צפייה בגרסה מלאה : חברת ״הפול״ מסרבת לבטח רכב אספנות לשבוע בטענה שנפח המנוע שלו יותר מ 2000 סמ״ק, מישהו נתקל במקרה כזה?
רכב אמריקאי ייבוא אישי שהוסב לאספנות לפני כחודש ,ישב אצלי בחנייה בשנתיים האחרונות מכוסה היטב וללא טסט וביטוחים וכעת מוכן וכשיר למבחן הרישוי השנתי, כל חברות הביטוח הרגילות סרבו לעשות ביטוח חובה לרכב ללא טסט בתוקף אז פניתי לחברת ״הפול״ ותכננתי לעשות אצלם ביטוח חובה לתקופת מינימום(שבוע-חודש גג) ולאחר ביצוע הטסט לעשות ביטוח בחברת ביטוח ״רגילה״ לשנה, אך להפתעתי סורבתי בטענה שרכב אספנות בעל נפח מנוע מעל 2000 סמ״ק ניתן לבטח אצלם רק משלושה חודשים ומעלה, מישהו נתקל במקרה הזוי כזה?יש לי מה לעשות בעניין? כל הצעה תתקבל בברכה,תודה ושנדע ימים טובים יותר, אמן
כמה ההפרש בכסף על החודשיים מול הביטוח האחר?
בפול ביטוח חובה בלבד לשבוע/חודש(אותו מחיר)=147₪.
לשלושה חודשים=269₪.
ובביטוח ״רגיל״(חמדה גלאט/כוכב שביט)=בסביבות 390₪ לשנה שלמה(אין אפשרות לפחות)
אתה מדבר על פער של 171.5 ש"ח לשלושה חודשים באופן חד פעמי ואחר כך תמשיך את הביטוח בחברה רגילה?
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
כן ,לפי החשבון זה יוצא בערך ככה.אבל זה לא העניין, המטרה כמובן לשלם כמה שפחות על הביטוח הזמני, מבחינתי אפילו לעשות ביטוח רק ליומיים, לעבור את הטסט וישר אחכ לעבור לחברת ביטוח רגילה לשנה.
יש קרבות שפשוט לא שווה לנהל אותם
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
כן ,לפי החשבון זה יוצא בערך ככה.אבל זה לא העניין, המטרה כמובן לשלם כמה שפחות על הביטוח הזמני, מבחינתי אפילו לעשות ביטוח רק ליומיים, לעבור את הטסט וישר אחכ לעבור לחברת ביטוח רגילה לשנה.
נו, אז קיבלת. האופציה הזולה ביותר וגם עם הכי פחות כאב ראש יהיה ביטוח רגיל (שביט/חמדה)
הרי מה, ביטוח כשיש לך טסט עולה איזה 50ש"ח פחות לשנה. נו, זה סוגר לך את הפינה.
אודי, חמדה/כוכב שביט לא מוכנים לעשות ביטוח כל עוד לרכב אין טסט בתוקף, כלומר אני צריך לעשות בפול ביטוח לשלושה חודשים(269₪) ורק לאחר מעבר הטסט לעשות בביטוח רגיל ביטוח לשנה שלמה(400₪).
Yaron.nahum
24-10-23, 19:34
אתה תמיד יכול לבטל את הביטוח , לשלם את הקנס ולעבור לחברה רגילה.
כלומר לעשות את הביטוח לשלושה חודשים , לעבור טסט , לעשות ביטוח אצל חברה רגילה
ואז לבטל את הביטוח בפול. עד שבעה ימים הקנס הוא קבוע. 5% מהעלות של ביטוח שנתי
כלומר אם חישבתי נכון כ 54 ש"ח
https://pool.org.il/%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%9C-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A1%D7%94-%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%AA-3/
לטעמי חבל על הזמן ועל הניסיונות, זה מסתכם בגרושים...
בהצלחה
Sent from my iPhone using Tapatalk
לטעמי חבל על הזמן ועל הניסיונות, זה מסתכם בגרושים...
בהצלחה
Sent from my iPhone using Tapatalk
אתה אומר גרושים לבנאדם שעוד התלבט לפני שבוע אם לטוס לדובאי כדי לא לשלם קנס על ביטול
נחזור רגע ברשותכם לשאלה המקורית, למה למעשה נפח המנוע משחק פה תפקיד בכלל? הרי רכב עם נפח מנוע מתחת ל2000 הם כן מוכנים לבטח אפילו לשבוע בלבד.
מאיפה האינפורמציה שלא ניתן?
אחרי שלפני 3 חודשים נאלצתי להגיע פיזית למשרדי הפול בתל אביב לחדש ביטוח חובה לרייזר, וראיתי איזו שכונה זה שם, ושם מול הפקיד התברר שאם הייתי מצליח להגיע דווקא אליו טלפונית אז היה ניתן טלפונית…
אם החיסכון חשוב לך, אז תגיע לשם בעצמך ויתכן שתוכל לפתור זאת במקום.
תצטייד מראש בהרבה סבלנות וכמה מטבעות לתשלום במכונת צילום.
את האינפורמציה והסירוב לבטח לתקופה של שבוע בלבד קיבלתי בטלפון מאחת הנציגות בחברה, דרך האתר בכלל לא הצלחתי והפנו אותי לבירור ורכישה בטלפון.
יש קרבות שפשוט לא שווה לנהל אותם
מה שהוא אמר.
120 ש"ח (ההפרש בדמי הביטוח לחודש) מצדיקים לך את בזבוז הזמן בפול ?
הסכומים פה לא מצדיקים אפילו פתיחה של הודעה חדשה....
מאיפה יש לכם כח וזמן להתעכב על הדברים האלו????
ובאפן כללי חברות הביטוח (והבנקים) הן הגנבים והנוכלים הגדולים בארץ שמעל החוק.
אם היתה מחאה מוצדקת במדינה, היא היתה צריכה להיות נגד אלה בלבד...
ובעצם מכל זה, מה עניין אותי יותר מי אלו חמדה /כוכב שביט ומה הם שונים מכל סוכני הביטוח חסרי הכישורים האחרים?
טל.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.