צפייה בגרסה מלאה : בעלי מאווריק 4 מקומות. איך העבירות?
אם בפורום לא מתאים, מחילה. תעבירו
אז אני חוטא לכיוון המווריק. אבל 4 מקומות, 2 לא מתאים למצב המשפחתי.
רוב המוחלט של הטיולים יהיה באיזור הערבה ואם לא הערבה אז איזור בית שמש.
השאלה איך העבירות שזה מגיע לקטעים הטכניים. סלעים/מדרגות וכו'?
ה4 מקומות ארוך ורווח הגחון תמיד נראה לי מאוד קטן. כאילו הוא מתיישב בקלות.
הייתי שמח לשמוע ביקורת ממישהו עם כלי כזה שיכול לאמת/לשלול?
כמובן שאין צורך לפרט על ביצועים בשבילים רגילים. נטו על נושא הטכני-קשה
לדוגמא זיק/אשתאול/ורדית/מרזבה?
GodsFather
07-05-23, 17:33
שאלה על שאלה - רכבת הכוח מסוגלת לזחלנות שאתה רוצה? (הגיר בעיקר)
Sent from my HD1903 using Tapatalk
כמתבונן מהצד (וגם ככה וככה קילומטרים על רייזר 4 מושבי) - הכלים האלה כותבים מחדש את כללי הפיזיקה. איכשהו זה לא נראה אבל עובר בלי למצמץ. המשקל הקל הוא חלק קריטי בעניין.
ספציפית למווריק יש צמיגים די גדולים (תלוי בגרסה). וצמיגים גדולים מהמקור - 32, אפילו 33 - לא קשה להתקין. זה נותן המון עבירות על חשבון מהירות.
(עריכה - אני רואה מעיון בנתוני היצרן שדגם RR מגיע על 32" במקור במקום 30 של דגם R אבל אני לא יודע מה מסתובב בשוק, אילו דגמים ואילו מידות צמיגים)
אסף.
שאלה על שאלה - רכבת הכוח מסוגלת לזחלנות שאתה רוצה? (הגיר בעיקר)
Sent from my HD1903 using Tapatalk
ברור שכן. יש תיבה עם הילוך low ונעילות דיפ'.
למעשה בכל מעבר טכני/עליה/ירידה/גרירה מומלץ לשלב אותו כדי לשמור על רצועת הוריאטור.
כמתבונן מהצד (וגם ככה וככה קילומטרים על רייזר 4 מושבי) - הכלים האלה כותבים מחדש את כללי הפיזיקה. איכשהו זה לא נראה אבל עובר בלי למצמץ. המשקל הקל הוא חלק קריטי בעניין.
ספציפית למווריק יש צמיגים די גדולים (תלוי בגרסה). וצמיגים גדולים מהמקור - 32, אפילו 33 - לא קשה להתקין. זה נותן המון עבירות על חשבון מהירות.
(עריכה - אני רואה מעיון בנתוני היצרן שדגם RR מגיע על 32" במקור במקום 30 של דגם R אבל אני לא יודע מה מסתובב בשוק, אילו דגמים ואילו מידות צמיגים)
אסף.
לשים לב לדגמים, יש כאלה שמגיעים עם 27", אחרים 29" , ו- 31".
אני לא חסיד קאן אם, יותר של פולריס, יש לי ריינג'ר ארוך, יש שוק אפטרמארקט גם לכלים האלה, הגבהות וכו', החיסרון זה האורך במעברים מסויימים, אבל עם הגבהה והגדלת מידה זה ניפתר, עובר הכל בלי למצמץ.
אם אתה בכיוון של קאן אם ומעוניין בטיולים משפחתיים ולא מהירות ודהירה בשבילים תשקול את ה"טרקסטר", הוא נראה נמוך, אבל עם הגבהה והגדלת צמיגים יהיה יותר כייף לטייל איתו לדעתי.
אסף ציין פה את הדבר הכי חשוב בעבירות של הכלים האלה. הם נוגדים את חוקי הפיזיקיה.
חבר עם כלי של שני מושבים עלה איתי את אשתאול.
הוא קיפץ שם בין הסלעים בלי לתכנן בכלל את זוית הגישה. היו פעמים שראיתי את כל הגחון של הרכב שלו בזמן שהוא עולה, זה משהו לא נתפס.
בסופו של דבר זה כלי עם שתי נעילות והילוך LOW על 600 קילו סה"כ. אבל הכל טוב ויפה כשמדובר בשני מושבים, בארבע מושבים זה כבר נראה אחרת, יש בטן רצינית וזה נראה כאילו הוא יכול להתיישב בקטעים טכניים רציניים.
בנוגע להגבהה וצמיגים, מחפש להשאר סה"כ חוקי. הכלים האלה גם ככה מושכים אש ומי שמחפש צרות ימצא צרות.
