PDA

צפייה בגרסה מלאה : המלצה לארגז כלים בסגנון טרולי/על גלגלים

kd2
22-05-23, 03:19
שלום לכולם,

מחפש המלצה מניסיון על ארגז כלים לטכנאים שיודע "להתגלגל".
מעדיף לשלם יותר ולקבל איכות מאשר לשבור פלסטיק סיני גרוע אחרי שימוש של חודש.
הסגנון שלי הוא להשתמש בכלי הנכון לעבודה, שזה כמובן אומר יותר כלים מהממוצע, ולכן צריך מוצר גדול שיודע לקחת כמות ומשקל (גם אם בסוף זה יפוצל ל- 2 עגלות).

כמובן שהמוצר צריך לדעת להתפרק קומה קומה, בשביל:
1. העמסה ופריקה סבירה, בלי צורך בשבירת שיאים בסומו דדליפט.
2. כדי שאוכל לבחור אילו מהדברים ירדו הפעם ואת מה לא צריך לעבודה הספציפית הזאת.

אני כמובן מעדיף ממש את הדגמים שנפתחים כמו מגירה וכך ניתן לגשת להכל מבלי לפרוק את כל הקומות.

המטרה בגדול היא שירות אצל הלקוח בנוחות וגם גלגול הביתה בסוף היום (כשיהיה כוח, מניח שלא כל יום יהיה), הדרך הביתה היא שבילי קיבוץ, לא מתאים לגלגלים קטנים.

תודה
ים

shachar
22-05-23, 09:46
לא מנסיון,
ראיתי את זה https://newtools.co.il/3-tactix/

המשוטט
22-05-23, 11:10
יש לי את העגלה הימנית של כתר

פתרון של עגלה ומגרות יש למילווקי- מערכת מדהימה בעלות של כמה כליות

דוגמית רק למגרות https://newtools.co.il/milwaukee-48-22-8443-packout-3/
143664

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

גלעד .ג.
22-05-23, 14:54
יש לי שתי סטים של כתר מהדגם הבא כבר שנתיים; עובדים קשה מאוד ועמוסים מאוד.

אצלי הוספתי ברגייה לכל אחד

ממליץ בחום

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230522/40d01c408f10a8be3a226ee024a202d3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

asafk
22-05-23, 14:56
אני משתמש במה שגלעד קישר.
מוצר נהדר.

אסף.

kd2
22-05-23, 17:20
תודה לכולם.

מה שמבאס אותי בכתר זה שכל הפתיחות הן מלמעלה.
זה אומר שהכלים כל פעם יהיו all over the place.

פתרון של עגלה ומגרות יש למילווקי- מערכת מדהימה בעלות של כמה כליות

שכמובן ששמתי את עיני עליה, בודק פה אם יש חלופות או שפשוט להוריד את הראש ולשלם.
גם לא נעים לי מכללי האתיקה בענף, כל הכלים שלי מקיטה, להוציא ככה מקייס של מילוואקי ? :p

המשוטט
22-05-23, 17:51
.
גם לא נעים לי מכללי האתיקה בענף, כל הכלים שלי מקיטה, להוציא ככה מקייס של מילוואקי ? :p

ברוך בורא הרסטוליום .....[emoji12][emoji12][emoji12]

המתסכל בסיפור שהארגזים של מילווקי יוצאים מכרמיאל לארהב וחוזרים חזרה....

לא שזה היה גם אם הם היו נמכרים ישירות

ובענף אין כללי אתיקה...קיבלתי ארגז של דיוולט והמקיטה נחו שם בכיף

המשוטט
22-05-23, 18:46
https://ksp.co.il/mob/item/69132
עוד אופציה

mugi8675
22-05-23, 19:09
לי יש גרסה של טקטיק שצירף שחר שיש בה שתי מגרות מתחת לארגז העליון. מסיבי מאוד. כל הכלים הכבדים בארגז התחתון. לא מנייד אותה כמעט אז קשה להעיד את קלות ההסעה. עלה בסביבות 700 שח אם אני זוכר נכון

איל מ
22-05-23, 19:29
לי יש בעבודה עגלה של stanley. עם מגירות, ו"חיזוקי" מתכת (יותר מרגיש כמו פסי קישוט). לא הייתי ממליץ למישהו שמעיד שיש לו הרבה כלים כבדים.

