צפייה בגרסה מלאה : כמה שעות בניו יורק - האם אצליח לצאת שלל?
GodsFather
16-03-23, 22:07
יש לי כמה שעות (7 שעות ברוטו, 3-4 נטו) בניו יורק בעוד כמה ימים, תוהה אם יש לי סיכוי למצוא חנות מוצרי חשמל ולקנות שם מקרר לרכב במחיר שפוי?
נוחת בניוארק.
אלא אם למישהו יש מידע על אופציה מוצלחת יותר בבוגוטה, משם אני מגיע.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
חוץ מ-b&h אם אתה בעיקר בקטע של אודיו וצילום אני לא מצליח לחשוב על משהו אחר.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
GodsFather
16-03-23, 22:58
יש home depot ו walmart אבל פער המחירים קטן מאד מול סולו (למשל), אז לא שווה את הסיכון...
השאלה אם יש עוד אופציות או שאוותר ואתפשר על צהריים בפיטר לוגר וסיגר בפארק
https://www.walmart.com/ip/Alpicool-C20-Car-Freezer-Portable-Refrigeartor-21-Quart-20-Liter-12-Volt-Fridge-Freezer-Car-RV-Truck-Camping-Outdoor-Home-12-24V-100-240V/759188205
https://www.homedepot.com/p/VEVOR-0-53-cu-ft-Outdoor-Refrigerator-Portable-Mini-Freezer-4-68-Car-Compressor-Fridge-Cooler-in-Gray-FTBZPE15L110VSSRPV1/321821523
יש home depot ו walmart אבל פער המחירים קטן מאד מול סולו (למשל), אז לא שווה את הסיכון...
השאלה אם יש עוד אופציות או שאוותר ואתפשר על צהריים בפיטר לוגר וסיגר בפארק
https://www.walmart.com/ip/Alpicool-C20-Car-Freezer-Portable-Refrigeartor-21-Quart-20-Liter-12-Volt-Fridge-Freezer-Car-RV-Truck-Camping-Outdoor-Home-12-24V-100-240V/759188205
https://www.homedepot.com/p/VEVOR-0-53-cu-ft-Outdoor-Refrigerator-Portable-Mini-Freezer-4-68-Car-Compressor-Fridge-Cooler-in-Gray-FTBZPE15L110VSSRPV1/321821523
Sent from my HD1903 using Tapatalkאם בכל זאת הולך על זה, קח בחשבון שרוב המוצרים שרואים באון-ליין, לא בהכרך נמצאים בסניף אליו אתה מגיע. צריך להזמין פיק אפ מראש כמה ימים.
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
יש גם COSCO.
אני הייתי הולך על אופציה ONLINE ושולח בניו יורק לנקודת איסוף אם יש אופציה כזאת ומספיק זמן.
תנסה AMAZON, EBAY ודומיהם.
קוסקו דורש כרטיס חבר
Sent from my DN2103 using Tapatalk
ההפרש מול הארץ באמת מספיק משמעותי כדי להצדיק את המאמץ?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
בפחות מאלף 'ח ניתן לקנות מקרר 20 ליטר.
30 ליטר עולה קצת יותר.
(לא מוצא כרגע, קפצה לי פרסומת על מבצע ללא מעמ בסולו או משהו).
מארה"ב מביאים תופינים כמו נעילות/כננות וכו...
אהלן
לדעתי לא תמצא חנות ייעודית באזור השדה.
ממליץ לך לבדוק את Harbour Freight יש להם סניף קרוב ל EWR
כיף להסתובב שם כמו ב Home depot ויותר מבחר לרכבים
אין להם מקרר לרכב..
מכל מקום - לפיטר לוגר ייקח לך מעל שעה ומינימום המתנה חצי שעה במקום.. לא כל כך מעשי
מכל מקום תהנה!
עפר
GodsFather
17-03-23, 15:32
האמת שככל שאני חופר בזה יותר, ההפרשים קטנים מול הארץ כשמחשבים גם סיכון של תקלה...
כלי עבודה לא חסר.
מקרר
סוכך
נעילה
אני לא מכיר איך עובד העניין של להזמין לסניף לאיסוף. אם זה מתקתק באמת, אז אולי שווה
בכל מקרה - פיטר לוגר מנצח כל עיכוב כרגע.
snirjeepdreamer
18-03-23, 22:12
האמת שככל שאני חופר בזה יותר, ההפרשים קטנים מול הארץ כשמחשבים גם סיכון של תקלה...