חוץ מזה ברגע שעולים במידות צמיג זה כבר מצריך עוד שינויים ברכב, בניגוד להגבהה.
מידה 32-33 נכנסת בלי שינויים. כאמור 32 מידה מקורית בחלק מרמות האיבזור.
אבל אל תתרשם מהגחון הארוך. הוא מאוד גבוה וגם חלק. וזה פשוט נוסע.
אסף.
אישית, לא התחברתי לקונספט sbs (פולריס 800), והוא נמכר אחרי שנתיים (שהבן התגייס).
הטרקטורון (המאוד ישן) שברשותי הרבה יותר כייפי, לטעמי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אסף ציין פה את הדבר הכי חשוב בעבירות של הכלים האלה. הם נוגדים את חוקי הפיזיקיה.
חבר עם כלי של שני מושבים עלה איתי את אשתאול.
הוא קיפץ שם בין הסלעים בלי לתכנן בכלל את זוית הגישה. היו פעמים שראיתי את כל הגחון של הרכב שלו בזמן שהוא עולה, זה משהו לא נתפס.
בסופו של דבר זה כלי עם שתי נעילות והילוך LOW על 600 קילו סה"כ. אבל הכל טוב ויפה כשמדובר בשני מושבים, בארבע מושבים זה כבר נראה אחרת, יש בטן רצינית וזה נראה כאילו הוא יכול להתיישב בקטעים טכניים רציניים.
בנוגע להגבהה וצמיגים, מחפש להשאר סה"כ חוקי. הכלים האלה גם ככה מושכים אש ומי שמחפש צרות ימצא צרות.
חוץ מזה ברגע שעולים במידות צמיג זה כבר מצריך עוד שינויים ברכב, בניגוד להגבהה.
אסף כבר ציין למעלה.
כלי ארוך שמגיע עם 25" לדוגמה בדגם סטנדרטי, אתה יכול כבר בקניה מהיבואן להוסיף ולשדרג את הצמיגים המקוריים ל 27" או 29" ועוד שידרוגים.
הכל לפי החוק ולפי היצרן.
אסף כבר ציין למעלה.
כלי ארוך שמגיע עם 25" לדוגמה בדגם סטנדרטי, אתה יכול כבר בקניה מהיבואן להוסיף ולשדרג את הצמיגים המקוריים ל 27" או 29" ועוד שידרוגים.
הכל לפי החוק ולפי היצרן.
לא מכיר SBS 4 מקומות עם צמיג 25" יותר לכיוון 27" ומעלה ,גם הגאנטים של הכלים האלו 14" ביחס ל17" של רוב הגיפים , יש הרבה בשר בצמיג.
לגבי עבירות ובכלל , המהירות שאתה עובר קטעים טכניים ושבילים עם הכלים האלה היא מטורפת , לא מדובר רק בגודל צמיגים , הכלי מיועד לשטח נטו לא לכביש , בולמים ענקיים וסופר יעילים ,הם מישרים את רוב השבילים בארץ , שלדה מתאימה , משקל נוצה ביחס לג'יפים עמוסים.
אם אתה מחפש לעשות את כמריר או את נחל עדשה כל יום אז תקנה רק את הטופ עם צמיגי 33" וכננת , אבל לגמוע מרחקים בדרום וליהנות כל קאן אם טורבו ייתן לך תשובה מעולה, גם אם הצמיגים שלו 27".
לא מכיר SBS 4 מקומות עם צמיג 25" יותר לכיוון 27" ומעלה ,גם הגאנטים של הכלים האלו 14" ביחס ל17" של רוב הגיפים , יש הרבה בשר בצמיג.
לגבי עבירות ובכלל , המהירות שאתה עובר קטעים טכניים ושבילים עם הכלים האלה היא מטורפת , לא מדובר רק בגודל צמיגים , הכלי מיועד לשטח נטו לא לכביש , בולמים ענקיים וסופר יעילים ,הם מישרים את רוב השבילים בארץ , שלדה מתאימה , משקל נוצה ביחס לג'יפים עמוסים.
אם אתה מחפש לעשות את כמריר או את נחל עדשה כל יום אז תקנה רק את הטופ עם צמיגי 33" וכננת , אבל לגמוע מרחקים בדרום וליהנות כל קאן אם טורבו ייתן לך תשובה מעולה, גם אם הצמיגים שלו 27".
אני התכוונתי לריינג'ר/טרקסטר. הבאתי את הדוגמה הזאת כי אם הכוונה לטיולים בכייף התצורה הזאת יותר פרקטית, יותר מרווח, יש ארגז להעמיס את הציוד וכו'.
הריינג'ר שלי הגיע חדש מהיצרן עם 25".
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.