צפייה בגרסה מלאה : סנדל או מנעול הגה
החלטתי להוסיף הגנת ברזל לרכב. דברתי עם הבחור מישרש.
הוא הציע מנעול הגה או סנדל. הוא מייצר גם מנעול דוושות, אבל לדבריו עדיף משהו שרואים מבחוץ ולא רק אחרי שנכנסים לרכב.
מבחינה פרקטית נראה לי יותר הגיוני המנעול הגה (שגם הוא מסיבי מאד ותופש הרבה מקום), מאשר התעסקות עם סנדל.
אני מודע לכך שכל מנעול פורצים וכו וכו.. אבל החלטתי שאני רוצה משהו שיוסיף מעט הרתעה, אבל רציתי לשמוע מנסיונכם האם יש משמעות לקושי לפרוץ אחד מהם על פני השני, ומה לדעתכם עדיף.
תודה.
נסיוננו לקושי לפרוץ זה כנסיוננו כפורצים ? [emoji6]
אני משתמש בחובק הגה וכנראה שהוא עושה את העבודה מאחר ועד עתה הרכב שלי לא נגנב.
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
מה המחירים בימנו?
900 למנעול הגה
600 לסנדל
איזה רכב?
יש רכבים שהסנדל כמו שהוא לא עוצר אותם.
היילקס לא בטוח שסנדל יעצור.
סנדל זה מלוכלך וכבד. ממש טטנופת שאני מצבאס להכניס לאוטו.אני יכול לראות אותך פותח אותו מרים וזורק בארגז אבל את הגברת אם נוסעת בטנדר - פחות.
והוא כולו חיצוני כולל הטיפול בו שנעשה יחסית בנחת בלי שההתרעות ברכב התחילו לעבוד.
מנעול הגה לעומת זאת נקי.
שוקל פחות.
יותר ירתיע גנב שמרגע שפתח את הרכב הוא על זמן שאול.
בקמפר אני משתמש בסנדל. בדיעבד מנעול הגה היה עדיף למרות שככה או ככה אני יכול לראות סיטואציה שגוררים או מעלים על גרר.
אסף.
אני משתמש בסנדל בחניות לילה.
אחרי שריתכתי לזרועות בזנט הארכה שנכנסת מתחת לקו השילדה.
אחרת (היילקס) הרכב נוסע עם הסנדל.. קלאנק.. קלאנק.. מתכתי אבל נוסע (היה מאד מוקדם בבוקר, הייתי עייף.. נו וכזה).
חלק חשוב בהגנה של סנדל זה הסתרת הברגים, אחרת פשוט פותחים אותם ומורידים את הסנדל יחד עם הגלגל.
הסנדלים של ישרש לא מכסים הרמטית את הברגים בגלגלים גדולים.
אני מתכוון לקנות מהם אחד, אבל להוסיף לו פלטה גדולה יותר.
בעבר הייתי עם סנדל על רכבי דיילי, זה קשה, מלוכלך (בעיקר בחורף) ודורש מקום להשאיר אותם או מקום בבאגז'.
ברכב דיילי חובק הגה זה לגמרי עולם אחר.
ברכב פנאי אפשר את שניהם + עוד אמצעים.
כדי להגביר יעילות של חובק הגה כדאי מראש לכוון את המוט לכיוון שמהר מאוד הוא יתקע במשהו. קורה A למשל.
אם זה רכב לסופ"ש אפשר סנדל.
אחרת מנעול הגה אבל להקפיד להפנות את הגלגלים לכיוון המדרכה כדי למנוע גרירה (אמרו לי שלטווח הארוך זה פוגע בציריות ובגרמושקות. אבל עדיף את זה על רכב גנוב)
geva dover
17-04-23, 09:12
לא יודע על איזה רכב מדובר אבל בהיילקס שלי ריתכתי טבעת לזרוע הגה ולשלדה במקום שקשה לראות.
ככה הייתי מרשה לעצמי להסתובב בלי הסנדל/מנעול הגה/ מנעול דוושת/ מנעול ידית הילוכים ולהשאיר אותם בבית.
כל חניה, סיבוב הגה מלא ונעילה עם מנעול מסיבי.
עבד פלאים, גם אם מניעים את הרכב אין אפשרות לסובב את ההגה.
אחפש תמונה אם קריטי למישהו
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.