כלי עבודה לא חסר.
מקרר
סוכך
נעילה
אני לא מכיר איך עובד העניין של להזמין לסניף לאיסוף. אם זה מתקתק באמת, אז אולי שווה
בכל מקרה - פיטר לוגר מנצח כל עיכוב כרגע.
Sent from my HD1903 using Tapatalkבלי לבעאס, רק אומר שלאחרונה פיטר לוגר איבד את כוכב מישלן שהיה לו... : )
Sent from my KB2003 using Tapatalk
GodsFather
18-03-23, 23:43
איך אומרים בניהול - אל תבוא עם בעיות, תבוא עם פתרונות.
פיטר לוגר מבחינתי זה מוסד שחובה לסמן עליו וי. סטייק ברמה גבוהה וקצת קסם מסביב. פעם ראשונה שלי, לכן ההתעקשות. אבל אני לא אטום לגמרי אז....
אם יש לך הצעה אחרת, אני מוכן לבחון בתאבון רב.
אם לא היית עדיין אז תלך. שמעתי לא מעט מתחכמים שאמרו לי למה לך ללכת יש מקומות יותר טובים.
אז הם היו ואני לא צריך ? לך !
היה למסעדה כוכב בדיוק שנה אחת והיא קיימת מ 1887. היו שמועות על ירידה באיכות וכו'. לך !
אל תתפתה להתמלא במנות הראשונות, לא יישאר לך מקום לסטייק ול- Holy-cow.
איך אומרים בניהול - אל תבוא עם בעיות, תבוא עם פתרונות.
פיטר לוגר מבחינתי זה מוסד שחובה לסמן עליו וי. סטייק ברמה גבוהה וקצת קסם מסביב. פעם ראשונה שלי, לכן ההתעקשות. אבל אני לא אטום לגמרי אז....
אם יש לך הצעה אחרת, אני מוכן לבחון בתאבון רב.
Sent from my HD1903 using Tapatalkפתרונות:
גילוי נאות (גרתי 5 שנים במנהטן).
לך לוולפגאנג'ס, שב על porterhouse for 2 , cream spinach ויין.
יש 3 במנהטן
תזמין מקום
לא רואה את לוגר ממטר (עבד אצלו כ 40 שנה....)
Sent from my IN2013 using Tapatalk
פתרונות:
גילוי נאות (גרתי 5 שנים במנהטן).
לך לוולפגאנג'ס, שב על porterhouse for 2 , cream spinach ויין.
יש 3 במנהטן
תזמין מקום
לא רואה את לוגר ממטר (עבד אצלו כ 40 שנה....)
Sent from my IN2013 using Tapatalk
ואיך הוא ידע שהוא לא רואה את פיטר לוגר ממטר ? אחרי שהוא יהיה פעם אחת בפיטר לוגר כי צריך לעשות וי הוא יכול להתחיל לעשות בדיקות גם במקומות אחרים.
GodsFather
19-03-23, 16:37
גם שמו של וולפגאנג פאק הולך לפניו ומוכר לי היטב, אבל אלא אם יהיה עומס בהזמנות של לוגר, אני אשמור את מר פאק לפעם אחרת, יחד עם עוד מליון אופציות קולינריות אחרות שיש לעיר הזו להציע.
GodsFather
19-03-23, 16:38
אגב, מכירים rei? רשת קמפינג ושאר דברים. השאלה אם המחירים מוצדקים...
אגב, מכירים rei? רשת קמפינג ושאר דברים. השאלה אם המחירים מוצדקים...
Sent from my HD1903 using TapatalkRei אחלה חנויות,.
היתרון - מחזיקים מוצגים מוצרים איכותיים.
החיסרון - מה שבמבצעים זול, השאר ממש לא.
מהניסיון שלי בשנים האחרונות, אם אתה מחפש משהו ספציפי תזמין אותו באינטרנט לאיסוף בסניף הרלוונטי. אחרת תתאכזב כי לא יהיה במלאי. זה נכון לכל התחומים.
ולגבי פיטר לוגר - אני מבין את הרצון לשים על זה וי. באופן אובייקטיבי, המקומות "הקלאסיים" האלה כיום מוכרים סטייקים פחות מוצלחים ממה שתמצא בארץ בהאדסון, מיטבר או מקומות אחרים ברמה גבוהה, או מקומות אחרים בניו יורק. אז אם זה רק הבשר - לך על משהו אחר. אם זה בשביל כל החבילה של האירוע - תזמין מקום בפיטר לוגר (רק מספיק זמן מראש).
