PDA

צפייה בגרסה מלאה : מישהו מכיר את עולם המשחק וסוכנויות השחקנים לילדים?

heminew
05-10-23, 21:42
שלום לכולם
הבת שלי בת 13, כבר כמה שנים לומדת כל מני אומנויות במה, ורוצה עכשיו לנסות את עולם המשחק בסדרות/סרטים. מגיעה אלי עם כל מיני הודעות באינסטגרם על אודישנים לניצבים וכו׳.
אין לי שמץ של היכרות עם העולם הזה ומטבע הדברים אני חושש מניצול/שימוש לרעה וכו׳.

אז קצת בדקתי וזה מה שמצאתי בנתיים -
אחת הדרכים להכנס לזה היא דרך סוכנויות ייצוג (מה שקרוי ״סוכנות טאלנטים״...) שמפרסמות את הילד/ילדה כניצב ואז מחברות עם הפקה כלשהיא. חלק מהסוכנויות כנראה גובות תשלום על עצם היצוג (גם אם אין תפקיד), וסוכנות אחת ספציפית לא לוקחת כסף בשביל לפרסם את הילד כניצב, אלא רק גובה עמלה, לילדים מעל גיל 15 בלבד, ומציינת שהקשר נעשה דרך טלפון ההורים - שזה כבר נשמע לי יותר ״ידידותי״.

אשמח לשמוע אם יש מישהו שהתנסה בדבר דומה ויכול לתת עצות

תודה
חמי

גיא
06-10-23, 01:04
הייתי עם הילדה בכל מיני אודישנים כאלו .. הם לוקחים 2 מ 2000 .. אל תדאג. יעבור לה.

Sent from my DN2103 using Tapatalk

Juv
06-10-23, 06:52
לא מבין בזה כלום חוץ מזה שהאחיינית שלי עם חלומות דומים....היא באמת מוכשרת
בקיצור - היא הלכה לאיזה חברה ידועה בעקבות "פניות באינסטגרם". אחותי חזרה משם מזועזעת.
כל הפניות האלה זה בוטים כאלה ואחרים, כשמגיעים לשם אף אחד לא יודע למה הילד הגיע ומי הזמין אותו. כל המטרה לייצר הכנסות לסוכנויות האלה דרך עלויות שונות להורים. וזה עוד במקום שנחשב רציני בדרך כלל.
בקיצור - להתעלם מכל הפניות במדיות החברתיות, רק יוביל לאכזבות.

Sent from my Pixel 5 using Tapatalk

heminew
06-10-23, 10:09
כן, אני נוטה להיות מאוד סקפטי וחשדן כלפי מודעות האינסטוש וכלפי הסוכנויות (אם זה לא מובן מההודעה הראשונה שלי...) אבל
א. אם לא ככה אז איך כן? (2 מ 2000 זה כנראה נכון, אבל לא רלוונטי כרגע)
ב. בלי קשר למודעות כאלה או אחרות שהם בוטים או לא, אני מניח שאפשר לפנות ישירות לסוכנויות.

- - - Updated - - -

הייתי עם הילדה בכל מיני אודישנים כאלו .. הם לוקחים 2 מ 2000 .. אל תדאג. יעבור לה.

איך הגעת לדעת על האודישנים?

גיא
06-10-23, 15:01
הילדה מצאה 'דרושים' בכל מיני טיקטק למינהם. אמא שלה הרימה טלפון .. שאלה כמה זה עולה .. כשלא צריך לשלם אז גם אין חשש שהיא תקבל את המשרה .. :)

צריך להגיד שחיכיתי לה בחוץ כדי להמנע מפדיחות ( היתה קצת יותר מבוגרת. סביב 15 ) והסתכלתי מסביב .. זה לא היה נראה קיקיוני מידי.

היינו באיזה 4 לפני שעבר לה.

-->