צפייה בגרסה מלאה : החלפה לצמיגים רחבים יותר + הגבהה
הי:cool:
יש לי דייהטסו טריוס 2005, צמיגים 205/70R15 כביש.
אני מעוניין להחליף את הצמיגים, לצמיגי שטח רחבים כמה שיותר, + לעשות הגבהה, כמה שאפשר..
- מהו הצמיג הרחב ביותר שאני יכול לשים באוטו הזה?
- מהו הגובה המקסימלי שאפשר להגביה אותו?
מחירים?
תודה
GodsFather
21-06-23, 22:24
חוקי או לא חוקי?
יש צמיגי שטח מלא במידה שלך. ואפשר לעלות ל235/75/15 אבל יהיו לכך השלכות על ביצועים, וכמובן סוגיית החוק אם היא מעניינת.
קיט הגבהה אני לא מכיר, מניח שיש. נחכה לבעלי נסיון.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
מה ההבדל בעצם בין החוקי ללא חוקי?
אתה מתכוון שזה יהיה שונה ממה שברשיון רכב?
בכל מקרה, עשיתי לו טסט עכשיו, אז יש לי שנה שלמה של שקט:p
השלכות על הביצועים, מה הכוונה? , שהצמיג יהיה כבד יותר, = צריכת הדלק תגדל?
GodsFather
22-06-23, 08:09
אין לך שנה של שקט אם השוטר עוצר אותך לביקורת / או אם הרכב משתתף בתאונת דרכים. תקרא בפורום הזה הררים של טקסט שנכתב.
במיוחד אם הגלגלים בולטים מרוחב הרכב ומושכים תשומת לב.
יש מי שמחזיק סט נוסף לשטח ומחליף בין לבין. פתרון ביניים לצמצם סיכויים וסיכונים. הבחירה בידייך.
השלכות על ביצועים - המנוע, הגיר, ציריות, דיפרנציאלים, הם לא בנויים לתוספת המשקל. גם ההיגוי לא. יכול להיות שזה יהיה זניח עבורך, אבל בסוף הברזל משלם ויקרוס ולרוב בדיוק מתי שלא מתאים.
שלא תבין לא נכון, יש מצב שזה יהיה אחלה בשבילך והרבה משפרים בדיוק את הנקודות האלה. אבל תבין למה אתה נכנס כדי להיות מוכן לתרחישים.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
אם הנושא החוקי אינו מעניין אותך, אפשר לבצע שינויי מבנה בכל רכב הכוללים שינויים שונים במתלים, בזרועות שימוש בספייסרים, שינויי זוויות, הרחקת גלגלים ועוד אינספור רעיונות.
אבל:
1. במקרים אלו אין משמעות לשאלה שלך על מחירי הצמיגים (ההוצאות הגדולות יהיו בהתאמות הנדרשות בשאר הרכיבים)
2. יהיה יותר פשוט להחליף רכב ולהתקדם לרכב שטח טבעי יותר...
יונימוג אדום
22-06-23, 20:48
תחליף לצמיגי מקסיס טרפאדור 8060 במידה החוקית .
זהו צמיג שטח מלא אשר מתנהג על הכביש כמו מציג 50/50 .
יש לו אחיזה טובה גם בכביש רטוב והוא יותר גדול פיזית ממה שמורכב כיום .
אילן
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.