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
GodsFather
19-03-23, 17:10
כמו שאמרתי, אני פתוח להצעות. אגב, לא חייב להיות high end מסעדה. יכול להיות משהו יותר עממי, כל עוד באמת יש שם משהו מיוחד. כמו פיצריה מיוחדת, פוד-טראק מעולה שגם ממוקם נכון ועוד.
אין לי הרבה זמן, לא מנסה לתפוס את הכל, אבל אם כבר יצאתי לעיר הגדולה, שיהיה למשהו מוצדק.
ראיתי באתר של rei כמה דברים, אבל הם בהנחה לחברי מועדון וזה עוד 30$... לא יודע אם שווה בשלב זה.
לך לאכול ב hillstone. יש שם צלעות חזיר מדהימות. יש גם סטייקים וסלמון אם אתה שומר כשרות. כמה בלוקים דרומה על אותו רחוב יש מוזיאו צילום מיוחד בשם fotografiska. משם ברגל ל rei. אם בא לך, אפשר לבקר במוסד של כץ אם לא אכלת בהילסטון. כמו פיטר לוגר, יותר שם ופחות אוכל...
Hillstone
+1 212-689-1090
https://maps.app.goo.gl/Vv2Q38LJmUtTiWaq8
Fotografiska Museum
+1 212-433-3686
https://maps.app.goo.gl/Cd3Pm2btYsWtPdHp8
REI
+1 212-680-1938
https://maps.app.goo.gl/AeQF5AbGDksx1CpFA
המעדנייה של כץ
+1 212-254-2246
https://maps.app.goo.gl/Jwhj46JBn8nQSVQL8
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
GodsFather
19-03-23, 19:14
צלעות אני מתכנן לאכול בבוגוטה, אבל אין כזה דבר יותר מידי צלעות.
כץ באמת מוסד מוכר, אשקול צעדיי
כץ תענוג אמיתי. אכלתי שם בריסקט לא רע בכלל.
פרייט הרבור- סוג של ל.כ., הסחורה שם לאהרשימה אותי בכלל. קניתי קצת כלים זולים, חלקם סבירים חלקם לא.
הום דיפו זה הדבר האמיתי. אם אתה מוצא סניף שיש בו סיילים זה מחירי בדיחה. הייתי לא מעט בשנים האחרונות על הקו לארהב, חזרתי כל פעם עם מזוודה כבדה.
יש לי כמה שעות (7 שעות ברוטו, 3-4 נטו) בניו יורק בעוד כמה ימים,
נוחת בניוארק.
אני לא בטוח ששבע שעות ברוטו בניוארק באמת יתנו לך 3-4 שעות נטו בניו-יורק, במקומך לא הייתי מסתכן לפספס את הטיסה חזרה ובשביל זה צריך ספיירים.
נדב הקדים אותי,
אם אני זוכר נכון, ניוארק זה כשעה נסיעה מ/אל מנהטן.
לא נשאר מספיק זמן לתוכניות...
נסה אולי לשנות את הקונקשן לארוך יותר...
אני ישבתי במסעדה ברזילאית "פפגיו סטייל" מעולה - Churrascaria Plataforma, על 49 בין התשיעית והשמינית.
מעולה, היינו שעתיים ואם היה עוד זמן (או שהיינו יודעים מראש על המקום) היינו יושבים עוד.
כל מני נתחי פרות משובחים עשו דרכם אל הצלחת והכל כפי יכולתך ורצונך.
(לפי האתר נוספו שם גם מאכלי ים, כשהיינו לא זכור לי)
אופססס,
יכול להיות שזו דווקא fogo de chao על 52 בין החמישית לשישית... אני מבולבל..
GodsFather
20-03-23, 16:19
אין אפשרות להאריך קונקשן.
כשאנחת אבדוק הערכת שעות ואחליט.
GodsFather
24-03-23, 12:12
מכין לעצמי כמה תכניות ב' למקרה ויהיו עיכובים בטיסה וזמן השהות בניו יורק יתקצר, לא ארחיק עד ברוקלין. אם יש המלצות למסעדות/פוד-טראקס חביבים. כרגע אני על הלוחות של המקסיקנים בעיקר...