סולי
22-05-23, 20:04
https://www.brandtools.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=7555

אני בזמנו בחרתי בזאת, היא הרגישה לי יותר מסיבית מהסטאנלי (נכון הגישה פחות נוחה ... אבל יש מגירות ותא עליון יחסית נגיש) .. וגם משמעותית יותר גדולה מהסטאנלי אז התמורה למחיר נראתה לי גבוהה יותר.

הבחירה נבעה גם מתוך הבנה שאין לי פינת עבודה והרכב חונה הרחק מהבית, זה היה מייאש לסחוב כלים הלוך וחזור...העגלת כלים הזו עשתה המון שכל.143676

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

kd2
22-05-23, 23:27
המתסכל בסיפור שהארגזים של מילווקי יוצאים מכרמיאל לארהב וחוזרים חזרה....

כן שמעתי על זה, קטע דפוק...

https://ksp.co.il/mob/item/69132
עוד אופציה

הגלגלים לא מתאימים להורדה מהרכב הביתה, אצל רוב נקודות העבודה מניח שיעבדו.

אני בזמנו בחרתי בזאת, היא הרגישה לי יותר מסיבית מהסטאנלי.

143676

1. יש לך כל כך הרבה נוזלים בעמדת העבודה ואף לא בירה אחת, אני לא מוכן לקבל עצות מבחור שכך נראה שיקול הדעת שלו.

2. הסטנלי גם לי הרגיש לא משהו משהו, מסכים עם מי שציין זאת פה.

תודה לכולם על התשובות.

קשה להגיד לזה לא...

https://www.youtube.com/watch?v=EqU4pCAwjo8

למישהו יש ניסיון עם המתחרה מבית דיוולט ? חברות אחרות שבמשחק ?

סולי
23-05-23, 00:46
08:00 בבוקר.... קצת קרדיט על הבקבוק זכוכית לפחות.

kd2
23-05-23, 00:56
אתה זקן כבר נו...

אני מחדד אם לא היה ברור, העגלה היא לעבודה, לא לתחביב, ולכן גם מוכן להשקיע בהתאם.

gmike
23-05-23, 01:02
Tstakשל דיוולט. יש מגוון ארגזים ו2 סוגי מגירות. הכל מתחבר אחד על השני עם קליפסים בצדדים.
גם אלו כמו המילווקי מיוצרים בארץ בכרמיאל. הפלסטיק איכותי וטיפה גמיש, יש לי ארגזים בשימוש יומיומי של כמה שנים והם כמו חדשים.
עם הגלגלים אין לי ניסיון, אני מעמיס כמה ארגזים נבחרים על עגלת קוקה קולה מתקפלת שמוחלפת מדי פעם בעקבות בלאי, או פלטת סנדוויץ עם 4 גלגלים.

kd2
23-05-23, 17:32
מחיר של דיוולט ?

Derish
27-05-23, 14:03
אני טס ונוסע עם התיק הזה כבר חמש שנים, והוא עדיין מתפקד כמו חדש: https://www.youtube.com/watch?v=1UZMVAZjjNs

אמנם הטעינה שלו עילית, אבל הפתח הרחב מאפשר גישה טובה ועם קצת שכל אפשר לסדר את הכלים בצורה נוחה לשליפה, במיוחד אם אתה רק נוסע ולא טס. לי יש את גרסת ה-14" שנרכשה ב-65 דולר, קיימת גם אחת של 18" שעולה קרוב ל-100. נמכר למיטב ידיעתי באופן בלעדי בהום דיפו, אבל אם יש לך מישהו שטס לארה"ב אפשר לבקש ממנו שיביא את זה בתור מזוודה מלאה בכל טוב, ואז לחלק את עלות המטען העודף בין חברים.

איל מ
27-05-23, 14:24
קראת מה פותש ביקש?

Derish
27-05-23, 21:01
עשרה מגיבים לפניי קראו, ועדיין לא הצליחו להמליץ לו על מוצר מתאים... אז הצעתי אלטרנטיבה שאולי הוא לא חשב עליה.

אולי הוא כן חשב עליה ופסל אותה - סבבה, לך תדע מי עוד קורא פה ונתקל בצורך דומה, אולי זה יהיה שימושי לאחד מהם.

ברוך הבא לאינטרנט.

kd2
27-05-23, 21:37
תודה.
אבל אני צריך פיתרון לכמות כלים הרבה יותר גדולה.
כמעט בהיקף של עגלת מכונאים מלאה שיורדת באתר.

