צפייה בגרסה מלאה : סמלת - מילה טובה (כפול 100)
שולץ האיום
14-11-23, 14:52
יבואן ג'יפ (בין היתר) לא מפסיק להפתיע אותי לטובה.
כחובב מכוניות, לא רק שטח, יצא לי להכיר במשך 20 שנה + את כל היבואנים כמעט, ובעיקר ברכבים מעניינים שאיך אומר, דורשים קצת יותר
תשומת לב...(-:
אני לא מאלה שמתחזקים לבד, ולא חובב גורואים, ומעדיף בד"כ את מוסך היבואן בעיקר ברכבים חדשים יחסית.
גם בגלל ההיסטוריה המסודרת לבעלים הבאים בתור, וגם בגלל שיש "אבא ואמא" בדכ, למרות שרוב הפעולות יקרות יותר.
לפני שהייתי בעלים של הרנגלר, קראתי דעות חלוקות על היבואן, לפה ולשם.
אני יכול להגיד לכם, מהנסיון האישי שלי, עוד לא נתקלתי ביבואן עם מדיניות "דלת פתוחה" כזאת ברמות הבכירות ביותר, ורצון לעזור ולתת שירות
טוב, גם אם לפעמים הש.ג לא מסונכרן ונותן תשובות לא טובות.
אני מדבר מנסיון אישי, ומנסיון של חברים קרובים.
האוכלוסייה של בעלי הרנגלרים בארץ מגוונת, ויש גם לקוחות בעייתיים, ובאופן כללי לתת אחריות על רכב שטח אמיתי שרבים נוטים לשדרג
ולשחק איתו, היא פעולה בעייתית לכשעצמה.
הם יודעים לבוא לקראת הלקוח כשצריך גם כשהרכב לא באחריות (כן כן...) מה שנקרא אחריות של רצון טוב, והכי חשוב, יש אוזן קשבת לשיפור
השירות מול הלקוח.
כנראה שאנחנו אשכרה חשובים להם, חובבי המותג.
אז גם הרכב מס' 1 בשטח, וגם היבואן. אני מרוצה מאוד, ורציתי לכתוב מילה טובה.
לא נעים להגיד, אבל איפה "הבשר" ?
במה יצאו מגדרם שיש כאלו תשבוחות ?
רענן
שולץ האיום
15-11-23, 08:31
אתה צודק.
יש כבר כמה סיפורים שאני מכיר, האחרון אני השחקן הראשי, והוא עדיין לא הסתיים, אז אני ממתין.
בגדול, הם לוקחים אחריות רחבה מאוד על הרכבים שלהם ועל התיקונים שלהם, גם כאשר הם ממש לא חייבים עפ החוק או עפ כל אמת מידה שאני מכיר.
צריך רק להיות נחמד ולפנות לפעמים לדרגים הבכירים יותר בחברה, שהסבירו לי כבר לא פעם אחת שאנחנו חשובים להם, והדלת שלהם פתוחה.
יש להם מחלקת שירות לקוחות ארצית יעילה מאוד.
אם תצטרך עזרה במשהו אשמח לייעץ.
חוץ מהמוסך המרכזי שם כולם מכירים את קובי התותח (בעל רנגלר בעצמו) יש גם בסניף באשדוד איש מקצוע יסודי ואמין בשם יעקב.
פעם בסמלת היה מוקד 24/7 ללקוחות פרימיום - היום אין.
יש להם מוסך ראשי בפתח תקווה עם רצון לשרת ואנשים נורא נחמדים.
אבל, המחירים של החלקים (ואני מדבר על רכבים שהם לא ג'יפ) לא קשורים לשום מחיר אחר על כדור הארץ.
ושמשהו יקר קורה הם ימצאו איך זה לא תחת אחריות (גם אם זה לא ממש הגיוני - מישוה אמר מזרקים אחרי 50 אלף ק"מ ?).
