PDA

צפייה בגרסה מלאה : מילווקי או מקיטה?

מ ש ה
01-03-23, 21:05
שלום לכולם
חבר מביא מאמריקה מברגות 18 ופטישון.
יש לי אפשרות לבחור בין המילווקי למקיטה
בכל הסירטוני ההשוואות שיש ברשת מבחינת כוח המילווקי לוקחת בגדול, מעניין אותי אם יש למישהו ניסיון איתם מבחינת עמידות ואורך החיים של הבטריה.
לא דחוף לי החוזק שלהם כמו שחשובה לי האמינות.
אשמח לישמוע את דעתכם

נמרוד
01-03-23, 22:25
אני עם מילווקי 18v, מבחר כלים. ממליץ בחום.

נדב42
02-03-23, 11:46
תחשוב מעבר לכלי הנוכחי, גם על הכלים הבאים.

הסוללות יקרות וברגע שיש לך מספר כלים שחולקים את אותן סוללות אתה יכול מצד אחד להוריד את כמות הסוללות הכוללת שאתה צריך לרכוש, וגם תמיד תהייה לך סוללה טעונה ספייר שאפשר לקחת מאחד הכלים האחרים ...

לכן נכון ללכת על מותג אחד.
אני גם עם מילווקי ומאוד מרוצה.

המשוטט
02-03-23, 12:23
תחשוב מעבר לכלי הנוכחי, גם על הכלים הבאים.

הסוללות יקרות וברגע שיש לך מספר כלים שחולקים את אותן סוללות אתה יכול מצד אחד להוריד את כמות הסוללות הכוללת שאתה צריך לרכוש, וגם תמיד תהייה לך סוללה טעונה ספייר שאפשר לקחת מאחד הכלים האחרים ...

לכן נכון ללכת על מותג אחד.
אני גם עם מילווקי ומאוד מרוצה.הדיוולט למסירה??[emoji12][emoji12][emoji12]

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

נדב42
02-03-23, 13:27
הגוועאלד בג׳יפ עם סוללה קטנה ומטען רכב, לא חלק מהפול.

יניב עמית
02-03-23, 20:37
לא היה לי מקיטה אבל מילווקי כן בעבודה יומיומית,
כלים מצויינים, עמידים מאוד וחזקים.
לא יודע אם אתה צריך אבל תשקול גם משור חרב הדגם הקטן שלהם.
אחד הכלים השימושיים ביותר שלי

עירא
03-03-23, 08:25
איזו קבוצת כדורגל/סל אתה אוהד?
זה המשתנה הכי משמעותי בבחירת מותג (אחד מבין הגדולים) של כלי עבודה…

erby
03-03-23, 08:54
אני עם מקיטה.
עבודה של חובב. אין תלונות מבחינת אמינות/כח.
הסיבה העיקרית היא שלכלים שמשמשים אחת לתקופה ולא מסתובבים מהר מדי (לדוג' מפתח גלגלים הינע 1/2) אני מתפשר על חיקוי ובמקיטה המבחר גדול מאוד והאיכות סבירה מאוד ביחס למה שמתקבל.

Sent from my Pixel 5 using Tapatalk

nir.samo
03-03-23, 10:56
בלי להיכנס לפוליטיקה (ברור שדיוולט) שים לב שיש קיטים עם 5-6 כלים ומעלה במחירים טובים (תבדוק ב home depot לדוגמה) אבל בד"כ בקיטים האלה דוחפים לך דברים שאתה לא באמת צריך כמו פנס או רדיו, המוצרים עצמם יכולים להיות רמה פחות מהטובים (לדוגמה המנוע יהיה brush ולא brushless) והסוללות - לשים לב שיש סוללות של 4-6AH ולא 2 (לא נורא אם יש גם של 2 אבל שלא יהיה רק כי זה נגמר מהר).
בקשר למטען של 110 (אם זה מאמריקה) - אפשר גם "לגייר" ל 220 אבל היום כבר אפשר להביא מטען 220 מאירופה במחירים מצחיקים.

המשוטט
03-03-23, 11:43
אני עובד יומיומית עם מקיטה
מברגה אימפקט פטישון מסור חרב דיסק ועוד

המברגה שרדה 4 שנים עד שנוצר חופש בפוטר

מצטרף להמלצה על ברשלס בלבד - הבדל משמעותי

וגם סוללות 4ah ומעלה

שאלתי פעם טכנאי של כלי עבודה מה עדיף מקיטה או מילווקי - תשובתו היתה שאם הפועלים עובדים עם הכלים קח מילווקי
אם אתה קח מקיטה

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

נדב42
03-03-23, 13:38
כשארסנל הכלים גדל, כדאי להחזיק גם סוללות קטנות וגם גדולות. עם הקטנות הכלי פחות כבד ויותר נוח לעבודה, עם הגדולות אפשר לעבוד יותר זמן וגם בחלק מהכלים לקבל עוצמה גבוהה יותר.

ספציפית במילווקי 18, יש סוללות high-output שמאפשרות זרמים גבוהים יותר ופחות התחממות. הן טיפה יותר רחבות מהרגילות וחוץ מזה הכל תואם.

מ ש ה
03-03-23, 16:11
תודה לכולם
הזמנתי של מילווקי, זוג מברגות פטישון קצר ודיסק עם שתי בטריות של חמש אמפר ומטען מהיר. (הסט מגיע במקור עם מטען איטי)
אני יעדכן איך הם

זיף
05-03-23, 20:20
אני גם מכור כבד של מילווקי. הדיסק שלהם מעולה, אחד הכלים שאני עובד איתם הכי הרבה. שים לב שהמקדחה\מברגה עם פוטר חזקה מאד, אם תקדח איתה ברזל והמקדח נתפס בשבב זה עלול להיות כואב.

מ ש ה
07-03-23, 00:50
במקדחה שהזמנתי יש אנטי-קלאק
המקדחה עוצרת כשהיא מרגישה שבירה חזקה מדי בסיבוב

גלעד .ג.
09-03-23, 21:15
הרבה שנים עם כלים של מילוואקי , עובד איתם ביום יום.

הכלים חזקים משמעותית מהמקיטה שהם החליפו לפני 7 שנים.

החלפת מקדח בפטישון בשיטה לא נוחה שדורשת להעביר את הפטישון למצב חציבה ורק אז ניתן לשחרר את המקדח....

Sent from my iPhone using Tapatalk

-->