PDA

צפייה בגרסה מלאה : (הועבר) רקסטון או טרייטון

Eitan Michaeli
04-06-23, 21:57
הי
מודע לכך שההתלבטות קצת מוזרה
מעוניין לרכוש רכב שטח ( כרגע נוהג בדאסטר 4*4 )
בעלות של 100 עד 120
הייתי נעול על רקסטון ואז על טנדר ואז חזרתי לרקסטון
בקיצור לא סגור על עצמי מה מתאים לי
המטרה היא טיולים ברמה שאני עושה היום עם הדאסטר רק בנוחות יותר גדולה ( אוטומט, הילוך כוח )

אם ארכוש רקסטון אז זה יהיה הרכב שישמש אותי ביום יום ( בעיקר נסיעות בכביש החוף כ 60 קילומטר ביום ) + טיולים בסופש ( בערך פעם בחודש )

אם ארכוש טרייטון ( כי טויוטה לא בתקציב ) אז ההתלבטות עם בכלל לרכוש אותו רק לרכב טיולים , ובמשך השבוע להתנייד עם רכב קטן, או להשתמש בו גם כרכב יום יומי

מצטער על החפירה

אשמח לחוכמת ההמונים, מה היתה הבחירה שלכם, ואולי הצעה לאופציה נוספת

Sent from my CPH2211 using Tapatalk

DrunkMice
04-06-23, 22:23
בתור בעלים של רקסטון אני יכול להמליץ עליו בחום, בתקציב הזה מדובר בדור 3 אולי דור 4, צריך לשמור בצד סכום ליישור קו ושיפורים אחרי הקנייה.

אם אתה נוסע 60 קילומטר ביום קח בחשבון שיש לזה עלויות גם בדלק (רכב מדוגם עם הגבהה/צמיגי שטח ועוד תבנה על 1:7.5, רכב שבילים+ עם צמיגי כביש יכול להגיע גם ל 1:11-12) וגם בתחזוקה.

הרקסטון בהקשר הזה הוא רכב מאוד נוח גם בשטח וגם בכביש, עם הילוך כח ומסוגל לעשות גם מסלולים טכניים.

Sent from my SM-A536E using Tapatalk

נמרוד
04-06-23, 22:31
איתן, מה מבחינתך מונע מטרייטון, להבדיל מרקסטון, להיות רכב יומיומי?

Eitan Michaeli
04-06-23, 22:52
טנדר בתחושה שלי פחות נוח ( בעבר הרחוק נהגתי על טנדרים ישנים אז אין לי ממש רפרנס ), בכל זאת עלים מאחור
טרייטון שנת 2016 דגם דאקר סביבת הנהג נראית דיי מודרנית ( מרגיש כמו רכב פרייבט )
בנוסף יש עלויות החזקה גבוהות ( במידה ואחזיק גם רכב קטן )
לכן ההתלבטות

ishc
04-06-23, 22:53
טריטון אוט' משלושה חברים שהחזיקו כזה כרכב עבודה זה רכב שנוטה להתחממות.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Eitan Michaeli
05-06-23, 08:12
טריטון אוט' משלושה חברים שהחזיקו כזה כרכב עבודה זה רכב שנוטה להתחממות.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalkנוטה להתחממות תחת עומס או בכלל ?
חשבתי שזה היה בעיקר במגנום

ishc
05-06-23, 09:29
תחת עומס מסויים כמובן.
הבלוק בטריטון 2015 ומעלה שונה מה-4D56 שהיה במגנום. יש הרבה ביקורות שליליות על המנוע והגירים של הדגם הזה כולל הידני 6 הילוכים. אני נמנעתי מהדגם הזה בעבר שחיפשתי טנדר מיצובישי.
לגבי הדגם החדש יותר אין לי מושג.
בהאנטר (שדווקא שם זה כן 4D56) יש נטייה להתחממות רק בדגם האוט'. הידני מניסיון אישי של נהיגת שטח גם בדרום הרמה בקיץ הוא מצויין.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

אייל
05-06-23, 10:42
מה שמשותף לשני הכלים האלו הוא הסיומת של השם שלהם... מדובר בשני דברים די שונים.
הרקסטון הרבה הרבה יותר נוח, יותר אנושי ויותר נעים מבחינת איכות הנסיעה.
הטרייטון של 2016 הוא רכב קשה, קופצני ודי חובט בגב. אם אתה מתכנן על רכב יום יום לנסיעות ארוכות חפש אחד שעבר שדרוג מתלים או שמור סכום בצד לזה.
עד לפני שנה היה ברשותי טרייטון 2016 (ליסינג) משך כ-4 שנים וסביב 45,000 לשנה. לא היו לו בעיות התחממות או תקלות מיוחדות.
אני די סבלתי מהגב בתקופת הטרייטון אבל בגלל שהיה בליסינג החלפת מתלים לא באה בחשבון.

בהשוואה בשטח הטרייטון רכב עביר יותר מהרקסטון ואם מדובר על טיולים של יותר מיומיים אז טנדר הוא האופצייה היותר מהנה.

Eitan Michaeli
05-06-23, 14:55
מה שמשותף לשני הכלים האלו הוא הסיומת של השם שלהם... מדובר בשני דברים די שונים.
הרקסטון הרבה הרבה יותר נוח, יותר אנושי ויותר נעים מבחינת איכות הנסיעה.
הטרייטון של 2016 הוא רכב קשה, קופצני ודי חובט בגב. אם אתה מתכנן על רכב יום יום לנסיעות ארוכות חפש אחד שעבר שדרוג מתלים או שמור סכום בצד לזה.
עד לפני שנה היה ברשותי טרייטון 2016 (ליסינג) משך כ-4 שנים וסביב 45,000 לשנה. לא היו לו בעיות התחממות או תקלות מיוחדות.
אני די סבלתי מהגב בתקופת הטרייטון אבל בגלל שהיה בליסינג החלפת מתלים לא באה בחשבון.

בהשוואה בשטח הטרייטון רכב עביר יותר מהרקסטון ואם מדובר על טיולים של יותר מיומיים אז טנדר הוא האופצייה היותר מהנה.תודה
כמובן שרכב (רקסטון או טרייטון ) יעבור הגבהה אם לא ירכש אחד מוגבה
היה לגיסי האנטר במשך 9 שנים ולא היו בעיות של התחממות

האם אופציה של ניסן נבארה היא אופציה טובה יותר ?

ishc
05-06-23, 17:37
טרייטון 2015+ והאנטר עד 2015 זה מנוע וגירים שונים.
אבל בכללי, לרכבי מיצובישי אוט' יש נטיית התחממות באוט' ולכן הייתי דבק בידני.
לגבי הניסאן, שחיפשתי טנדר הוא היה אופציה אבל העדפתי ידני וניסאן ידני זו חיה נדירה + אין לו נעילה ולכן המיצובישי היה עדיף.

-->