsorption/dp/B08XQQ5XTZ
שניהם עובדים נהדר.
את האדונית קניתי כי הג'טםג'ייק ללא טעינה אלחוטית .. וכי כשיצאה האדונית לא הצלחתי להתאפק ....
מי שבאזור חיפה ומעוניין .. מוזמן להתנסות.
יש גם אין סוף סרטונים בצינור.
העיקר שחזרנו לדאסטר.
לקח קצת זמן אבל בסוף הגענו.
איזה הקלה.
העיקר שחזרנו לדאסטר.
לקח קצת זמן אבל בסוף הגענו.
איזה הקלה.
הייתי שמח אם כל פעם שאתם רושמים את זה, תציינו שלא אני זה שהעלה את הנושא.
אצל הסטודנטית עט מקורי של אפל, היקר.
נרכש גם עט חליפי - https://www.aliexpress.com/item/1005004521841504.html המתאים לחלק מהדגמים (לבדוק ברשימה שבתאור המוצר) ועוד מצויין על אייפד אחר במשפחה, למרות שמשמש רק כגיבוי, אבל עלה קצת פחות מ-7 דולרים, לעומת המקור ...
רק שתהיו מודעים, יש עטים של יצרנים צד שלישי שעושים את אותו דבר בדיוק. במחירים משעשים של 26-40 USD
++
יש בעלי בפחות.
גפ כיפות זולות לעט המקורי.
קיבלתי מהעבודה אייפד פרו עם סים (הזמנתי לפני שנה לטובת איזו פרזנטציה ללקוח)
מאז הוא במגירה ללא שימוש, תפתחו לי את הראש - מה עושים איתו חוץ מפורנו (ע״פ מקורות זרים)??
ביומיום אני עם לנובו x1 קרבון - אז מבחינת משקל אין לי לבנה בתיק. רוב הזמן מסתדר עם אייפון 11 (בקרוב 14)
מה האייפד נותן חוץ מעוד שעות מסך?
Sent from my iPhone using Tapatalk
לראות דפדפן בגודל נורמלי
פתקים
מצגת ניידת
מפות
כל דבר שטלפון עוד. ביותר גדול ובלי ההפרעה של התראות כל שניה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.