צפייה בגרסה מלאה : מידות צמיגים - היצרן מול היבואן, האם ניתן לשנות?
GodsFather
11-05-23, 22:12
יש לי ספר רכב מקורי שקיבלתי מנציגות סובארו (ארה"ב לצורך העניין). שירות הלקוחות שם, שלח לי לאחר התכתבות ארוכה.
בספר מציינים מספר מידות מותרות. ראו תמונה מהספר וגם תמונה מברושור רשמי מטעמם.
בארץ יש רק מידה אחת רשומה ובשל מעברי בעלות של הזכיון, לסמלת אין ארכיון למידות אחרות (או רצון להתאמץ מעבר בשלב זה).
האם יש לי דרך לפנות למשרד התחבורה/רישוי ואיך? 143531143532
Sent from my HD1903 using Tapatalk
boaz avrahami
12-05-23, 08:25
יש תקינות שונות לפי אזורים גאוגרפים בעולם.
מתחת לדגם שהוא השם המסחרי של הרכב יש גם דגמים לאותו אוטו שנבדלים אחד מהשני בתקינה.
מהצד השני, היצרנים לא תמיד מגישים לאישור בעת הרישום בארץ את כל האפשרויות.
מעשית, פנה למח ההנדסים של היבואן או היצרן ועם האישור למכון הטסטים. וזה רק אחרי שבדקת שבאוטו דאטה זה לא מופיע כבר כפי שרצית.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
GodsFather
12-05-23, 11:15
.
מהצד השני, היצרנים לא תמיד מגישים לאישור בעת הרישום בארץ את כל האפשרויות.
מעשית, פנה למח ההנדסים של היבואן או היצרן ועם האישור למכון הטסטים. וזה רק אחרי שבדקת שבאוטו דאטה זה לא מופיע כבר כפי שרצית.
את הפרטים קיבלתי מהיצרן. לפנות למח' מהנדסים של סמלת? ננסה אבל אני סקפטי כי בשירות לקוחות סירבו לעשות מעבר למידות הקיימות.
אוטו-דאטה בדקתי ולא קיים.
אחרי שנניח אשיג את הניירת - למה שמכון רישוי ישתף פעולה? זה לא משהו שצריך להיות בדרגה קצת יותר גבוהה? אולי עמדה 1 או משהו אחר?
תנסה פשוט לגשת למכון רישוי עם הספר. רצוי שיהיה מכון לא מהפוצים שבמרכז. תשאל אם יאשרו לפי זה.
לנסות לא כואב.
אסף.
GodsFather
12-05-23, 11:35
מוכן לנסות, אסף.
אבל אני חושש שזה לא יפתור את הבעיה אם זה לא יהיה רשום באופן קבוע באיזה נייר שהוא לא רק הרשיון שלי.
ננסה בכמה ערוצים במקביל
boaz avrahami
12-05-23, 12:59
אם זה לא רשום באוטו דאטה זה כנראה לא מאושר לקוד הדגם שלך.
אם היצרן משתף פעולה קבל ממנו מסמך ואיתו תיגש למח ההנדסה בסמלת שיציידו אותך במכתב רישמי.
אבל אני חושש שזה לא יפתור את הבעיה אם זה לא יהיה רשום באופן קבוע באיזה נייר שהוא לא רק הרשיון שלי.
למה לא יפתור ?
GodsFather
12-05-23, 15:15
כי זה לא שהפעולה הזו מעדכנת את האוטו-דאטה, אלא רק את הרשיון שלי. מכאן מדובר בספקולציות לגבי העתיד
מסכים איתך לגמרי.
המכונאי שלי מפציר בי כל הזמן להגדיל צמיגים. הוא גם טוען שהוא יכול לדאוג שזה יופיע לי ברשיון. הכל עליו. הרכב זועק למידת צמיג נורמאלית, וגם בנוי לזה,
מכיוון שאני בקו מחשבה שלך, אני לא עושה את השינוי.
(וגם כי אצלי זה לשחק על ספקטרום אחר לגמרי של עבירות פליליות, גם אם פיזית אני לא זה שהולך ועושה זאת, אלא המוסכניק).
GodsFather
12-05-23, 20:29
מכיוון שזה קיים בעולם, לא פניתי לאופציית המעכר. האחרונה דווקא זמינה די בקלות ובכסתח שציינת.
אתה בטח יודע אבל שווה להזכיר את נתי מצמיגי פרויד. איכשהו השילוב של סובארו ומידות צמיגים לא סטנדרטיות מתקשר לי אליו
אסף.
GodsFather
12-05-23, 22:34
הוא בתמונה, זה לא קשור אליו הפעם.
המידה סטנדרטית לחלוטין, לא המצאה. רק לא רשומה בישראל.
MashberNafshi
13-05-23, 06:03
לבד מתקינה פרטית במעבדת רכב, הדרך החוקית הנוספת שאני מכיר היא לעבור עם כל הניירת שברשותך דרך מח׳ התקינה של משרד התחבורה.
GodsFather
14-05-23, 16:49
לבד מתקינה פרטית במעבדת רכב, הדרך החוקית הנוספת שאני מכיר היא לעבור עם כל הניירת שברשותך דרך מח׳ התקינה של משרד התחבורה.יכול לפרט על שתי האפשרויות? בבקשה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.