בעבר לעבודות גדולות הייתי עושה את מה שאתה רואה בתמונה, אבל זה לא סידור יומיומי.
וגם האופציה לפצל בסוף לארגזים ארגזים, מאפשר לא להעמיס או להוריד באתר את מה שלא צריך.
וכמובן גם אופציה להוריד מהאוטו, מה שאתה רואה בתמונה רלוונטי רק כשהרכב יכול להיות קרוב (וכמובן שהיה מאובטח בנסיעה ולא עמד ככה).

143751

Derish
28-05-23, 12:58
במצב כזה הייתי לוקח הלוואה/מוכר כליה ומצטייד ב-Milwaukee Packout. שים לב בשניות האחרונות של הסרטון עד כמה נוח לאחסן אותם בתוך רכב מזווד ואז לפרק את המודולים הנחוצים ולהעביר אותם לעגלה:

https://www.youtube.com/watch?v=b42FYK98E50

kd2
23-07-23, 19:15
עידכון :

קניתי עגלת packout סטנדרטית של 3 ארגזים, והוספתי 3 מגירות + 2 מגירות.
הספיק לי פעם אחת לפרוק אותה ריקה מהרכב כדי להבין שזה לא מה שרציתי, ולכן החזרתי אותה לחנות שלושה ימים אחרי, ללא שימוש.

משתף אתכם במסקנות כדי שתלמדו מהם :

1. אין באמת אפשרות נוחה לסחוב את העגלה הזאת כשהיא עמוסה (2 סט מגירות + ארגז תחתון שהוא חלק מהעגלה).
בתצורה הזאת של "עגלת סבלים", המון משקל נופל עליך, וברגע שאתה מתחיל לעלות בגובה הארגזים, המנוף עושה אפקט קטלני.
זה אפילו לא נוח כשהסט ריק, אז אני לא רוצה לדמיין מה יקרה כשעמוס.
עגלת סבלים שנפתחת ל4 גלגלים, רק טיפה נמוכה יותר מאלו הנפוצות היום בשוק השילוח (גבוהות לברלינגו),
נשמע לי כמו הפיתרון הכי מתאים לזה.

2. הידית המתקפלת של העגלה לא משהו, לא רואה אותה מחזיקה לטווח הארוך כשסוחבים משקל יפה.

3. איכות המגירות, פשוט לא. הופתעתי שזה מה שמילוואקי הוציאו, נתתי להם יותר מידי קרדיט אחרי שראיתי כמה טובים הארגזים והאורגינייזרים (והם ממש טובים) ועשיתי הנחה שגויה שהאיכות הזאת המשיכה למגירות, אבל ממש ממש לא.
בחנות היה לחץ אימים כשקניתי, והקרדיט זרם במקום בדיקה מדוקדקת במקום.

4. משקל כל יחידה להעמסה.
יחידות המגירות של ה-2 וה-3, הן בפני עצמן לא קלות, אז עם כלים זה הופך לעונש. זה לא באמת מוצר בעל משקל סביר כמו שקיוויתי.
משמע צריך לחפש משהו מפוצל יותר שהוא בגודל של מגירה או קייס אחד - פר- כל יחידה שמועמסת, ולהביא פשוט יותר כאלו.
כלומר נניח אם אני רוצה 7 מגירות ציוד, זה צריך להגיע ב7 "קייסים" במשקל סביר. זה התרחיש האידיאלי.

נמשיך לחפש...

--------------------------------
נרכש ב-בראנד, מילה טובה להם על זה שלא עשו בעיות בהחזרה של המוצר.
אם אתם באים לרכוש שם, להגיע עם זמן וסבלנות כי יש שם בעיית חנייה רצינית.

איל מ
23-07-23, 19:52
אחד היתרונות שלהם זה האתר הנוח.
אני מגיע פיזית כי זה על הדרך מהבית לתל אביב, וגם כי בחלק מהזמן אני עם אופנוע.

סולי
23-07-23, 20:19
עידכון :

קניתי עגלת packout סטנדרטית של 3 ארגזים, והוספתי 3 מגירות + 2 מגירות.
הספיק לי פעם אחת לפרוק אותה ריקה מהרכב כדי להבין שזה לא מה שרציתי, ולכן החזרתי אותה לחנות שלושה ימים אחרי, ללא שימוש.

