צפייה בגרסה מלאה : המלצה על צמיגיה באזור נתניה - חדרה
שבוע טוב,
מחפש המלצה לצמיגיה מקצועית וסבלנית לאיזון גלגלים בלבד, באזור נתניה > חדרה (אפשר גם יקנעם אבל לא חושב שיש כזה).
מקווה שיגמר בזה ולא ידרש כיוון פרונט או מעבר. האוטו חזר מהמוסך אחרי טיפול והחלפת צלחות ורפידות קדמיות עם רעידות בין 80 ל100 קמ"ש.
תודה רבה, עודד
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
טייר מאסטר בתחנת דלק פז קדימה על כביש 4.
https://tire-shop-2879.business.site
בפעם האחרונה החלפתי צמיגים של הטריוס אצלם וגם איזנתי את ההיילקס שם. עשה רושם טוב.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
אמרת גם יוקנעם, אזבאמצע בין חדרה ליוקנעם - צומת בנימינה (בריניצקי)
תמיר מצמיגי OK
האיש ישר, אמין, סבלני.
(שים לב שתמיר נמצא ולא העובד שלו, שגם הוא סבלני ונעים ואפילו מדבר והמון אך פחות מקצועי)
יש לי נסיון טוב עם סופר פורנט באזור התעשיה חדרה.
צמיגיה גדולה ויש לו גם מכון פרונט אם תצטרך
תחנת הדלק דור אלון בתל יצחק.
מרחק קפיצה קטנה ממוסך מקסיקו אם צריך כיוון פרונט
צלחות סיניות במקרה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
GodsFather
24-05-23, 09:24
שבוע טוב,
מחפש המלצה לצמיגיה מקצועית וסבלנית לאיזון גלגלים בלבד, באזור נתניה > חדרה (אפשר גם יקנעם אבל לא חושב שיש כזה).
מקווה שיגמר בזה ולא ידרש כיוון פרונט או מעבר. האוטו חזר מהמוסך אחרי טיפול והחלפת צלחות ורפידות קדמיות עם רעידות בין 80 ל100 קמ"ש.
תודה רבה, עודד
Sent from my SM-G998B using Tapatalkשאלה - ולמה לא לחזור למוסך ולהגיד להם את זה? (או שהמוסך מתנער?)
Sent from my HD1903 using Tapatalk
1. תודה על ההמלצות. תמיר לא ענה לטלפון במשך שלושה ימים אז ויתרתי, בסוף נכנסתי לצמיגאי בנתניה שהומלץ ע"י המוסך המורשה של טויוטה (ראה 2)
2. חזרתי למוסך. הם טענו שזה איזון (ואז, לא באחריותם), ושאם זה לא יעבוד, הם יבדקו מה ואיך. העדפתי לנסות איזון באופן עצמאי לפני שאני נכנס להרפתקה, ובגלל זה גם זרמתי עם ההמלצה שלהם (כדי שלא יוכלו להאשים שוב את האיזון).
3. האיזון עבד, אבל אני ממש לא ממליץ על המקום. היחס היה נוראי והייתי צריך לוודא בעצמי מאיזה צד יורד כל צמיג כי הם פשוט החזירו מה שבא לאן שבא. מזל שחשבתי על זה קודם. לא נזכיר שמות.
4. הצלחות מקוריות של טויוטה.
חג שמח
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.