PDA

צפייה בגרסה מלאה : המלצה לשלושה ימי טיול במדבר

or_t
31-03-23, 15:49
היי אנחנו חבורה עם ילדים בגילאי 8+ על הנטרים מוגבהים ממוגנים.

אני מחפש רעיונות לשלושה ימים במדבר עם שילוב טוב של רגלי ורכוב.

יש למישהו רעיון לשילוב טוב?

Sent from my iPhone using Tapatalk

נמרוד
01-04-23, 21:07
היי אנחנו חבורה עם ילדים בגילאי 8+ על הנטרים מוגבהים ממוגנים.

אני מחפש רעיונות לשלושה ימים במדבר עם שילוב טוב של רגלי ורכוב.

יש למישהו רעיון לשילוב טוב?

בטיול של שני לילות, הייתי מקדיש את היום השני לטיול הרגלי. כלומר, לחנות את הלילה הראשון קרוב יחסית למסלול הרגלי.
המסלול שאתה מחפש הוא מסלול של כמה שעות, מעגלי (או הלוך-חזור - אתה לא רוצה להתעסק עם הקפצות רכבים בטיול שטח), מסוג "קניון מוצל ברובו עם גבים". פחות נגיש לרכב פרטי - "באמצע השטח".

הקלאסיים: נחל ורדית, נחל ברק, גב חווה. קל יותר ונגיש יותר - מעוק עדה. עוד אפשרות נהדרת - הר ונחל מסור, בתנאי שזה לא יום חם מדי. מקווה שזה מספיק המלצות.

or_t
02-04-23, 07:51
בטיול של שני לילות, הייתי מקדיש את היום השני לטיול הרגלי. כלומר, לחנות את הלילה הראשון קרוב יחסית למסלול הרגלי.
המסלול שאתה מחפש הוא מסלול של כמה שעות, מעגלי (או הלוך-חזור - אתה לא רוצה להתעסק עם הקפצות רכבים בטיול שטח), מסוג "קניון מוצל ברובו עם גבים". פחות נגיש לרכב פרטי - "באמצע השטח".

הקלאסיים: נחל ורדית, נחל ברק, גב חווה. קל יותר ונגיש יותר - מעוק עדה. עוד אפשרות נהדרת - הר ונחל מסור, בתנאי שזה לא יום חם מדי. מקווה שזה מספיק המלצות.

חשבנו על הטיול הבא:
יום 1 - ירידה לדרום, מסלול טיול רגלי בנחל צפית, אם יש זמן סיבוב בנחל צין. שינה חניון לילה נחל ברק או מפלי יהושע (ליד פארן).
יום 2 - על הבוקר מסלול טיול בקניון ברק, אח״כ מסלול טיול תלם עשת עד החיבור ע״פ כביש 40. לינה באזור ארמון ציחור או באר אשלים
יום 3 - הר כיפה וירידה חזרה לכביש הערבה יציאה צפונה הביתה.

הדבר היחיד הוא שאני לא יודע אם תלם עשת והר כיפה לא יגמר לנו מוקדם מידי.

פארן תלם עשת והר כיפה יומיים בדרום
https://off-road.io/track/5304577757282304

-->