משתף אתכם במסקנות כדי שתלמדו מהם :

1. אין באמת אפשרות נוחה לסחוב את העגלה הזאת כשהיא עמוסה (2 סט מגירות + ארגז תחתון שהוא חלק מהעגלה).
בתצורה הזאת של "עגלת סבלים", המון משקל נופל עליך, וברגע שאתה מתחיל לעלות בגובה הארגזים, המנוף עושה אפקט קטלני.
זה אפילו לא נוח כשהסט ריק, אז אני לא רוצה לדמיין מה יקרה כשעמוס.
עגלת סבלים שנפתחת ל4 גלגלים, רק טיפה נמוכה יותר מאלו הנפוצות היום בשוק השילוח (גבוהות לברלינגו),
נשמע לי כמו הפיתרון הכי מתאים לזה.

2. הידית המתקפלת של העגלה לא משהו, לא רואה אותה מחזיקה לטווח הארוך כשסוחבים משקל יפה.

3. איכות המגירות, פשוט לא. הופתעתי שזה מה שמילוואקי הוציאו, נתתי להם יותר מידי קרדיט אחרי שראיתי כמה טובים הארגזים והאורגינייזרים (והם ממש טובים) ועשיתי הנחה שגויה שהאיכות הזאת המשיכה למגירות, אבל ממש ממש לא.
בחנות היה לחץ אימים כשקניתי, והקרדיט זרם במקום בדיקה מדוקדקת במקום.

4. משקל כל יחידה להעמסה.
יחידות המגירות של ה-2 וה-3, הן בפני עצמן לא קלות, אז עם כלים זה הופך לעונש. זה לא באמת מוצר בעל משקל סביר כמו שקיוויתי.
משמע צריך לחפש משהו מפוצל יותר שהוא בגודל של מגירה או קייס אחד - פר- כל יחידה שמועמסת, ולהביא פשוט יותר כאלו.
כלומר נניח אם אני רוצה 7 מגירות ציוד, זה צריך להגיע ב7 "קייסים" במשקל סביר. זה התרחיש האידיאלי.

נמשיך לחפש...

--------------------------------
נרכש ב-בראנד, מילה טובה להם על זה שלא עשו בעיות בהחזרה של המוצר.
אם אתם באים לרכוש שם, להגיע עם זמן וסבלנות כי יש שם בעיית חנייה רצינית.פעם הבאה תבוא להחנות אצלי, לפחות לקפה!

גלעד .ג.
23-07-23, 20:42
תבדוק את האופציה של כתר פרו, אני עובד איתם ביומיום

מוטי ג.
23-07-23, 20:57
אני לא מבין למה אתה צריך להוציא מהרכב כ"כ הרבה כלים.

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

kd2
24-07-23, 00:06
אני לא מבין למה אתה צריך להוציא מהרכב כ"כ הרבה כלים.

הצורך הוא בין 30% בעבודות קטנות, ל110% בגדולות.

ותאכלס הסיבה היא שאני עושה הכל, וואן מן שואו.
אני גם המתכנן בסוליד, גם הרתך, גם המתקין, גם החרט, ואפילו גם המתכנת של המערכת.
אז הכלים שלי מאוד מגוונים.

היה נראה לי שהמערכת הזאת יכולה יחסית לחקות ברמה טובה את מה שאתה יכול לראות בתמונה עם הברלינגו. רק נייד יותר.
ולמדתי לקח שזה לא בדיוק המצב.
שווה להעביר את הניסיון הזה הלאה למתלבטים עתידיים.

אני מעדיף לסחוב 15 קייסים כאלו לכל לקוח ולרדת עם מה שצריך, מאשר לעבוד עקום.
ככה אני גם נהנה ממה שאני עושה, זאת חשיבה שהרבה בעלי מקצוע בארץ לא שותפים לה.

חשיבה של - אתה כל היום עובד עם הכלים האלו !
תקנה את מערכת האיחסון הכי בת ז!ונה שיש בתקציב שפוי ותהנה כל רגע, למה לא ?

kd2
24-07-23, 00:20
פעם הבאה תבוא להחנות אצלי, לפחות לקפה!

איכשהו יש לי הרגשה שזה בסוף יעלה לי יותר...

תבדוק את האופציה של כתר פרו, אני עובד איתם ביומיום

זה תאכלס אותו הרעיון, רק זול יותר, שזה גם משהו, אבל זה לא משנה כל כך את צורת העבודה.

במילוואקי סט של מגירות עולה משהו כמו 1100 שקל, ואז כשאתה מקבל מגירות לא רציניות, זה מבאס.
אז בכתר לפחות שילמת זול וקיבלת זול, ואם תהרוס, תחליף בפחות.
תודה.

