PDA

צפייה בגרסה מלאה : בגי״ה - מטבח חוץ טיפים

ברק לוי1
30-07-23, 22:08
מטבח חוץ קומפלט גריל, כיור, כירה, משטח ומקרר קטן. מתוכנן לעמוד במרפסת גדולה, חלק מהזמן בשמש ישירה (פונה מזרח)

טיפים? ממה להזהר? סדר גודל מחיר של משהו איכותי מספיק? אשמח לשמוע

Sent from my iPhone using Tapatalk

סולי
30-07-23, 22:41
אני גם מתכנן משהו דומה, מקורה אבל עם מפנה מערבי.. גם לא יהיה נעים עם השמש.

אני מאוד מוגבל במקום (מה חדש) ... אורך המטבח הוא בקושי 3מטר.. את נושא הכירה שוקל לפתור עם כירת אינדוקציה ניידת פשוטה שתשב בארון ותשלף בעת הצורך.

זה עובד אחלה עם מחבתות ברזל יצוק.. ולא תופס משטח עבודה באופן קבוע.

גם לגבי טאבון שאנימאוד רוצה .. שוקל על משהו קומפקטי שישב בארון ויצא עפ הצורך.

מנגל כיור ומקרר בעיקרון.

את עניין השמש הקשה אני מחפש לפתור עם נטיעת עצים ואולי זיפטראק, צלון שנפתח עפ צורך על הדופן המערבית של הפרגולה.

בכל מקרה, עוקב (:

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

נדב ש.
30-07-23, 23:02
מטבח חוץ קומפלט גריל, כיור, כירה, משטח ומקרר קטן. מתוכנן לעמוד במרפסת גדולה, חלק מהזמן בשמש ישירה (פונה מזרח)

טיפים? ממה להזהר? סדר גודל מחיר של משהו איכותי מספיק? אשמח לשמוע

להיזהר מהשמש... כמעט כל מטבח חוץ יעודי הוא מנירוסטה, ונירוסטה בשמש ישירה נוטה לרתוח ברמה שאי אפשר לשים יד.
חוץ מיזה שלא נעים לבשל בשמש...
תהיה חייב הצללה מסוג כלשהו לדעתי.

סולי
30-07-23, 23:08
אני חושב שמצבו עוד סביר.. בדכ את המטבח חוץ מפעילים אחהצ...

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

ברק לוי1
31-07-23, 07:57
להיזהר מהשמש... כמעט כל מטבח חוץ יעודי הוא מנירוסטה, ונירוסטה בשמש ישירה נוטה לרתוח ברמה שאי אפשר לשים יד.
חוץ מיזה שלא נעים לבשל בשמש...
תהיה חייב הצללה מסוג כלשהו לדעתי.

משעות אחה״צ מוצל מאוד, פחות מוטרד מהשמש שתפריע לעבוד, אלא שתחרב ותפגע במטבח + מקרר חשוף.

ראיתי מטבחים כמו mister grill אולי מותג מדבקה כלשהו ב 10,000 שח מטבח קומפלט, ויש ב 20,000 צפונה.

מחפש משהו עמיד, איכותי, לא חייב להיות הכי חתיך בשכונה.

Pageup
31-07-23, 09:31
לא אמרת כמה אורך יש לך, אבל אני לא הייתי מוותר על טאבון גם אם זה על חשבון הכירה. זה לא רק הלחם/פיצה זה גם בשר וירקות. בסוף כירה אתה יכול להחליף בפלאנצ'ה והכיריים במטבח. מעשנה בבניין עם קומות זה לא תמיד ארוע שעובר חלק לשכנים ולא כולם מתחברים לטעם וה"מאמץ" ולכן לא הוספתי גם אותה.

ברק לוי1
02-08-23, 17:59
מדובר במרפסת גג גדולה 70 מ״ר, איזור המטבח סביב אורך של 3.5מ׳ , מוגבל בעיקר בתקציב ונורמליות (לא מחפש הכי גדול הכי מרשים)

מעניינת ההמלצה לטאבון. יש דגמים/תמונות של משהו מומלץ

ברק לוי1
03-01-24, 21:11
מדובר במרפסת גג גדולה 70 מ״ר, איזור המטבח סביב אורך של 3.5מ׳ , מוגבל בעיקר בתקציב ונורמליות (לא מחפש הכי גדול הכי מרשים)

מעניינת ההמלצה לטאבון. יש דגמים/תמונות של משהו מומלץ

אז חגים ואח״כ מלחמה והראש במקום אחר, נושא המטבח נזנח.

חזרתי השבוע לחפש;
מטבחי מדבקה עד קולמן סביב 10-12 א״ש. לא מאוד מרשימים, חלק ממי שדיברתי איתו מחפשים לשדרג אחרי 2-3 שנים. פה ושם יש יד שניה סביב 5-8.

מטבחים איכותיים יותר מודולריים (כרמל דיירקט מוכרים לדוגמא) סביב 20-22 א״ש.

מטבחים בנויים בהתאמה אישית 35 וצפונה [emoji51][emoji51]. לא על הפרק.

mugi8675
03-01-24, 22:55
לכתר יש מטבח חוץ עם כור ומשטח נירוסטה שמחזיק מעמד יפה. הטאבון בכלל נמצא רוב הזמן במחסן ליד, טבון של אוני בן כחמש שנים עם שני מבערים: פלט וגז). אבל תכנן מראש: נקודת מים, גז, חשמל. אצלנו זה נתיק, כלומר נקודת גז עם ברז וחיבור מהיר לונטיל, ברז לסגירה של המים לכיור (בכיור ברז מתקפל של אוניה/מוטורהום מעלי אקספרס על מנת שנוכל לכסות) . המטבח מכוסה רוב הזמן עם שימשונית שתפרתי בבאקה אל גרביה עם ריצ׳רצי׳ם לפתיחה/סגירה מהירה. יש לנו דק ענק שמחובר למבנה והמטבח משמש באמת רק בזמן טאבון/מנגל.
.

-->