צפייה בגרסה מלאה : הקניון הלבן אחרי השטפון
האם ראלי להכנס לקניון הלבן ביום שבת מנחל פארן ולצאת באוטו היום?
האם יש יציאה יותר חכמה מלחזור את כל הדרך חזרה (כביש 10 סגור)?
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
אני עשיתי את זה בשבת 18/3,ישנו בחניון לילה בארות עדה יצאנו בבוקר לקניון הלבן, וחזרנו באותו ציר מחשש להסתבכות(היינו רכב בודד) הנסיעה לקחה בין 40 דקות לשעה (עצרנו קצת במטוסים, ולצלם פרחים ולטבול בשלוליות) סה"כ הדרך קלה ומהירה יחסית.
ביציאה הספקנו לטפס ולרדת בסולמות של קניון עדה, קטע כזה של ילדים
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
האם ראלי להכנס לקניון הלבן ביום שבת מנחל פארן ולצאת באוטו היום?
האם יש יציאה יותר חכמה מלחזור את כל הדרך חזרה (כביש 10 סגור)?
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
זה ריאלי בהחלט.
לא חייב הלוך חזור על אותה דרך בדיוק. אתה יכול להיכנס דרך ציר המטווחים האדום ממשאבות הפארן ולחזור דרך נחל ציחור, או דרך צוקי ציחור לחיון, ועוד.
143217
בסופש הזה צריך לקחת בחשבון שבהרבה מקומות הנסיעה הרבה יותר איטית ממה שאנחנו רגילים.
מקומות שאנחנו רגילים לרוץ, יש הרבה בוץ וזה מאתגר.
בימים האחרונים התמודדנו עם נחל לבן, רביב, ניצנה...והיה מסובך.
הציחור זרם בעוצמה לא רגילה, בכלל לא ברור מה העבירות שם.
דיברתי עם מישהו שנסע היום את כביש 10, אני מבין שחסרים קטעים בכביש.
ehudzeelim
14-04-23, 15:52
שימו לב שכביש 40 עדיין לא נפתח לתנועה, המשטרה לא אישרה את התיקונים שנעשו בו, ונדרשת השלמת עבודה.
ייפתח ככה"נ רק ביום ראשון אחה"צ.
לכן ההגעה לכניסה מנחל פארן לא יכולה להתבצע מכביש 40.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
זה לא רק בוץ.
קטעים בשבילים נסחפו ויש בולדרים חדשים, והתוואי השתנה, והקצב איטי יותר.
אם נסחף השביל, יש סיכוי גבוה שגם נסחפו אבני הסימון של השבילים ואז צפוי תהליך ארוך של בניית ציר חדש וסימונו.
נשמע כמו תהליך מעניין
שימו לב שכביש 40 עדיין לא נפתח לתנועה, המשטרה לא אישרה את התיקונים שנעשו בו, ונדרשת השלמת עבודה.
ייפתח ככה"נ רק ביום ראשון אחה"צ.
לכן ההגעה לכניסה מנחל פארן לא יכולה להתבצע מכביש 40.
Sent from my SM-J710F using Tapatalkמה מסובך לשים שלט שחסום מעבר לאילת ולתת לעבור למקומית האחרים ?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
ehudzeelim
14-04-23, 18:53
אין לי מושג אני לא קשור לרשויות, מבחינתי שיהיה פתוח וישימו שלט עבודות בכביש איפה שצריך ויחסמו נקודתית.
אבל לדעתי זה כסת"ח שמיועד לתת מענה כללי למקרה, על פי ניסיון העבר ומתבסס על הפסוק:
"יודע צדיק, נפש בהמתו.."
[emoji1]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
אם נסחף השביל, יש סיכוי גבוה שגם נסחפו אבני הסימון של השבילים ואז צפוי תהליך ארוך של בניית ציר חדש וסימונו.
נשמע כמו תהליך מעניין
Sent from my SM-N986B using Tapatalkוהראשון בנחל... הקוליס שלו יקבע את השביל החדש על פי רוב (כותב זה שככל הנראה הקוליסים שלו מאתמול יקבעו תוואי של שני שבילים....). אז בבקשה להתחשב
אסף.
איך לא עברת עם ספריי צבע שחור וכתבת על המצוק "אסף המלך! "
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.