צפייה בגרסה מלאה : חנות במרכז לציוד חשמל רכב
אני מחפש חנות ,שניתן לרכוש בה ,סנדלי כבל למצבר רכב.
פיוזים ,וקופסאות פיוזים וכד.
אני מחפש חנות במרכז ,הוד השרון ומסביב
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
תבדוק בקינן קמפינג בהוד השרון
Sent from my iPhone using Tapatalk
תבאור בתל אביב...
יונימוג אדום
15-10-23, 15:24
ג€‹
תבאור בתל אביב...
מניסיון שלי עם תב אור איכות הרכיבים לא מדהימה .
ישנם באותו האיזור ( המסגר פינת יצחק שדה ) את גרינוואלד , מנצור וגם את אדמונד קגל אשר מייבא ומוכר מוצרים מאוד איכותיים - פרמטר חשוב מאוד כיום בחשמל לרכב .
גרינוואלד - יצחק שדה 34 - 03-5370781
אדמונד - שטיבל 10 - 03-5614848
מנצור - שונצינו - 03-5615590
אילן
טוב לדעת למרות שתמיד הגעתי עם דרישה מסוימת למוצר , קניתי את המוצר שביקשתי מהפירמה הספציפית.
השירות תמיד היה מצויין.
תיבת פיוזים מושלמת וגם נעלי כבל אני ממליץ לקנות בחנות חלקי חילוף של טרקטורים. האיכות עולה על כל הצ'יינה טאון מהמפיצים הכלליים.
אסף.
יונימוג אדום
15-10-23, 17:07
תיבת פיוזים מושלמת וגם נעלי כבל אני ממליץ לקנות בחנות חלקי חילוף של טרקטורים. האיכות עולה על כל הצ'יינה טאון מהמפיצים הכלליים.
אסף.
טוב לדעת שיש להם גם חלקי חשמל , אם כן המוצרים האלו ברובם הגדול מיוצרים בטורקיה .
ח.מ.ט. בחולון - 03-5564690 .
גם המחיר בחנות לחפי טרקטורים זול בהרבה עקב זה שאין מיסוי על מוצרים חקלאיים .
לגבי תב אור - רכשתי מהם נעלי כבל למצבר ( יש לי בכלים לפחות 15 מצברים פעילים בו זמנית וכולם וורטה כחול ) בשלושה כלים שהחלפתי בהם נעלי כבל התחילו בעיות התנעה לאחר יומיים שלושה ולאחר שבוע התחילו להיאכל הקטבים ונעלי הכבל .
בשני מצברים יצקתי את הקטבים מחדש ( פעם ראשונה - למדתי והצלחתי ) .
לאחר שהחלפתי את הקטבים מספק אחר נעלמו הבעיות .
נעלי הכבל פשוט התחילו להיעלם והתפוררו .
כיום ממש קשה למצוא כבלים ומחברים איכותיים ובעידן מיחשוב היתר אלו אלמנטים שיכולים לדפוק מחשב .
כבלים איכותיים אני רוכש לרוב מאלקטרוניקה הר ציון בתל אביב - יש לו לרוב כבלים מעודפי צבא - איכות שונה לגמרי .
אני עוסק לא מעט בחשמל רכב לכל הציוד שיש לי .
אילן
בעבודה הקודמת שלי הבאתי לא מעט מהדברים האלו מהיצרן האיטלקי שמייצר באיטליה לכל קבוצת פיאט (ניו הולנד.. לנדיני... ) למשל. אז לא הכל תורכי... והמוצרים תוצרת איטליה באיכות מעולה.
אסף.
תודה לכולם.
אלופים
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.