PDA

צפייה בגרסה מלאה : הגיפ שלי CJ7 שנת 82 מוזרק עם בעיה שלא מצליח להיפטר ממנה .... צריך עזרה....

KHOURY
24-06-23, 18:06
הגיפ cj7 מוזרק שנת 82 , מניע אחרי החלפת מחשב , אבל לא סוחב .. החלפתי מפלג ומשאבת דלק וחוטי הצתה וגם את הפלגים ועוד באותה בעיה , מגמגם בהתחלה אחרי זה מתייצב והמנוע עובד חלק אבל לא סוחב.....
הערה חשובה מאוד : כשאני מניע בבוקר ואחרי גמגום קטן והמנוע מתייצב , מנסה לעשות נסיעה קטנה , מדובר בכמה מטרים , הוא נוסע חלק כמו שעון , ואז מתחיל לגמגם ולכבות ....
בסרק אני נותן גז לא מגמגם וללא שום בעיה , רק בנסיעה זה קורה !!

asafk
24-06-23, 18:21
אני מחזיר אותך לבסיס. כדי להבין מה הכיוון המאוד כללי לבעיה אני מודד ואקום.
זה נותן כיוון כללי כאמור לפני שמתחילים לחפש בעיית דלק או הצתה.

אסף.

boaz avrahami
24-06-23, 23:15
סיקרנת.
תוכל לפרט כיצד ומה אתה לומד מזה?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

asafk
24-06-23, 23:28
סתם נותן דוגמה - סרק לא יציב - תוכל לראות מייד אם זה תוצאה של משיכת אויר כי הואקום נמוך.
או גמגום בהאמצה - שוב, ואקום נמוך מדי אומר שיש משיכת אויר ולכן נכנס אויר לא מדוד והמחשב לא נותן מספיק דלק.
(וזה יכול להיות בסוף משהו שטותי כמו חד כיווני של מגבר בלם, או הידוק לא מספיק של סעפת) קריאה אחרת אומרת לי שתזמון ההצתה מפגר מעט.
נתתי דוגמאות אבל יש הרבה מה ללמוד מקריאה כזו שהיא עבורי פעולת איבחון ראשונית.

אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230624/9048258eab9986db9983d072b1b084f2.gif

נדב42
25-06-23, 09:27
אחד ההבדלים בין התנהגות המנוע בעמידה במקום לבין התחלת נסיעה הוא תנועת המנוע על התושבות. אם יש סדק בתעלת אוויר אחרי חיישן כמות האוויר, הוא ייפתח יותר בעת התחלת נסיעה וישגע את המערכת.

היתה לי התופעה הזו בדיוק לפני מספר שנים, אמנם רכב ומנוע אחרים, אבל עם הזרקה פשוטה, ובדיוק הסימפטומים שאתה מתאר.

החשוד הבא באותו הסגנון: צינורות וואקום

ואם אתה לא מוצא כאלו, ההמלצה שלי היא לפנות לערן המסוקס שמכיר היטב את המנוע הספציפי, ומנוסה באבחון בעיות במערכות הזרקה, גם על CJ.

052-3732306

-->