צפייה בגרסה מלאה : בטסט הראשון שלאחר ההסבה לאספנות אפשר להגיע ללא לוחיות אספנות ולהזמין/לרכוש במכון עצמו?
או שחייבים לרכוש את הלוחיות מבעוד מועד ולהגיע איתם כבר מורכבים על הרכב לטסט?
בטסט יש עמדת זיהוי, שם בודקים בין היתר את הלוחיות ותאימות לרישיון. בעיקרון חייבים שהלוחית תהיה אספנות כדי להשלים את הטסט.
אני ניגשתי ללא לוחיות והזמנתי דרך המכון, זה לקח שבוע ובלעדיהן הם לא חתמו על הטסט כעבר.
המכון הספציפי הזה גם דרש שהלוחיות יורכבו על הרכב כדי לחתום על הטופס, למרות שאני מכיר שיש מכונים שלא דורשים את זה.
ממליץ להזמין מראש לוחיות אספנות, דרך מכון טסטים, חנות חלפים או בית עסק אחר, ולגשת עם הלוחיות מותקנות, זה יזרז את כל ההליך.
Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk
למה למעשה לוקח כל כך הרבה זמן להכין/להזמין לוחית? הרי יש היום כמה יצרני לוחיות שמכינים על המקום(חצי שעה-שעה ויש לך לוחית ביד)
ehudzeelim
05-09-23, 13:31
יש מכונים שבהם מכינים לוחיות על המקום כשאתה מגיע לטסט, אני מכיר אחד כזה, מכון הדרום ברחובות.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
גם בנהריה מכינים במקום
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
ברוב המכונים יש. שים לב שיש כאלה שמוסיפים מדבקה עם הכיתוב ויש כאלה שמטביעים על הפח עצמו.
אם אתה מאיזור המרכז אז אני ממליץ על המכון ברמלה, יש להם חיבה(מסוימת) לרכבי אספנות.
MashberNafshi
05-09-23, 16:50
ע״פ ההנחיות, חל איסור על הכנת לוחית אספנות חדשה עם כיתוב-מדבקה.
למה למעשה לוקח כל כך הרבה זמן להכין/להזמין לוחית? הרי יש היום כמה יצרני לוחיות שמכינים על המקום(חצי שעה-שעה ויש לך לוחית ביד)
אני הזמנתי דרך הצב, כי הכיתוב אספנות אצלם בהטבעה
https://www.theturtle.co.il/product/%D7%9C%D7%95%D7%97%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%99-%D7%90%D7%A1%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%AA-0
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.