צפייה בגרסה מלאה : עזרה במכשיר קשר מסוג באופנג
לפני כמה ימים חבר שלי קנה מכשיר מסוג באופנג והוא ללא תדרים (ריק) אני מנסה לעזור לו לסדר אותו אני אשמח לעזרה בתדרים איזה להגדיר הוא מחפש דרך לדבר בטווח של 10 קילומטר אשמח לכל עזרה בנושא
בברכה nba9099
איזה מכשיר מק"ט /נייד /לרכב?
איפה בארץ?
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
איזה מכשיר מק"ט /נייד /לרכב?
איפה בארץ?
נייד
ואשמח לעזרה נוספת אני מחפש תדרים שיתמכו לפחות עד 22 קילומטר או 10 קילומטר גם טוב אשמח לכל עזרה בנושא הנ''ל תודה
גבעתיים
Baofeng uv10r
קניתם כבל תקשורת למחשב?
קניתם כבל תקשורת למחשב?
יש לי usb programming
תוכל לעזור לי מרחוק?
התחלתי להקליד את סדר הפעולות אבל התוכנה לא מולי ולא זכרתי בדיוק את כל הפעולות ולא רוצה להטעות אותך.
אז או שתיתן לי גישה אלייך (אחרי 9 בלילה זה טוב לי) או שתחכה ואכתוב נוהל מסודר בלילה
אם תרצה את עזרתי, נמשיך בפרטי.
אגב, חיפשתי באתר ולא מצאתי נוהל שכתוב מסודר, רק ערימות של טיפים פזורים, האמת שאחרי שעושים את זה פעם אחת הנוהל באמת לא נדרש כי זה פשוט מאוד.
boaz avrahami
18-11-23, 22:15
חבר אתה מנסה להשתמש בתדרים ובממסרים של אגודת חובבי הרדיו.
זה דבר אחד להשתמש במכשירים לא חוקיים ולשדר בתדרים שמעלימים עין שהם בשימוש ודבר אחר להשתמש בתדרים שמוקצים ברשיון לחובבים ועוד לנסות לרכב על ציוד פרטי ששיך לאגודה (ממסרים).
אתה עלול להיות מופתע ומאוד להצטער שניסית לעשות את זה.
אתה גם עלול לגרום נזק לכל הג׳יפאים כמו שקרה עם הטרקטורונים.
הכול עובד עד שמגיעים אלו שמתחילים להגזים ואז כולם חוטפים.
תרגיע בבקשה.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
חבר אתה מנסה להשתמש בתדרים ובממסרים של אגודת חובבי הרדיו.
זה דבר אחד להשתמש במכשירים לא חוקיים ולשדר בתדרים שמעלימים עין שהם בשימוש ודבר אחר להשתמש בתדרים שמוקצים ברשיון לחובבים ועוד לנסות לרכב על ציוד פרטי ששיך לאגודה (ממסרים).
אתה עלול להיות מופתע ומאוד להצטער שניסית לעשות את זה.
אתה גם עלול לגרום נזק לכל הג׳יפאים כמו שקרה עם הטרקטורונים.
הכול עובד עד שמגיעים אלו שמתחילים להגזים ואז כולם חוטפים.
תרגיע בבקשה.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
איך הגעת למסקנה החמורה הזו ? (בגלל הטווח המוגזם הרצוי?)
2. איך אפשר לקדם פרויקט מימון המונים של סיוע אגודת חובבי הרדיו להקמת ממסר שישמש את קהילת הגיפאים במקרי חירום (ערוץ "מוסקיטו")
מופתע שיש אפס היענות לנושא שהייתי בטוח שיהיו עליו קופצים רבים עקב חשיבותו
כי כבר יש ממסרים מסחריים שמאפשרים הרבה יותר מ"תדר מוסקיטו" בפריסה ארצית רחבה שלעולם לא תוכל להתחרות בה במיזם שלך. הם זמינים בתשלום לכולם.
פרטנר, סלקום, פלאפון...
תאי סלולר הם ממסרים, לא?
הרעיון הוא כמובן תקשורת באזורים בהן אין קליטה סלולרית, הסיבה בה כולנו מחזיקים מכשירי קשר.
משמשים לתקשורת בטווח חצר (פחות מ-10קמ) הכוונה לתקשורת ארוכת טווח בהרבה
אני זוכר שלפני הרבה שנים ביחידת התנדבות מסוימת היתה לנו גישה לממסר פיראטי שהוצב בירושלים בעזרתו דברתי מהחרמון לים המלח בתחום ה VHF. אסתפק גם בהרבה פחות....
אשמח לשלם עבור אפשרות כזאת, זה עשוי להיות מציל חיים, לא לא מדבר על תקשורת לווינית, רמה אחת פחות
פרטנר, סלקום, פלאפון...
תאי סלולר הם ממסרים, לא?
לו היתה קליטה סלולרית זמינה בכל מקום, מי היה מחזיק במכשיר קשר? ועוד בלתי חוקי??
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.