וגם מבחינת רכש -
ציוד חילוץ בסגנון רצועות אלסטיות/אנרגו ושאר ירקות - יש כזה בהום דיפו/וולמארט ברמה סבירה ומחיר טוב? מודה שאני לא יודע להבחין באתרים. להבדיל ממוצרי חשמל, ששם דווקא זה די פשוט והמחירים בארץ טובים.
יש לי שאקלים רכים. מבחינת ציוד בישול אני די מסודר.
חשבתי להביא גם נורות osram כשדרוג, יותר זול מלקנות אונליין כי המשלוח מקפיץ.
רעיונות?
נראה שיש לך מספיק רעיונות ... (:
אני אמליץ לנסות לצוד על הדרך סמאשבורגר מובחר (זו גם חוויה קולינרית) ולא לבזבז זמן וכסף וללכת ישר לקנות טופינים לגיפ.. אה לסובארו.
https://youtu.be/H5gMme6d-DA
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
GodsFather
24-03-23, 14:01
אבל איפה לקנות את התופינים לסובארו? כי אני לא ממש בעניין של ליפול על זבאלה וברוך השם לא חסר שם כאלה...
למספר שעות בניוארק זה להעביר באאוטלט הסמוך, יש הסעות מהשדה לשם, או פשוט להשכיר רכב ליום ולבצע סיבוב בניו ג'רסי, אין טעם להכנס למנהטן או לברוקלין, לא חסרים מרכזי קניות עם חניה צמודה, חנויות לאביזרי רכב, וולמארט וכו'.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
אבל איפה לקנות את התופינים לסובארו? כי אני לא ממש בעניין של ליפול על זבאלה וברוך השם לא חסר שם כאלה...
Sent from my HD1903 using Tapatalkבטוחני שתמצא דברים בrei.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
האוטלט הסמוך נקרא Jersey Gardens, נחמד, קניתי שם הרבה ביגוד.
GodsFather
25-03-23, 00:06
פחות בקטע של ביגוד. יותר בקטע של לנצל את הלג האחרון במסע לפני הארץ לטובת הדברים היותר "רציניים".
בהום דיפו אין osram למשל.
הייתי בודק בסניף הקרוב של
https://www.autozone.com/
החיפוש שלהם באתר לא משהו...
חצי שעה מהשדה יש את זה
https://shop.advanceautoparts.com/web/SearchResults?storeId=10151&catalogId=10051&langId=-1&pageId=partTypeList&actionSrc=Form&searchTerm=osram&campmedium=aaplocator&campsource=jv&campcampaign=locationEntity&campcontent=productsearch
אם אתה עושה את זה בשביל החוויה, זה דבר אחד, אם בשביל החיסכון, האירוע הזה, יעלה לך פי כמה מלהזמין הביתה לארץ.
GodsFather
26-03-23, 13:09
לביא, משום מה המשלוח לארץ של הדברים הספציפיים, עולה לא מעט. לא מצליח למצוא תחת משלוחי חינם באמזון ושות'. לכן הטרטור הזה...
אבל באמת שלא מתכוון להתאבד על זה בשביל פקקטה מנורה... את שאר הציוד מצאתי בארץ בכמעט אפס הפרש.
מעדיף את החוויה הקולינרית. הכל תלוי אם הטיסות יגיעו בזמן וללא איחורים. אחרת, אני נשאר באיזור השדה.
נעילות ושאר ירקות יגיעו דרך שליחי מצווה.
GodsFather
02-04-23, 21:39
פיטר לוגר היה מלא. "התפשרתי" על katz
הלוך מניו ארק - 40 דקות. חזור 40.
במונית צהובה.
לא היה זמן לקנות חלקים לרכב. לא מתלונן. 143063143064
כץ זו באמת חוויה, לחובבי אוכל שווה לעבור שם לפחות פעם בחיים.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
פיטר לוגר היה מלא. "התפשרתי" על katz
הלוך מניו ארק - 40 דקות. חזור 40.
במונית צהובה.
לא היה זמן לקנות חלקים לרכב. לא מתלונן. 143063143064
סנדוויץ׳ יקר 😉
GodsFather
03-04-23, 18:34
מחיר כמעט כמו בארץ, אבל הצגה priceless
אם תוסיף את מחיר המונית...
GodsFather
04-04-23, 18:56
אתה סתם מבלבל אותנו עם עובדות.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.