PDA

צפייה בגרסה מלאה : צריך המלצה למסלול - בלי כוון ראשוני

ש01
13-09-23, 22:39
אז ככה,
הילדים טסים לבקר אצל אחותם ואנחנו בכמה ימי רווקות.
ולשמחתי, אשתי פתאום אומרת - " הי אנחנו לבד - רק אתה, אני והכלבלב. יאללה, תפנה יומיים ביומן, תעמיס תג'יפ עם אוהל וציוד ובוא ניסע".

אז אני מחפש מסלול.
הזמן - חול המועד פסח.
הרכב - WK2, מוגבה, ממוגן עם צמיגי 50%.
הדרישות:
נסיעה מנהלתית 1-2 שעות מבית חנניה/יוקנעם.
עבירות בינונית + זה בסדר, לא רוצים אתגרים מיותרים, מעלה קשה או טחינת סלעים.
פגישה עם איזה מעיין/נחל/הזדמנות לטבילה - מבורך.
אתר נחמד להעביר את הלילה (חניון לילה או מקום שקט מחוץ לשמורה).
ללא עדרי מטיילי חול-המועד (מטיילי רגל, רכבי שטח בד"כ לא מפריעים לנו, יש להם מים, לא צריך "להקפיץ" אותם לסוף המסלול וכד').
נוף יפה
שלא יהיה חם מידי...
אהההה, לא רוצה להכניס תג'יפ לאוהל. חשוב שעדיין יהיה ליידנו בבוקר.

אז אנחנו עם ראש פתוח ונשמח להמלצות

תודה!

דרור ברלי
16-09-23, 15:14
עכשיו אתה דואג לפסח?

ש01
18-09-23, 10:35
אופססססס

צודק.....

סוכות..

עכשיו אני מבין למה אין המלצות.....

בנתיים חשבתי לצאת מאזור הסוסיתה בשביל האדום לבני יהודה הישנה, וצפונה בשלב בו הסביל מצטרף לשביל הגולן.
לאחר קטע קצר על הכביש המשך על סמ"ש ירוק לסמך/אלעל, ובשילוב עם סמ"ש אדום - לכוון אום אל-קונטור.
משם - סמ"ש שחור לכוון כנף.

אני עדין לא סגור, מקווה שלא טעיתי בבחירה.
מתאים ליומים רגועים או שבעצם ב 4-5 שעות אני סוגר את כל המסלול? ואם באמת קצר מידי - לאן להמשיך משם?
היכן אפשר לטעת אוהל בדרך?

רעיונות אחרים?

תודה!

erezgur
18-09-23, 12:19
רפרפתי במסלול שתארת ויש לי 2 הערות:
1. זה מסלול ליום אחד ולא ליומיים (אלא אם כן תשתקעו באזור מפגש הנחלים להרבה שעות או בבריכת כנף).
2. הקטע שבין מפגש הנחלים לאום קונטור לטעמי לא נחשב "קליל" או רגוע", הוא בעבירות בינונית ולעיתים גם יותר. תמתין לתשובה ממי שהיה בו לאחרונה.

asafk
18-09-23, 16:50
אני אציע לך טיול בראש קצת אחר ברמת הגולן.
סע מדרום הרמה לצפונה - על תוואי ציר הנפט. בדרך כל דבר מעניין שיש לראות - תעצרו לראות. יש המון סיבות לסטות מהתוואי ולחזור חזרה. ככה בלי יותר מדי תכנון אבל עם המון הלוך-חזור לנקודת עניין או נוף, יומיים יספיקו בקושי.

אסף.

אלעד הריס
18-09-23, 18:57
אופססססס

צודק.....

סוכות..

עכשיו אני מבין למה אין המלצות.....

בנתיים חשבתי לצאת מאזור הסוסיתה בשביל האדום לבני יהודה הישנה, וצפונה בשלב בו הסביל מצטרף לשביל הגולן.
לאחר קטע קצר על הכביש המשך על סמ"ש ירוק לסמך/אלעל, ובשילוב עם סמ"ש אדום - לכוון אום אל-קונטור.

אני עדין לא סגור, מקווה שלא טעיתי בבחירה.
מתאים ליומים רגועים או שבעצם ב 4-5 שעות אני סוגר את כל המסלול? ואם באמת קצר מידי - לאן להמשיך משם?
היכן אפשר לטעת אוהל בדרך?

רעיונות אחרים?

תודה!זה מסלול של יום אחד, עם קטעי עבירות בינוניים+ אבל לא מעט נקודות מים וכנראה שלא מעט מטיילים אם מז''א יהיה טוב

אפשר להוסיף לפני עלייה מהאון לעין שוירח-מבוא חמה-כפר חרוב-ירידה בנחל עין גב-עלייה לגבעת יואב-ירידה לכיוון ביר-א-שגום

לעצור לישון בגשר הסורי ומשם לעלות ולרוץ קצת על ציר מים+נפט

Sent from my Pixel 6a using Tapatalk

דרור ברלי
19-09-23, 08:09
אופססססס

מסלול מגניב, אבל כזה שממלא יום אחד
לא מומלץ ברכב בודד כי הוא כבר תקופה ארוכה לא בדיוק ידידותי
יש בו קטעי עבירות ברמת בינוני+ או אפילו קשה (לרכב ללא TC יעיל ו/או נעילות) ומעברים נקודתיים שברכב נמוך ו/או גדול מומלץ לעשות עם הכוונה מבחוץ (אם אחד מכם נוהג/ת והשני מכוון/ת - סבבה לגמרי)

-->