צפייה בגרסה מלאה : סאונד בר לסלון. מה הולך היום?
שלום לכולם.
עברתי דירה לאחרונה. בדירה הקודמת היה סטריאו של פעם. רסיבר ימאהה עם 5 רמקולים, cd והרבה דיסקים.
כיום, רוב המוזיקה שאנחנו צורכים מגיעה מהפלאפון.
אני רוצה כלי שיאפשר לשמוע מוזיקה מהפלאפון ומהcd ולא יצריך את כל הרמקולים מסביב.
כנראה שאני צריך סאונד בר.
היום בקרתי בmorel בנס ציונה. יש להם דגם אחד. תוצרת סין.
https://www.morelisrael.co.il/?product=soundhall1-soundbar
האם סאונד בר יתאים לצרכים שהגדרתי?
אם כן, לגבי morel, המותג מוכר? מוצלח?
יש המלצה טובה אחרת באיזור המחיר של 2500~ ומטה?
תודה
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
במחיר הזה, תבדוק את הרמקולים של סונוס.
boaz avrahami
03-09-23, 17:05
אני החלפתי רסיבר ימאהה RXV1500, ושקלתי סאונד בר כי אישתי לא מתה על ששת הרמקולים.
אחרי ששמעתי בחנויות סאנדבר זה נגמר ברסיבר ימאהה דור אחרון עם אותם רמקולים.
לרסיבר יש בלוטות ו wi fi וגם אני מזרים המון תוכן ולא רק מוזיקה מהניידים.
בקיצור, לך תשמע סאונדבר לפני שאתה שם על זה כסף.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
במחיר הזה, תבדוק את הרמקולים של סונוס.
מה שהוא אמר
סאונד בר נועד לדמות צליל היקפי בסרטים (אפקטים מסביב כמו יריות וכו') על ידי הקרנת הקול לקירות והשבת גלי הקול. כדי שסאונד בר יהיה אפקטיבי לרוב מחייב שילוב של סאב וופר.
סאונד בר לא אידאלי לשמיעת מוזיקה אבל בהחלט ניתן.
השאלה מה הצרכים האם לרוב שומע מוזיקה או לרוב סרטים? אם הדגש על מוזיקה אז זוג רמקולים מוגברים ואלחוטיים יעשו את העבודה ויישמעו ממש טוב גם בסרטים.
פחות מתלהב מסונוס - רמקולים לא רעים אבל יקרים יחסית בעיקר מבחינת איכות סאונד ביחס לתמורה. משלמים בעיקר על המותג ועל המודולריות שלהם שמאפשרת פיזור רמקולים בכל הבית עם איזורי השמעה שונים.
רמקולים מוגברים ואלחוטיים יש בטווח רחב של מחירים ואיכויות- אישית מאאאאד אהבתי את הרמקולים "פייב" של קליפש:
https://tres.co.il/products/klipsch-the-fives אומנם קצת מעל התקציב אבל סאונד מדהים ועיצוב וינטאז' מדליק וזו חברה עם מסורת ושם.
אתה יכול לבחור עוד רמקולים באתר של היבואן הזה או אצל אחרים אבל מה שהכי חשוב זה מבחן האוזן שלך - מה הכי מוצא חן באוזניך
אין לנו בבית טלביזיה. הצורך הוא רק למוזיקה.
הרסיבר והרמקולים לא יחזרו לשימוש אצלנו. כנראה ימצאו דרכם ללוח כאן באתר...
האזנתי לסאונד בר של מורל.
יש לו סאב וופר ובגדול, לי הוא נשמע כמו רמקול בלוטות' על סטרואידים.
הקליפש האלה נראים מעניינים וגם עיצובית מתאימים יותר לסלון שלנו (לא משתלב ככ 1 מטר רמקול שוכב בסלון.) חבל שצריך להגיע לתל אביב בשבילם.
אם לצורכי מוזיקה אז רד מעניין הסאונד בר- רק רמקולים אלחוטיים!
הרמקולים של קליפש משווקים בכל הארץ. הקישור ששמתי זה אתר היבואן. תבדוק בחנות לסטריאו באזורך אם יש להם רמקולים של קליפש.
אתה גם יכול לבדוק מול היבואן מיקומי החנויות בהן ניתן לשמוע ולרכוש את הרמקולים שלהם.
אתה לא חייב רמקולים של קליפש. אני אישית אהבתי מאד אבל יש לא מעט רמקולים אלחוטיים אחרים בסביבות התקציב שהגדרת ובכל חנות סטריאו יציעו לך כמה וכמה ואז תוכל להשוות הסאונד של הרמקולים השונים עם המוזיקה שאתה אוהב.
כמו שכבר כתבתי מה שהכי קובע זה האוזניים שלך וטעמך האישי.
רק זוג רמקולים....
יש הרבה דרכים לקבל את מה שאתה רוצה אבל בתקציב שציינת , כמו שכתבו לפני - רמקולים מוגברים אלחוטיים.
זולים משמעותית מהקליפש שהזכירו כאן, אנחנו קנינו לפני כשנה וחצי לצורך דומה Edifier 1000 mkII - במחיר שהם עולים הם ממש מפתיעים באיכות שלהם.
אני החלפתי רסיבר ימאהה RXV1500, ושקלתי סאונד בר כי אישתי לא מתה על ששת הרמקולים.
אחרי ששמעתי בחנויות סאנדבר זה נגמר ברסיבר ימאהה דור אחרון עם אותם רמקולים.
לרסיבר יש בלוטות ו wi fi וגם אני מזרים המון תוכן ולא רק מוזיקה מהניידים.
בקיצור, לך תשמע סאונדבר לפני שאתה שם על זה כסף.
בדיוק מה שקרה לי
החלפתי לרסיבר של מרנץ מכיוון שיש לו יציאה לזוג רמקולים (ווידאו) באיזור נפרד לחלוטין - לגינה
שמעתי כמה כאלה.
חייב עם סאב כמו שאמרו זה נשמע סבבה למוזיקה
זה דרגת כניסה++
אם היה לך בעבר סטריאו פשוט.. זה באותו סדר גודל . כנראה שהסאונד בר יותר טוב.
שוב כמו שהומלץ. להקשיב להאזין לפני שקונים נסיעת מבחן.
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
boaz avrahami
04-09-23, 19:32
בדיוק מה שקרה לי
החלפתי לרסיבר של מרנץ מכיוון שיש לו יציאה לזוג רמקולים (ווידאו) באיזור נפרד לחלוטין - לגינה
לא מופתע וזו לא פעם ראשונה שאנחנו באותן בחירות מוצרים…
ואם אתה בעניין רק של מוזיקה
אז לשאלת הפתיחה, מורל רמקולים מצויינים.
אגב גם רמקולים מדפיים יעשו עבודה טובה במוסיקה.
אני משום מה מעדיף חוטים מהמגבר לרמקול אבל זה אני
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.