אז הם נותנים חווית שירות, והם נחמדים, והם מתקשרים לשאול אם אתה מרוצה ונותנים לך הרגשה מצויינת, אבל עדיין,
לוקח לך כמה ימים עד שאתה יכול לשבת על כסא, גם אם זה היה בהסכמה.
elephant man
15-11-23, 17:02
נחמד לשמוע מדי פעם מילה חיובית על יבואן.
לצערי, הניסיון שלי שונה.
לאבא שלי יש פורסטר 2022.
הלך לו הטרמוסטט האלקטרוני קצת אחרי שנגמרה האחריות (עבר את הק"מ). עלות החלפה של מעל 4500ש"ח.
לא עזר שהרכב טופל אך ורק במוסכי היבואן ובהתאם להמלצות היצרן.
אפילו לא הציעו לפנות ליצרן למחווה של רצון טוב.
נאלץ לתקן על חשבונו.
ברכב הזה יש 2 בעיות, לא נפוצות כמו שחושבים, אבל בטיפול נכון של היבואן ומחלקת השירות, היו יכולות להיעלם במידה והיו מתנהגים בצורה הוגנת עם הלקוחות.
הראשונה - הטרמוסטט האלקטרוני נתפס עקב פגם ביצור. בארה"ב יצא ריקול ומחליפים באחריות, גם מעבר לתקופת האחריות.
השניה - כשל בגיר. ללא כל התראה, הגיר יכול להיתפס.
שתי התופעות בארץ מגולגלות על הלקוחות ואף מתבלים אותן בהאשמות שונות ומשונות - לאחד חיפשו תמונות בפייסבוק שנסע בשטח והאשימו אותו ששרף את הגיר. ולא, לא הוציאו לוג תקלות להוכיח שהגיר רתח . גם לא היו שום התראות.
והוא לא היחיד. וכן. יש תביעה ייצוגית.
אז תסלח לי שאני לא מצטרף להלל על סמלת.
יש להם כברת דרך ארוכה לעבור עד שאצטרף למקהלה.
מצד אחד, אני לרוב מסכים, חוויית השירות שלי איתם לאורך השנים (וגם 4 אלפות ו 2 גראנד שירוקי) היתה טובה מאוד.
מוסך עדי בחדרה - מהמוסכים המקצועיים והישרים שיש (וכשהוא לא יודע משהו - לא מתבייש לומר ואפילו לפנות למומחים חיצוניים).
מצד שני, עכשיו אני נתקל בהתעלמות שלהם מפגם ייצור במערכת המולטימדיה - תקלה במסך. תקלה שאני שומע על עוד ועוד רכבים עם הבעיה והיבואן (וכנראה היצרן) לא מכירים בכך.
גם כאן יש שמועה על תביעה ייצוגית.
היי שולץ, שלחתי לך ה"פ.
צריך קשרים בסמלת כדי להבטיח את תיקון הג'יפ שלי לפני חזרתי למילואים בעוד ימים ספורים.
לצערי מעלה עקרבוט לא עבר בשלום.
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
צריך רק להיות נחמד ולפנות לפעמים לדרגים הבכירים יותר בחברה
להיות נחמד זה תמיד טוב,
לפנות לדרגים בכירים על מנת לקבל שירות ...?!
שולץ האיום
28-11-23, 15:38
שירות לקוחות ארצי.
עדיין לא מרוצים?
לבקש את האחראי.
עדיין לא מרוצים ?
יש לכם כתובת בדכ דרך הקבוצה של מועדון הרנגלרים.
ועדיין, לא כולם יהיו מרוצים, ולא כולם צודקים.
אבל, חשוב לי לכתוב, יש שם רצון לעזור, ויש הגינות.
אני אדם פשוט. לא מתווכח לא מחפש דרכים לעקוף ומסתפק בתשובה שאני מקבל בלי להקשות יותר.
מבחינתי היבואן שמתואר כאן הוא מהגרועים שיש.
