צפייה בגרסה מלאה : המלצות לספונטני בחו"ל בפסח עם ילדים?
נניח ובא לנו, ספונטני, לתפוס מבצע של הרגע האחרון לחו"ל, יש לנו 2 ילדים בני כמעט 7 ו10, ואני שואל את הפורום הנכבד להמלצות כרתים /יוון/קפריסין חו"ל קרוב כזה של 4 ימים , למישהו יש המלצה בשלוף לאן עדיף עם ילדים עם פוטנציאל לפעילות נגיד טיול בחוץ בטבע, קצת חוף ים, אפשר באוטו (כביש) להרים לנוף וכו...
אשמח לשמוע מניסיונכם
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
היינו לפני כמה שנים בקורפו בפורמט דומה (ילדים + מלון + רכב), כולם מאוד נהנו. כמה שנים לפני זה היינו בקפריסין, גם זה יכול להתאים.
אבל ת'כלס , זה לא נראה לי כזה משנה. כרתים, קורפו, קפריסין - בסוף הכל די דומה בשהות של עד שבוע. בתקציב נתון אני הייתי בוחר בחבילה עם המלון הכי טוב שמציע הכי הרבה אופציות לילדים. צריך רכב, אבל דווקא עליו אפשר לחסוך ולקחת את הכי קטן שעושה את העבודה (הכבישים שם לא משהו והמרחקים קצרים).
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
אתמול חזרנו מספונטני כזה. 5 לילות. בקפריסין. רביעי עד שני.
לינה בדירת אירוח בהרי הטרודוס.
רכב מושכר (פיאט טיפו ידנית).
היה קר מדי לים אז עשינו קצת הליכות. מראש הלכנו על לו"ז גמיש ורגוע.
מסלול סובב אולימפוס, קצת הליכה באיזור הכפר ששהינו בו.
יום בפאפוס ( כמו גדרה עם ים). יום בלימסול (לא אהבתי. הרבה תיירים וקצת צפוף. מזכירה לי את הטיילת ברח הירקון).
נהנינו מאוד. אני אוהב את קפריסין. מאוד רגוע.
יצא טיסות, רכב ולינה ל4 (שלי בני 10 ו13) בסביבות 7000 שח.
דלק 1.4 יורו לליטר
ארוחה במסעדה סביב 60 יורו
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
גאורגיה, אוכל טוב, זול בטירוף, נופים מדהימים.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
טביליסי או משהו יותר אקזוטי?
טביליסי , ומשם אם אתה עם רכב צפונה לדרך הצבאית -קזבגי, מזרחה לדרך היין, או מערבה לעיירות בקוריאני ובורג'ומי אם מחפשים שלג וטראקים רגליים ביערות מדהימים.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
שנה שעברה בפסח, בלי הילדים, לקחנו מעכשיו לעכשיו בקפריסין דירת איר B&B באמצע שום מקום בכפר הכי מרוחק + רכב - היה נפלא.
בלילה האחרון לקחנו מלון בלרנקה כי לא רצינו לקום מוקדם מידי לטיסה.
מלון מצוין, אוכל מעולה, המון פעילויות לילדים, כולל בריכות וחוף (ולילדים לא קר...)
יש סוויטות שמתאימות לזוג + 2 קטנים.
ואפילו זול.
Lordos Beach Hotel & Spa
מומלץ
בולגריה. זול בטירוף ואם אתם באיזור רילה אז יש מסלולי יום מדהימים. רק צריך תבדוק אם פתוחים או שעדיין מושלגים.....
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
מוטי, סגרנו היום למחר טיסה לפראג, יצא טיסה + מלון ל-6 ימים לכולנו (זוג + ילד + תינוקת) סביב 8000 שח.
פראג טובה עם ילדים קטנים, זה לא טבע אבל יש מלא מה לעשות. המינוס היחיד הוא שקר.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
אנחנו מאוד אוהבים את רודוס. כל מיני מלונות הכל כלול שכאלה. רכבי השכרה יחסית זולים, חופים מעולים, יש פארק מים. אני נוהג לגנוב חצי יום על טרקטורון ולנסוע בין אתרים/חופים, יש גימבורי במים ויש אופנועי ים להשכרה. אבל צודק מי שכתב שקר עכשיו... אולי לא הכל פעיל
143107
בעירוני אנחנו מאוד אוהבים את פארג - מוזיאון האשליות, מוזיאון המתכת. איזור הברבורים ועוד.
אנחנו מאוד אוהבים את רודוס. כל מיני מלונות הכל כלול שכאלה. רכבי השכרה יחסית זולים, חופים מעולים, יש פארק מים. אני נוהג לגנוב חצי יום על טרקטורון ולנסוע בין אתרים/חופים, יש גימבורי במים ויש אופנועי ים להשכרה. אבל צודק מי שכתב שקר עכשיו... אולי לא הכל פעיל
143107
בעירוני אנחנו מאוד אוהבים את פארג - מוזיאון האשליות, מוזיאון המתכת. איזור הברבורים ועוד.אלירן, שלח קצת המלצות בפרטי לפראג
יוצא פסח קר באירופה, כרתים הכי חמה עם צפי ל17 מעלות ביום, וככל שעולים צפונה הטמפרטורות יורדות ל11 מעלות, באסה.
אלירן, שלח קצת המלצות בפרטי לפראג
תכתוב לי שקיבלת. שלחתי אבל אני לא רואה את זה בהודעות יוצאות
סגרנו הבוקר חבילה לרודוס משני עד שישי, תודה לכולם.
איזה מלון? צריכים טיפים או שהייתם כבר?
נצא ביום שני בעוד 3 ימים והזמנתי רכב,
המלון Mitsis Grand Hotel Beach, ראינו שקצת דרומי מידי ביחס לאתרים שלמטה, אבל בחוות דעת זה היה עדיף על פני all senses nautica blue resort שגם היה באופציה, יותר זול עם חוות דעת נמוכה יותר.
כרגע על הפרק: פארק הפרפרים, שבעת המעיינות, האקווריום, המבצר העתיק.
ואם יהיה עוד כוח נאלתר, אולי סתם לרבוץ בבריכה תלוי מזג האוויר.
תבדוק האם פארק הפרפרים שווה את הטירחה, יש תקופות שממש לא.
אתה כותב שדרומי אבל נראה שהמלון שלך הכי צפוני שיש...
אם אתם באמת בעיר עצמה הייתי שוקל לקחת חצי יום לפחות לאיזה חוף טוב.
פרפרים... נלך ונגלה המלון באמצע כזה.
המזג אויר צפוי להיות לא כ"כ מדהים אז חוף וכאלה כרגע לא נראה לי סופר מתאים. אבל נראה.
ברודוס ממליץ על שקיעה באחד המפרצים המערביים המבודדים (כבישים מפותלים שיורדים מהצוק למטה).
סביר שתהיו כמעט לבד.
בצד המזרחי יש מפרצים כחולים יפים (אנטוני קווין, למשל).
שווה גם לעבור בלינדוס, אם לא הייתם.
החציה של הרמה המרכזית של האי נחמדה, כמו נהיגה בגליל, פה ושם קצת כפרים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
רשמתי תודה!
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.