סולי
24-07-23, 01:14
אם לא תנסה לא תדע...
בכל אופן אני בעד ארגזים לפי נושאים.

Derish
27-07-23, 11:28
משתף אתכם במסקנות כדי שתלמדו מהם
מצער לשמוע את זה (במיוחד לגבי האיכות). תודה על השיתוף.

kd2
27-07-23, 22:19
מצער במיוחד כי היה להם לוק של מיליון דולר.
אני מניח שתצא לזה גרסת 2.0 יותר מוצלחת.

גלעד .ג.
28-07-23, 08:26
איכשהו יש לי הרגשה שזה בסוף יעלה לי יותר...

זה תאכלס אותו הרעיון, רק זול יותר, שזה גם משהו, אבל זה לא משנה כל כך את צורת העבודה.

במילוואקי סט של מגירות עולה משהו כמו 1100 שקל, ואז כשאתה מקבל מגירות לא רציניות, זה מבאס.
אז בכתר לפחות שילמת זול וקיבלת זול, ואם תהרוס, תחליף בפחות.
תודה.

לא מזמן שמעתי שאת הארגזים של מילוואקי מייצרים בכתר ישראל...

לא מאומת אך שמעתי זאת ממספר מקורות...

asafk
28-07-23, 13:38
מעצמת ארגזי כלים.
מפעלי הארגזים של קבוצת סטנלי בלק אנד דקר על כל מותגיהם (דוולט.. אירווין) נמצאים בכרמיאל ומגדל העמק (למרות שהבנתי שעומדים לסגור אותם) על בסיס מה שהיה פעם צאג עם הטכנולוגיה שלהם, וכתר מייצרים לכמה מותגים בינלאומיים )רידג'יד) אחרים על בסיס הטכנולוגיה הייחודית של כתר - אני לא יודע אם מילווקי ביניהם או לא. )אם כי הסדרה הבסיסית של פאקאאוט וסדרה 77 דומים דמיון מפתיע לארגזים של כתר)

לכן אני בעד לקנות כחול לבן בתחום הזה אם מוצאים מוצר מתאים.

אסף.

asafk
28-07-23, 15:29
אני חוזר להודעה המקורית ומתחיל מהתחלה.

בניתי כמה וכמה רכבי שירות לאורך השנים. בגדול זה מתחלק לשתי קטגוריות -
הראשונה היא שהאיחסון מחובר לרכב. כלומר אתה חונה מספיק קרוב מוציא רק את מה שצריך. האוטו הוא ארגז הכלים. יש לזה וריאציה שבה אתה חונה טיפה יותר רחוק ואז יש לך ארגז נייד עם גלגלים שהוא הדבר הראשון שאתה פורק מהרכב, מניח בו את הכלים שצריך וניגש לעבודה. עוד וריאציה כוללת נוסף לאיחסון הכללי גם איחסון לתת-ארגזים נושאיים למשל ערכת צנרת גז או ערכת מיזוג אויר או ארגז של מברגה עם האביזרים שלה.
השני הוא רכב ערום וכל הציוד בארגזים ניידים. הטעות המקובלת היא לצפות שכל עגלת הכלים תצא ותיכנס כל פעם. זה כבד. זה מסורבל. זה לא נוח ובסופו של יום גורם ליותר בלאגן מסדר. במקרים האלה הפתרונות הטובים מתבססים על עגלה אחת שיוצרת ראשונה מהאוטו ועליה מניחים ארגזים שמראש מסודרים באוטו לפי נושאים. ארגז מכונאות 'כלים גדולים' ארגז מכונאות עדינה, ארגז ציוד של צנרת וכן הלאה. הארגזי כלים שמתחברים זה לזה מצויינים לשימוש הזה וגם קל יחסית לעגן אותם ברכב מאחור.

לדעתי ואם הבנתי אותך נכון מה שמתאים לך זה דווקא הראשון - הרכב הוא ארגז הכלים ולא במקרה רוב רכבי השירות המושקעים נראים ככה. גם תשים לב למה שכתבתי לגבי ארגז נייד שאתה מוציא ואיתו ניגש למכונה עם תכולה מתאימה לעבודה .
מה שאתה מחפש - ארגז שהוא גם מודולרי גם מתאים לאיחסון ברכב גם מתאים לניוד וגם מכיל הכל - לא קיים כי אם הוא היה קיים זה היה במשקל שהופך אותו ללא שימושי.