שולץ האיום
29-11-23, 08:03
בהצלחה במדינת היהודים עם הגישה הזאת.
מהנסיון שלי, מדובר ביבואן מצויין עם שירות מצויין.
זה שלא כולם ברצפת המוסך, במזכירות, בכל הסניפים של הזכיינים מסונכרנים תמיד עם הגישה החיובית, לא פוסלת את היבואן מול כאלה שמראש אין עם מי לדבר.
וזה לא קשור לאדם פשוט, זה קשור לאדם שלפעמים שואל שאלות, ומנסה לערער את הקביעה הראשונית שקיבל.
מצפה לשלמות? בשירות? בארץ ? בהצלחה.
אבל זה בדיוק העניין, גם בדואר המנכל סופר רוצה ושירותי, עדיין השירות מחורבן.
חברה עם שירות טוב זו חברה שערכי השירות הטוב זורמים בעורקים של כולם, מהמנכל ועד אחרון העובדים.
חברה שמצמצמת את השירותים (להוריד את המוקד רכבי פרמיום 24/7 שלה לדוגמא) לא מסתכלת על השירות.
חברה שהייתי צריך לריב ולאיים ולהשאיר להם את הרכב במוסך בלי להתקשר 3 פעמים ביום עד שהם
התקשרו אליי כל יומיים זו לא חברה עם שירות טוב.
תסתכל על הדשבורד של הג'ולייטות לדוגמא, יש בעיה עם הכרית אוויר, כל רכב שני יש לו בליטה.
איפה היבואן פה ? למה כל אחד צריך לריב, לאיים בתביעה ייצוגית ואז לשלם סכומים מופרכים ?
אני יכול להמשיך. יש שם אנשים נחמדים שאולי רוצים לעזור, אבל כשאתה צריך להלחם ולחפש את הבוס, ואת הבוס שלו וגם את שלו שבסוף יזרוק לך עצם, נו שויין.
זה שיש גרועים יותר לא הופך את זה לבסדר. הדרישה לשירות איכותי לא קשורה למדינת היהודים. למה בארה"ב השירות בחברה גרועה הוא בערך כמו חברה טובה פה ? אולי יש למדינת היהודים מה ללמוד ? וזה שאני גר במדינת היהודים לא אומר שאני צריך להוריד את הסטנדרטים שלי. זכותי לדרוש שירות איכותי מאחרונת הפקידות. הלוואי ולא היינו צריכים להתפלא משירות טוב ושלא היינו צריכים להסתפק בזה שאם אני רודף אחרי המנכל אז אני מקבל את מה שברור שאני צריך לקבל.
אצלנו בחברה יש אנשי שירות שאסור להם לדבר עם לקוחות. הם סופר מקצועיים ושירותיים, באימיילים הם עושים עבודה מצויינת. ברגע שצריך לפגוש את הלקוח יגיע מישהו אחר.
שולץ האיום
29-11-23, 14:07
״חברה עם שירות טוב זאת חברה ששירות טוב זורם בעורקים של כולם״
משפט מאוד מרשים, אתה מכיר חברה כזאת פה?
בכוונה כתבתי מדינת היהודים, כי אנחנו מקבלים חרא שירות בכל מקום.
במסעדה, בקולנוע עוד ועוד.
למה? אין לי מושג. זה המצב. אני לא סוציולוג.
מהנסיון שלי, ויש לי נסיון עם יבואנים פה, סמלת מבחינתי שיחקו אותה. ועל זה מילה טובה.
תמיד יהיו לקוחות לא מרוצים, בצדק או לא, תמיד יהיו מחלוקות.
אבל לי נאמר באופן מפורש, הלקוחות חשובים לנו, ולא רק נאמר, נעשו מעשים מרשימים כדי להוכיח את זה.
אז מבחינתי - שאפו.
מבחינתך לא.
הכל בסדר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.