צפייה בגרסה מלאה : פודקאסט שבילים #9 עם ערן היימס מנהל מרחב ערבה ברט"ג
הם מראינים שם את ערן היימס, מנהל מרחב ערבה ברשות הטבע והגנים
יואב מספר על התקלות שהייתה לו עם פקח יחסית חדש בנחל חצצון
עם הפקח הצעיר הזה כבר הספקתי לריב פעמיים, תקחו בחשבון שהוא ממציא חוקים ותקנות..
https://shvilim.co.il/4x4-podcast/
דור,
תציע כותרת טובה יותר כי "הפודקאסט האחרון" זה מושג שתלוי בנקודת הזמן שבה אתה קורא את ההודעה ואם אני מבין נכון השרשור הזה הוא על בעיה של פקח צעיר שממציא תקנות?
אני אערוך את הכותרת לפי מה שתציע :)
boaz avrahami
11-06-23, 11:17
״רטג: אנחנו לא שונאים ג׳יפים״…
חסר שם לדעתי המשך המשפט: אנחנו שונאים ג׳יפאים [emoji41]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
דור,
תציע כותרת טובה יותר כי "הפודקאסט האחרון" זה מושג שתלוי בנקודת הזמן שבה אתה קורא את ההודעה ואם אני מבין נכון השרשור הזה הוא על בעיה של פקח צעיר שממציא תקנות?
אני אערוך את הכותרת לפי מה שתציע :)
הפודקסט של שבילים שבו מארחים את ערן היימס, מנהל מרחב ערבה ברשות הטבע והגנים
לגבי הפקח :
השביל האדום שיוצא ממצוקי דרגות לאלמוג לא תמיד צמוד לסימון האמיתי של השמורה,
התמקמתי כ 300 מטר מזרחית לשביל על גבול השמורה אבל לא בתוכה, הוא ניסה לשכנע אותי שהעמודים החדשים שהוא שם הם גבול השמורה ולא מה שמסומן במפה..
מצפה ה 0 בעליה למצוקי דרגות נסגר בשער ע"י הרט"ג , נכנסנו ברגל עם הכיסאות לשבת,
הוא טען שגם זה אסור כי זה שמורה בשימור..
ראיון די קשה לשמיעה, הבחור מרט"ג משדר תחושת אני ואפסי עוד.
שאלת השאלות שנידונה היא נטיית הרט"ג לסגור שבילים וחבלי ארץ ללא שום ביקורת או יכולת השפעה של הציבור.
התשובה שניתנה היא שרט"ג מפרסמים או מתכוונים לפרסם סגירות עתידיות כאלה באתר שלהם לשם השקיפות.
לא ברור מה מנגנון ההתנגדות של הציבור ומי לוקח את ההחלטה - כלומר ברור, הם יחליטו בחסדם.
חבל שלא לחצו אותו יותר על הסיבות לסגירת צירים מרכזיים כמו מעלה שגיא, עמק חרוז ונחל שורק.
לי קפץ לאוזן ה"פיצ'ר" החדש של הרשמה אצל הרט"ג לפני טיול...הוא עטף את זה בסוג של "ממתק" של אפשרות לנסיעה בשביל שעדיין לא סומן.
אני שמעתי בין השורות את הרעיון של הרשמה, וזה רעיון רע מאד.
אמת.
בחו"ל אגב, זה נהוג ומקובל.
דווקא בגלל שזה נוהל מקובל בכמה מקומות בחו"ל (שבהם השטח סגור באופן מוחלט ללא פרמיט!) אני חושד ב"פיצ'ר".
מבחינת הרט"ג זה יהיה הפתרון המושלם, הכל מותר, רק תרשם ותשלם... לא נרשמת? עבריין, לא שילמת עבור פרמיט? עבריין, פרמיט עבור תא שטח x ואתה בתא y, עבריין.
התשלום כולל 'דרך שאינה דרך' ?
אסף.
הקשבתי בקשב רב והבנתי שהפיילוט כרגע הוא רק עבור טיולי הליכה ולא טיולים רכובים.
אני טועה?
Sent from my IN2013 using Tapatalk
אני טועה?
2 מסלולים, קטע של דרך הבשמים, ממחמל לעבדת, ובקעת ארדון לנקרות (שביל ישן, שאפילו היה רכוב, ונסגר מזמן)
אני טועה?
אתה לא טועה.
מה שהחבר י.מנדל אומר הוא שזה עלול להיות פרומו למציאות עתידית קודרת.
להמחשה, אנקדוטה:
באיד מטיולי בעולם רציתי לטייל עם אשתי לעתיד בקטע מסוים משביל יפה בדרא"פ. הבחורה במודיעין אמרה שצריך להרשם כדי לעשות את הטרק הנ"ל. אין בעיה, השבתי בתמימות, איפה נרשמים?
מצחיקול , היתה התשובה, יש רשימת המתנה. צריך להירשם כמה חודשים מראש. (יש מקומות שאף שנה).
אני טועה?
Sent from my IN2013 using Tapatalkכרגע. זה רק פיילוט. כנראה בעתיד יכלול את סוגי הטיולים (רגלי, רכוב, סוסים וכו)
לגבי דרכים לא מסומנות, לא. לפי מה שנאמר בפודקסט אתה מקבל מסלול דיגיטלי ומטייל על פיו.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.