צפייה בגרסה מלאה : עבירות נחל ערוד
היי
האם נחל ערוד עביר להאנטר ממוגן מוגבה לכל אורכו?
תודה מראש!
היי
האם נחל ערוד עביר להאנטר ממוגן מוגבה לכל אורכו?
תודה מראש!לא רואה סיבה שלא.
במקטע הטכני - נסיעה איטית ואולי גם מכוון שיסייע במעבר בין הסלעים, אפשרי אבל איטי.
אם אתה גם מתכוון לעלות אל מעלה ערוד במקטע האתגרי יותר, השביל השחור, אז יש קטע אחד בעליה בסיבוב (לאחר המקטע המתאים להפסקה בצל קיר הנחל) שצריך זהירות וכיוון, רצוי ללכת קודם ברגל ולהחליט אם ממשיכים ישר ומסתובבים בהמשך או שלוקחים את הסיבוב בקצה המדרגה.
במקטע הטכני - נסיעה איטית ואולי גם מכוון שיסייע במעבר בין הסלעים, אפשרי אבל איטי.
אם אתה גם מתכוון לעלות אל מעלה ערוד במקטע האתגרי יותר, השביל השחור, אז יש קטע אחד בעליה בסיבוב (לאחר המקטע המתאים להפסקה בצל קיר הנחל) שצריך זהירות וכיוון, רצוי ללכת קודם ברגל ולהחליט אם ממשיכים ישר ומסתובבים בהמשך או שלוקחים את הסיבוב בקצה המדרגה.
נשמע אתגרי? אני מפרק שם את האוטו או שזה סביר לרכב הזה?
בלי קשר, מסלול יפה? שווה את זה?
וגם מה עדיף, מצפון לדרום או דרום לצפון?
באחת הפעמים האחרונות שם, היה איתנו טנדר ליסינג סטנדרטי. לא יהיה לך הכי קל אבל זה ממש לא מוגזם.
אסף.
נשמע אתגרי? אני מפרק שם את האוטו או שזה סביר לרכב הזה?
מסלול שכולל קטע טכני איטי, לא ארוך מדי, הרכב שלך יוכל לעבור אותו. שאר המסלול פחות מאתגר וכולל מקטעים יפים ולפחות שתי נקודות עם היסטוריה מעניינת ששות עצירה והסבר קצר לדור הצעיר - "סלע טוביה / פלמ"ח (תאתגרו עצמכם למצוא את הכיתוב) וכמובן שלדת ההאמבר.
אני ממליץ לעשות את כולו, עד למפגש עם הפארן-כביש 40.
הכיוון תלוי בתכנון ההמשך, לא בטוח שאני יכול להכריע איזה מהם עדיף.
נחל ערוד - מהיפים ביותר!!! אם אתה שואל אז חובה.
עדיף במעלה הנחל, מדרום לצפון. ההתפתחות של המסלול נכונה יותר. מנחל פתוח, האמבר, סלע טוביה, קניון, עבירות ומסיימים בראש מעלה ערוד.
נחל ערוד - מהיפים ביותר!!! אם אתה שואל אז חובה.
עדיף במעלה הנחל, מדרום לצפון. ההתפתחות של המסלול נכונה יותר. מנחל פתוח, האמבר, סלע טוביה, קניון, עבירות ומסיימים בראש מעלה ערוד.
טוב לדעת! קצת מפתיע כי לא ככ שמעתי עליו ולא ראיתי אותו כלול בטיולים הסטנדרטיים אבל עכשיו הוא נכנס לרשימה שלי [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.