התחברות

צפייה בגרסה מלאה : (פוצל) לנד קרוזר בן 20 ישן מדי?

shirgans
26-09-23, 22:14
׳׳™׳–׳” ׳›׳™׳£ ׳œ׳ž׳¦׳•׳ ׳©׳׳œ׳” ׳›׳–׳•, ׳‘׳“׳™׳•׳§ ׳ž׳” ׳©׳׳*׳™ ׳ž׳—׳₪׳© ׳›׳¨׳’׳¢. ׳׳– ׳ž׳¨׳©׳” ׳œ׳¢׳¦׳ž׳™ ׳œ׳”׳“׳—׳£ ׳¨׳§ ׳œ׳¨׳’׳¢ ׳¢׳ ׳©׳׳œ׳” ׳*׳•׳¡׳₪׳×, ׳¨׳׳™׳×׳™ ׳‘׳×׳§׳¦׳™׳‘ ׳ž׳¢׳˜ ׳’׳‘׳•׳” ׳™׳•׳×׳¨ 45-60 ׳¨׳›׳‘׳™ ׳˜׳•׳™׳•׳˜׳” ׳œ׳*׳“ ׳§׳¨׳•׳–׳¨ ׳§׳¦׳¨׳™׳ ׳•׳“׳™ ׳™׳©׳*׳™׳, 20 ׳©׳*׳” ׳¢׳œ ׳”׳›׳‘׳™׳©. ׳”׳׳ ׳œ׳ ׳©׳•׳•׳” ׳œ׳”׳©׳§׳™׳¢ ׳¢׳•׳“ ׳§׳¦׳×? ׳׳• ׳©׳–׳” ׳›׳‘׳¨ ׳©׳*׳×׳•׳Ÿ ׳™׳©׳Ÿ ׳ž׳“׳™? .

ובעברית (באדיבות https://www.pixiesoft.com/flip/)
איזה כיף למצוא שאלה כזו, בדיוק מה שאני מחפש כרגע. אז מרשה לעצמי להדחף רק לרגע עם שאלה נוספת, ראיתי בתקציב מעט גבוה יותר 45-60 רכבי טויוטה ל׳נד קרוזר קצרים ודי ישנים, 20 שנה על הכביש. האם לא שווה להשקיע עוד קצת? או שזה כבר שנתון ישן מדי? .

erezgur
26-09-23, 22:54
העברתי את ההודעה שלך לשרשור נפרד, לא חושב שבדיוק כל התשובות לשאלון של פותח השרשור המקורי מתאימים גם לך.

אז א' - תגדיר בדיוק מה אתה מחפש, מה הציפיות ומה התקציב (הכי טוב אם תוכל לענות על השאלון שברשור הנעוץ בתת פורום זה).
ב' - "האם לא שווה להשקיע עוד קצת" - זה מאד תלוי בתקציב שאתה מסוגל להעמיד לצורך הנושא. האם אתה נעול על לנד קרוזר?

איל מ
27-09-23, 11:32
ישן מדי.

asafk
27-09-23, 19:39
תלוי ברכב. כן הוא ישן. מצד שני הוא יכול להיות מתוחזק ושמור מאוד.
(אני מכיר למשל פראדו 90 קצר למכירה ששייך למכונאי ששומר עליו באופן קפדני מאוד (למרות שבדרך כלל לא הייתי קונה רכב ממכונאי))

אסף.

-->