צפייה בגרסה מלאה : מחפש רעיונות עיצוביים לתא מטען+מקרר נשלף+מדף נשלף עם גלגל רזרבי שקוע שליף
GodsFather
16-09-23, 16:46
כמו בכותרת, האתגר שלי הוא יכולת השליפה של הגלגל הרזרבי בכמה שפחות התעסקות.
כיום, יש מדף סטטי עם מדף נשלף, תחתיו הארגזים יוצאים והגלגל נגיש בלי לפרק את המתקן.
עכשיו צריך לדחוף מקרר, רק שבגובה הנוכחי זה לא אפשרי בצורה הגיונית כי זה מפצל לי את תא המטען בצורה פחות נוחה.
אפשר לקצר, להזיז, להנמיך ולהוסיף עצמים, ואפילו להחליף הכל בתפיסה רעיונית אחרת.
אי אפשר לקדוח לרכב, יש 4 נקודות ריתום שאליהם אני מתחבר עם ווים או התלבשות על הברגה קיימת כמו מושב.
144963144964
Sent from my SM-F916B using Tapatalk
GodsFather
17-09-23, 19:54
רעיון שעלה -
לחתוך חלק מהמדף העליון (הסטטי) בגודל של קצת יותר מהמקרר ולהפוך אותו לנשלף ע"י חבקים.
כשרוצים לשים את המקרר, הוא למעשה יונח על המדף התחתון דרך החיתוך שנעשה במדף העליון. ככה גם יש תנועה של המקרר על בסיס מדף עם מסילות וגם לא מאבדים את כל הקונסטרוקציה אלא רק חלק ממנה.
רעיונות נוספים יתקבלו בשמחה. בנתיים נדבר לעצמי עד שיהיה לי זמן לחתוך את הפלטה.
כמה נוסעים יש באוטו? יכול להיות שעל הרצפה מאחורה, או חגור באמצע זו גם אופציה
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
הספייר בדאסטר לא כבד במיוחד, הייתי מעביר אותו לגג אפילו בלי גגון, רק מתקן יעודי, ומנצל את המקום למשהו אחר שלא דורש גישה מהירה (מיכל מים, מצבר צרכנים) ובונה מערכת בלי צורך שהכל ישלף תיק תק.
GodsFather
17-09-23, 20:21
נוסעים - רכב מלא 5.
לא מוכן להעלות כלום לגג, הרכב לא צריך את הגרר הזה ועוד כל הזמן, זה פשוט מיותר. אגב, זה אאוטבק ולא דאסטר.
ובכל מקרה לא נפתרה בעיית הגישה לחלק הזה ברכב ולכן אם יכנס לשם משהו אז יהיה מיכל גז או מים בעתיד.
הכוונה לנסוע עם המקרר ברכב באופן קבוע?
יש לך מחסן נגיש לרכב לפריקה/העמסה, או שזה סיוט שאתה מעוניין לצמצם?
GodsFather
17-09-23, 23:08
יש מחסן, המקרר יורכב רק בטיולים ועדיין במצב הנוכחי של הזיווד, זה לא מתאים.
ראיתי עכשיו שכתבת אאוטבק. אם אני זוכר נכון, התא מטען מאוד עמוק.
אתה יכול אולי לשים את הגלגל ספייר, אנכית, בין הגב של המקרר לגב של המושב?
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
GodsFather
18-09-23, 06:53
הגלגל לא יהיה חשוף בתא המטען. זה מסריח ולוקח מקום מיותר שלא ניתן לפצות עליו
אתה מכיר את השירשור של גיא רדר על הסבת הריינג רובר (שוורצא?)שלו לאובר לנד? ביצע רעיון די דומה לשליפת הגלגל ספייר למרות הדיגום בתא המטען.
הגלגל לא יהיה חשוף בתא המטען. זה מסריח ולוקח מקום מיותר שלא ניתן לפצות עליו
Sent from my SM-F916B using Tapatalkזה יכול להפתר עי כיסוי והמקום שפינת מתחת יכול להכיל מיכל מים למשל.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
ehudzeelim
18-09-23, 10:15
אני מציע מקרר מגירה, יפתור הרבה בעיות.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
GodsFather
18-09-23, 10:38
אני מציע מקרר מגירה, יפתור הרבה בעיות.
Sent from my SM-J710F using Tapatalkגם אני, רק שהוא עולה כפול והיי המקרר שלי בן שבוע.
GodsFather
18-09-23, 10:38
זה יכול להפתר עי כיסוי והמקום שפינת מתחת יכול להכיל מיכל מים למשל.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalkשוב, לא פרקטי. ואין לי צורך כיום במיכל מים ברכב דיילי. אבל תודה
GodsFather
18-09-23, 10:39
אתה מכיר את השירשור של גיא רדר על הסבת הריינג רובר (שוורצא?)שלו לאובר לנד? ביצע רעיון די דומה לשליפת הגלגל ספייר למרות הדיגום בתא המטען.כן, זה מסורבל ואפילו הוא מודה בזה.