אסף.

מיכה100
28-07-23, 17:09
אולי זה הזמן הנכון לשים את זה כאן:
144360

kd2
28-07-23, 18:06
אסף נתת סקירה טובה, אבל המסקנה אליה הגעתי קצת אחרת מהאופציות שהצעת.

אם המוצר היה יחידה של מגירה אחת, כך שהוא מספיק קל לפריקה וטעינה, וגם מאפשר גישה כשהארגזים נערמים - הוא היה מושלם.
וכמובן המגירה צריכה להיות טובה ועמידה לעבודה בשטח, אני מרגיש שאלו הקיימות ישברו מהר.
הן בטח לא שוות את המחיר, כ3600 שקל לסט השלם.

תוסיף למה שהצעתי עגלה קומפקטית יחסית שהיא דו מצבית וזה נראה לי האידיאל.

למילוואקי יש מוצר שהוא בסיס עם 4 גלגלים, אבל לו יהיה חיסרון משמעותי כשהמשטח לא ממש קל לתנועה.
לכן אני מדבר על שילוב.
מציע להתנסות בלקחת עגלת פאקאאוט כזאת ריקה למשך איזה 30-40 מטר כדי להבין בדיוק על מה אני מדבר.
ב2 גלגלים זה ממש כבד.

לזווד את האוטו בעדיפות שניה אצלי כרגע, לרוב הוא כל כך רחוק מהמכונה שאני מטפל בה, שזה משני.

לגבי ייצור בכרמיאל, מה שאמרו נכון.
אני צריך לשחק יותר לעומק עם המוצרים של כתר כדי להבין אם זה משהו ממש דומה, עכשיו שאני מכיר את המתחרה הבכיר.
בכל אופן הם לא מציעים את הסטאפ שאני מפנטז עליו, אז אני ממשיך לחפש ובינתיים מתנייד עם ארגזי כלים "רגילים".

תודה

asafk
28-07-23, 18:25
כל הארגזים כלים מהסוג הזה הם עם גלגלים קטנים מדי.
אתה צריך קודם כל עגלה נורמלית עם גלגלים גדולים - עגלת סבלים או דולי עם ידית.
משם תתחיל כלפי מעלה.
ועכשיו כשהבנתי שאתה חונה רחוק מהמכונה - אז ארגזי כלים לפי סוג העבודה, כאלה שאפשר לערום בקלות על אותה עגלה ממקום, ולא פחות חשוב עיגונים טובים ברכב .
אני עדיין חושב שלא תמצא משהו שיהיה כזה שאפשר לפרוק הכל מהאוטו ולשנע בקלות.

עוד טיפ שקיבלתי ממישהו שעזרתי לו עם רכב מהטיפוס הזה של מגוון ארגזי כלים למגוון עבודות - יש כמה פריטים שאתה צריך בכל ארגז כלים. במקרה שלו היה מדובר על קליבר ועוד איזשהו גאדג'ט ייעודי (לאנשים שמפרקים ומרכיבים רובים ומקלעים אני לא מבין בזה) שהיה ממש בכל אחד מהארגזים כך שלא משנה אם הולכים לתקן ציוד כזה או כזה - במקרה שלך אם אתה יוצא לעבודת חשמל או גז (נגיד) - לא תצטרך לחזור לאוטו בשביל טוש או איזולירבנד.

אסף.

מוטי ג.
29-07-23, 01:05
אם אפשר להציע משהו שלא מתחום ארגזי הכלים,
עגלת דולי 2 גלגלים מאלומיניום, משהו כזה:

https://www.elegant-car.co.il/p/%d7%a2%d7%92%d7%9c%d7%aa_%d7%9e%d7%a9%d7 %90_%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%a0 %d7%99%d7%95%d7%9d_%d7%aa%d7%9c%d7%aa_%d 7%9e%d7%a6%d7%91%d7%99_3PRO_%d7%94%d7%a8 %d7%9e%d7%94_350_%d7%a7%d7%92

ותשלים עם ארגזי פלסטיק, כנס לקיבוץ הקרוב שיש לו מפעל פלסטיק ותבקש לקנות רב"שים, הם בד"כ חזקים מאוד, עם יכולת הערמה, ידיות חזקות בצדדים, אפשרות קשירה וכו.
חסרון, לרוב אין מכסה
כזה:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230728/f0eebc494e9455c17097ed974a55f304.jpg

-->