צפייה בגרסה מלאה : בגיה אקונו-קולינרי ברשותכם
האם ניתן לומר שמסיבה מסחרית, הגודל של פיתה סטנדרטית יהיה טיפה יותר גדול ממה שבאמת צריך ?
פילוסופי משהו
האם אתה מתאים את הפיתה לגודל השקית או את השקית לגודל הפיתה.
ומה זה ''הגודל שצריך''? צריך לאיזה שימוש? נוטלה או שווארמה (שהרי שווארמה אוכלים בפיתה ולא בכל מיני המצאות)
גיא
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
תודה על התיחסותך הרצינית, מעריך ( לפני שאבי יבוא פה עם החומוס והתוצרת הסופית )
הרעיון שלי הוא, שעל מנת שהלקוח ( אני ) ארגיש שצ'יפרו אותי, שדפקתי את המערכת ושפינקו אותי לגמרי, בונים את המערכת טיפה יותר גדולה ממה שבאמת צריך כדי לשבוע.
לדוגמה, מספיק 100 גרם פיתה עם שווארמה ( אני לא בקטע של סוכר - אני סכרתי ) + סלט כרוב לבן + עמבה + טחינה. כדי להשביע אדם במידה סטנדרטית.
השווארמיה, תתן לי את המנה הזאת מוגדלת ב 1.90 ש'ח למשל ל 120 גרם.
ההבדל מבחינתם בעלות ותקורה הוא קטן מאד, ההבדל מבחינתי הוא ענק, ( צ'יפרו אותי בגדול ) ואני בהחלט אחזור !
הבעיה, היא שה 20 גרם ספייר הללו, הם מיותרים לי, משמינים אותי, גורמים לי לגדול ולתפוח ללא צורך אמיתי.
( כן אני מודע לזה שעוד לא קיץ ואני לגמרי גולש פה - תרתי משמע ).
אני מודע גם שלא כל בני האדם נולדו שווים ויש כמה בנינו ש 120 גרם ( זאת היתה רק דוגמה ) שווארמה זה בשבילם הדוגמית של לפני האוכל.
להיפך
רוב האנשים אוכלים עם העיניים.
עדיף לבעלים לחסוך ב20 גרם לכל הלקוחות, 90 אחוז ישבעו, מעטים יזמינו בפעם הבא לאפה.
אנשים נוטים לסיים את המנה, אם המנה טיפה קטנה יותר זה ישביע אותם.
לפעמים,(כשלא מדובר בגרגרנים) אם תיתן לאנשים צלחת גדולה לכולם, הם לא יסיימו אותה, כל אחד יאכל עד שובע ויעצרו.
כשבן אדם מקבל מנה "אישית" הוא לוקח את זה באופן אישי ומסיים אותה.
אפשר לראות את זה בארועי חברה, מביאים שולחן עמוס כל טוב, אנשים מנשנשים, ואז מדלגים על ארוחת צהריים, אפילו שאכלו פחות ממה שהיו אוכלים בארוחה מסודרת.
בהרבה מקומות כיום חוסכים בהרבה יותר מ20 גרם... ואז אתה כבר לא חוזר.
האמת? זה נושא חשוב. וזה לא בצחוק. לאור המצב הכלכלי אני סיגלתי לעצמי מנהג: אם וכאשר אני הולך לפלאפל או במיוחד שווארמה- לפני שאני "מרכיב" מנה אני מבקש בנימוס לראות את הפיתה. אני לא מתבייש לומר גם שאני לא יכול לאכול מיניאטורה. ראיתי עוד אנשים עושים את זה.
האמת? זה נושא חשוב. וזה לא בצחוק. לאור המצב הכלכלי אני סיגלתי לעצמי מנהג: אם וכאשר אני הולך לפלאפל או במיוחד שווארמה- לפני שאני "מרכיב" מנה אני מבקש בנימוס לראות את הפיתה. אני לא מתבייש לומר גם שאני לא יכול לאכול מיניאטורה. ראיתי עוד אנשים עושים את זה.תחזור לחיפה.
פה אין מיניאטורות .. יש גדול או ענק. או תמות ולא תגמור את זה.....
Sent from my DN2103 using Tapatalk
GodsFather
20-04-23, 18:57
תחזור לחיפה.
פה אין מיניאטורות .. יש גדול או ענק. או תמות ולא תגמור את זה.....
Sent from my DN2103 using Tapatalkחוץ מאמיל
Sent from my HD1903 using Tapatalk
חוץ מאמיל
Sent from my HD1903 using Tapatalkנכון. והוא כבר לא אמיל ולא שם ..
ולא מתיחסים למנות sample שלהם.
Sent from my DN2103 using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.