PDA

צפייה בגרסה מלאה : עבירות סמ״ש אדום של הר כיפה

or_t
05-04-23, 23:18
היי מתחבט בין המסלול הכחול של הר כיפה לבין הסמ״ש האדום של מעלה ורדית.

אנחנו עם הנטרים מוגבהים ממוגנים ואני מתלבט על שני דברים:
1. עבירות - לא מחפשים עבירות ולהלחם בשטח. זה טיול משפחות אז מעדיפים להשאר בעבירות בינונית.
2. איזה מהמסלולים יותר יפה?

תודה!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ד ו ר ו ן
05-04-23, 23:20
גם בירידה, הורדית הוא לא בדיוק טיול משפחות.

erezgur
05-04-23, 23:27
ורדית בעליה לא יתאים לכם.
ורדית בירידה אני ממליץ לא לעשות עם המשפחה בתוך הרכב, אלא אם כן אתה מנסה להגיע למצב של טיולים ללא המשפחה. יש סיכוי גבוה לחיכוכים בעת הירידה במדרגות וכו'

המסלול הכחול לטעמי יפה יותר, כן הוא כולל הצלבות וקטע קשה, אבל במיוחד בירידה לא חושב שתהיה לכם בעיה

נשלח מהנייד

or_t
06-04-23, 00:24
ורדית בעליה לא יתאים לכם.
ורדית בירידה אני ממליץ לא לעשות עם המשפחה בתוך הרכב, אלא אם כן אתה מנסה להגיע למצב של טיולים ללא המשפחה. יש סיכוי גבוה לחיכוכים בעת הירידה במדרגות וכו'

המסלול הכחול לטעמי יפה יותר, כן הוא כולל הצלבות וקטע קשה, אבל במיוחד בירידה לא חושב שתהיה לכם בעיה

נשלח מהנייד

קראתי שיש מעקף של ורדית. גם הוא קשה?

בלי קשר, אם אתם אומרים שהכחול יותר יפה אז בכלל אין התלבטות - נלך על הכחול.

assafy
06-04-23, 01:07
יש מעקף לורדית. האחיזה שם טובה אך השיפוע תלול.
למעשה אם המעלה הזה היה לבדו מין הסתם היה מופיע ברשימת המעלות הידועים.

Sent from my Pixel 6 using Tapatalk

ehudzeelim
06-04-23, 09:56

נשלח מהנייד

גם לקטע עם ההצלבות בשביל הכחול יש מעקף, בתמונה הזאת אפשר לראות את כל המעלה: מצד ימין שביל עם הצלבות, משמאל המעקף. בהמשך המעלה אחרי חיבור השבילים יש עוד קטע צר ודרדרתי אבל לא אמור להיות בעייתי (ניתן לראות גם אותו).143115

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

or_t
08-04-23, 21:59
גם לקטע עם ההצלבות בשביל הכחול יש מעקף, בתמונה הזאת אפשר לראות את כל המעלה: מצד ימין שביל עם הצלבות, משמאל המעקף. בהמשך המעלה אחרי חיבור השבילים יש עוד קטע צר ודרדרתי אבל לא אמור להיות בעייתי (ניתן לראות גם אותו).143115

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

אז עשינו אתמול את המעלה. באופן קצת מוזר, המעקף נראה לי תלול מידי אז הלכתי על המעלה הרגיל. קצת הצלבות אבל סה״כ ההנטר עלה ממש בלי דרמות.

-->