כיף איתי במסיבות
רעיון שעלה -
לחתוך חלק מהמדף העליון (הסטטי) בגודל של קצת יותר מהמקרר ולהפוך אותו לנשלף ע"י חבקים.
כשרוצים לשים את המקרר, הוא למעשה יונח על המדף התחתון דרך החיתוך שנעשה במדף העליון. ככה גם יש תנועה של המקרר על בסיס מדף עם מסילות וגם לא מאבדים את כל הקונסטרוקציה אלא רק חלק ממנה.
רעיונות נוספים יתקבלו בשמחה. בנתיים נדבר לעצמי עד שיהיה לי זמן לחתוך את הפלטה.
לא יודע מידות המקרר ולא יודע מידות תא הצמיג הרזרבי, אבל בטרם חיתוך הפלטה הייתי מוודא שכשהמקרר מונח על המדף התחתון עדיין אפשר להוציא את הגלגל הרזרבי בקלות. אם כן זה פתרון מוצלח.
במצב הנוכחי אפשר להוציא הגלגל הרזרבי כשפלטת האחסון מעליו? יש מקום למקרר מעל פלטת האחסון?
אולי להנמיך את פלטת האיחסון באופן שהמקרר ייכנס מעליה + להוסיף צירים ובוכנות לצידי פלטת האחסון וכשצריך להוציא גלגל רזרבי מוציאים רק את המקרר ומרימים את הפלטת איחסון למצב המאפשר הוצאת הגלגל
יש וו גרירה?
נשלף?
אצלי, וו נשלף "אמריקאי" (פרופיל "2).
יש לי מתקן שנכנס במקום וו הגרירה ועליו אני תולה את הגלגל ספייר.
למתקן יש ציר והוא יורד למטה לאחור על מנת לאפשר את פתיחת תא המטען (אם היה נפתח הצידה - היה נוח יותר).
אני משתמש במתקן בטיולים או (כמו בחג) נסיעה שצריך הרבה מקום בתא המטען (במקרה שלי - למלא את מלאי התמרים בפריזר, למכירה ישירה מהחקלאי לצרכן)
מצטער, אין לי תמונות.
GodsFather
18-09-23, 16:06
לא יודע מידות המקרר ולא יודע מידות תא הצמיג הרזרבי, אבל בטרם חיתוך הפלטה הייתי מוודא שכשהמקרר מונח על המדף התחתון עדיין אפשר להוציא את הגלגל הרזרבי בקלות. אם כן זה פתרון מוצלח.
במצב הנוכחי אפשר להוציא הגלגל הרזרבי כשפלטת האחסון מעליו? יש מקום למקרר מעל פלטת האחסון?
אולי להנמיך את פלטת האיחסון באופן שהמקרר ייכנס מעליה + להוסיף צירים ובוכנות לצידי פלטת האחסון וכשצריך להוציא גלגל רזרבי מוציאים רק את המקרר ומרימים את הפלטת איחסון למצב המאפשר הוצאת הגלגלכן, נכנס ונשלף ומתאים. ככה תוכנן לפני המקרר.
GodsFather
18-09-23, 16:07
יש וו גרירה?
נשלף?
אצלי, וו נשלף "אמריקאי" (פרופיל "2).
יש לי מתקן שנכנס במקום וו הגרירה ועליו אני תולה את הגלגל ספייר.
למתקן יש ציר והוא יורד למטה לאחור על מנת לאפשר את פתיחת תא המטען (אם היה נפתח הצידה - היה נוח יותר).
אני משתמש במתקן בטיולים או (כמו בחג) נסיעה שצריך הרבה מקום בתא המטען (במקרה שלי - למלא את מלאי התמרים בפריזר, למכירה ישירה מהחקלאי לצרכן)
מצטער, אין לי תמונות.מכיר, לא יעיל עבורי לצערי. אם כבר הייתי עובר לציר צד קבוע, יש מתקן של רסטה שמיועד לכך, לא בתקציב כרגע.
אין פה פתרון קסם.. ברגע ששמת מקרר תהיה חייב לפרק גם אותו וגם את המדף בשביל לגשת לספיר.
אלא אם המקרר על המדף, מה שאמרת שלא פרקטי.. אלא אם אתה מוציא את הספיר מהאוטו ולכך אתה גם לא מסכים.. אז איך אתה מציע להמשיך?
לא הצלחתי לעקוב ממש אבל אם הסידור הנוכחי נוח והבעיה זה רק הגובה שהמקרר יהיה, חשבת על מגירה יורדת?
144990
Sent from my iPhone using Tapatalk
מתקן לגלגל ספייר על הדלת האחורית?
GodsFather
18-09-23, 23:53
מתקן לגלגל ספייר על הדלת האחורית?הלוואי, כבד מידי לדלת או מתקן יקר.
