PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה לגבי מצלמות אבטחה ביתיות

moshe_levy
26-03-23, 11:31
יש לי מצלמות כולל DVR מהסוג הישן, דהיינו כבלי BNC ומצלמות אנלוגיות.
אני רוצה להחליף למצלמות IP כולל NVR ( במקום ה-DVR) וכבלי רשת (במקום ה-BNC).
השאלה היא: אם אני רוכש NVR ל-16 מצלמות שכולל poe מובנה, ובעתיד אני רוצה או להוסיף את המצלמה ה 17 או במקרה שה-SWITCH הפנימי עושה בעיות ולא מוציא לי מתח (דבר שהבנתי שקורה), האם אני יכול להוסיף מתג Switch חיצוני, או של-NVR עם poe מובנה אי אפשר להוסיף poe חיצוני?
מקווה שהייתי ברור

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

shachar
26-03-23, 12:30
לא יודע לגבי להוסיף מצלמה 17, לדעתי לא מכיוון שה nvr מוגבל ערוצים.

לגבי הוספת /החלפת מתח בקו. חפש poe spliter מוצרים די סטנדרטיים.

תשקול אם לא כדאי לך poe switch ו nvr שאחראי רק על פעולות ההקלטה.

Sent from my T40Pro using Tapatalk

Pageup
26-03-23, 13:55
אין בעיה לתת למצלמה מתח מ POE אחר (אפילו מזריק מתח של POE ליחידה בודדת) ולחבר דרך סוויץ וכו (לא חייב להיות סוויץ POE). אבל כמו שכתבו קודם, יכול להיות שה NVR מוגבל לכמות מצלמות (בתוכנה ואז זה דורש רשיון אחר או ביכולת העיבוד עצמה)
אם אתה חושב שתרצה יותר מצלמות תקנה NVR עם יכולת תמיכה ביותר (ולא חייב להיות בו 17 פורטים, מספיק 1 ולשים אחריו סוויץ.

moshe_levy
26-03-23, 17:05
העניין הוא שאני רוצה לחסוך בספקי כח ובכבלים שאני מריץ למצלמות, כרגע לכל מצלמה או 2 יש ספק כח וזה מסרבל, השאלה אם רכשתי ( עדיין לא) מערכת הקלטה ל16 ערוצים עם poe לצורך העניין, וחיברתי 10 מצלמות, האם אני יכול לחבר ליציאה אחת מה 16 סוויץ חיצוני נגיד של עוד 16 ולחבר אליו מצלמות ככה שיהיו נניח 26 מצלמות?

shachar
26-03-23, 17:50
האם אני יכול לחבר ליציאה אחת מה 16 סוויץ חיצוני נגיד של עוד 16 ולחבר אליו מצלמות ככה שיהיו נניח 26 מצלמות?

לא

המגבלה של הערוצים היא ב NVR לא ברשת

אתה יכול להריץ כבילת רשת ובקצה לפצל למתח ורשת כדי להימנע מנקודות חשמל במידה והמצלמות לא POE
או להשתמש במצלמות POE

יש אפשרות לקנות מוצרים דומים לסוויץ כניסות ויציאות מרובות שיזריקו מתח על כבלי הרשת ומשם תוכל להשתמש ב NVR או סוויץ רגיל

gilur
28-03-23, 10:24
היי
shachar ענה לך דיי מדוייק.
אני רוצה רק לחדד לך נקודה אחת:

יציאות ה- POE שיש ב NVR הן בדיוק switch.
אתה יכול "לערבב" ולהחליט שמצלמות מסויימות יקבלו מתח מה NVR ואחרות יקבלו מ- switch נוסף או מזרק שנמצא בדרך.
זה לא חייב להיות הכל או כלום.

לגבי ערוצים - כמו שאמרו לך - המגבלה היא במכשיר.
מה שכן, יש NVR-ים (בעיקר הסיניים הפשוטים) שמאפשרים מין "מטריצת" הגדרות של כמות על חשבון איכות. (אני פחות אוהב את זה).
תוריד את האיכות ותפתח עוד ערוצים.
ביצרנים ה"מכובדים" זה לא קיים.

בהצלחה :)

jacob72
28-03-23, 18:46
תבדוק הייטב :
מה המתח POE שמוציא ה NVR
לא תמיד הוא מספיק לספק מתח ל 16 מצלמות

בנוסף ישנם מצלמות POE עם PTZ ו או עם תאורת IR ,הדורשות זרם גבוה יותר ב POE ממה שמספק ה NVR. יש 3 תקנים בנושא POE.

אתה אמור לבדוק זאת מול צריכת הזרם של המצלמות שאתה מתכנן להתקין.

מערכת NVR 16 ערוצים ,תומכת רק ב 16 ערוצים.
יחד עם זאת, תוכנה הצפייה במחשב תוכל להציג לך גם 100 מצלמות עם יש לך SWITCH אבל, לא תהיה לך מערכת הקלטה (אלה אם יש לך SD Card על המצלמה) תצטרך לצרף אותה כIP SERVER נוסף למערכת צפייה ולא דרך ה NVR

.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

מאיר אלוני
28-03-23, 19:11
לפני כחודש חיברתי לחבר מערכת מצלמות עם חיבורי POE, למכשיר ה-NVR הייתה רק כניסה אחת ולדעתי זה יתרון כי חיברתי לו 4 מצלמות מצד אחד של הבית ועוד 4 מצלמות מהצד השני לכל צד חיברתי סוויץ ועוד כבל שחיבר בין 2 הסוויצים, מאחד מהם יצאתי לכיוון ה-NVR.
לכל אחד מהסוויצים יש ספק כח נפרד.
מציע להתייעץ עם מתקין מצלמות מנוסה

-->