GodsFather
18-09-23, 23:55
לא הצלחתי לעקוב ממש אבל אם הסידור הנוכחי נוח והבעיה זה רק הגובה שהמקרר יהיה, חשבת על מגירה יורדת?
144990
Sent from my iPhone using Tapatalkכן, המתקן יקר וגדול לרכב.
כנראה שאיישם על ידי המדף עם המסילות שקיים כרגע.
השליפה של המקרר היא בסדר, יוני, חשבתי אם יש עוד רעיונות יצירתיים.
יש עוד כמה ימים עד הניסור הגדול.
מכיר, לא יעיל עבורי לצערי. אם כבר הייתי עובר לציר צד קבוע, יש מתקן של רסטה שמיועד לכך, לא בתקציב כרגע.
Sent from my SM-F916B using Tapatalk זה הפתרון האולטימטיבי.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
GodsFather
19-09-23, 07:53
זה הפתרון האולטימטיבי.
Sent from my SM-G781B using TapatalkBuild the system right vs build the right system.
ולכן אני אתפשר
רגע לפני הניסור תחשוב אם אכן יש צורך בניסור-
הסוברו אאוטבק לא כל כך גבוה ואם מאחסן המקרר מעל הפלטה הוא עד כדי כך לא נגיש?
יש מסילות למקרר שרק מטות את המקרר בווית למטה - אמורות להיות זולות יותר או לא מסובכות לייצור עצמי=> למשל פלטה בגודל המקרר שמוצמדת עם ציר לפלטה הגדולה ושעליה מורכבות המסילות עליהן יושב המקרר - שולפים המקרר החוצה ואז מטים את הפלטה
משהו כזה:
144992
אני באמת לא מבין...
איך מתקן שליפה למקרר הולך לפתור אחסון ונגישות קלה להחלפת גלגל??
תוציא את הגלגל החוצה.
בתחילה על הגג ובהמשך עם מתקן יעודי כשיהיה לך את התזרים.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
אולי להנמיך את פלטת האיחסון באופן שהמקרר ייכנס מעליה + להוסיף צירים ובוכנות לצידי פלטת האחסון וכשצריך להוציא גלגל רזרבי מוציאים רק את המקרר ומרימים את הפלטת איחסון למצב המאפשר הוצאת הגלגל
הייתי בודק הכיוון הזה, פתח במדף העליון, המקרר שמונח על הרצפה קרוב לפתח ומבצבץ דרך הפתח, את המקרר מאבטח עם שתי רצועות לרצפה שכוללות אבזם מתיחה נוח לשימוש שמחובר לידיות או משהוא דומה, והכל פריק במקרה ויש פנצר פעם בהרבה זמן.
אצלי בפורסטר המקרר מונח על הרצפה קרוב לפתח ומאובטח עם 2 מיתרים ומותחן ל2 טבעות מקוריות ברצפה
Sent from my iPhone using Tapatalk
GodsFather
19-09-23, 19:19
היחיד שקרוב למה שהצעתי בעצמי - asaf-a, תוסיף לך 2 נקודות בונוס על זה.
שלמה - אין מקום בגובה במצב הנוכחי. כן יהיה במדף התחתון, שוקל ברצינות.
סולי, כל הקטע זה המצב הנוכחי שמאפשר גישה. המקרר שליף כמו כל ארגז אחר.
ehudzeelim
19-09-23, 20:11
מדף בגובה הרצפה וברוחב של הפתח כולו. עליו מונח המקרר ויש מקום לעוד דברים. כשאתה מושך אותו החוצה, כל רצפת תא המטען נחשפת ואתה יכול לשלוף את הגלגל. אפשר להוסיף חצי מדף נוסף קבוע, בגובה אמצע (מעל השטח שהמקרר לא תופס), בדומה למה שיש לך כרגע כדי לנצל את הגובה לשתי קומות לצד המקרר.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
danny_aaron
20-09-23, 08:29
היי ,
לא בטוח שזה אפשרי אבל האם ניתן לייצר פלטה שלמה שיושבת על הרצפה של תא המטען שכולה יושבת על מסילות וכולה יוצאת החוצה ?
ואז הגלגל נגיש מאחורי כל הציוד,
רק שזה טרחני קצת כי צריך להוציא את הגלגל מתוך הרכב .
תבדוק סטאפ שבו בשביל להוציא את הגלגל אתה מקפל את המושבים מאחורה ומוציא אותו משם...
החלפת הגלגל זה ארוע של פעם ב....
אז מה הבעיה לפרוק רגע את כל האוטו?
הרי גם אם תשים את הגלגל בחוץ, בסוף את הגק תשכח בפנים.
גגון יש?
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
GodsFather
20-09-23, 20:55
לא אמרתי שזו הבעיה. אלא רק שאת הזיווד עץ, אני לא רוצה לפרק. גם כיום, יש מספיק מרווח בין המדף לרצפה כדי להרים הדלתית, להוציא הצמיג והג'ק.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.